Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=3859208#3859208

bi kac yeni resim var burada.
    En son Gümüshane tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 19:03.
    Onur Recep Kivrak

Yorum

• AKP Genel Merkezi!

Ne alaka?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yapsa anlarım, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı yapsa anlarım; bir siyasi parti genel merkezi neden böyle bir işe girişiyor?

*

BMN Yönetimi de hiç geç kalmadan bir anket hazırlasın, kompleks/stadyum vs. detaylarını anket seçeneği olarak güzelce düzenleyelim. Her üyenin tek oy hakkı olsun. Ve anketin yayında kalacağı süre önceden belirlensin. Ardından duyuralım, diyelim ki "Şu kadar katılımcının oyu ile şu tarihler arasında düzenlenen anket çalışmamız sonucunda; Trabzonspor'un En Büyük Taraftar Platformu şöyle şöyle düşünüyor."

Al sana katılımcı DEMOKRASİ!

*

Bir de şu kompleksli KOMPLEKS kelimesini lütfen kullanmayalım. Spor Tesisleri diyelim, Spor Merkezi diyelim... Bunu da önerimize ekleyelim. Değişmeyecek bile olsa teklif edelim. Her yer ARENA, CITY, KOMPLEKS vs. oldu. Trabzonsporlular'a diline sahip çıkmak yakışır.

*

Akyazı Spor Tesisleri'nin adı sizce ne olmalıdır?

A)
      B)
      C)

Veya Akyazı Spor Tesisleri bünyesinde yer alacak stadyumumuzun adı sizce ne olmalıdır?

A)
      B)
      C)

....
      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 16.09.2014, 20:08.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        AKP Genel Merkezi!

Ne alaka?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi yapsa anlarım, TC Gençlik ve Spor Bakanlığı yapsa anlarım bir siyasi parti genel merkezi neden böyle bir işe girişiyor.

*

BMN Yönetimi de hiç geç kalmadan bir anket hazırlasın, kompleks/stadyum vs. detaylarını anket seçeneği olarak güzelce düzenleyelim. Her üyenin tek oy hakkı olsun. Ve anketin yayında kalacağı süre önceden belirlensin. Ardından duyuralım, diyelim ki "Şu kadar katılımcının oyu ile şu tarihler arasında düzenlenen anketi çalışmamız sonucunda; Trabzonspor'un En Büyük Taraftar Platformu şöyle şöyle düşünüyor."

Al sana katılımcı DEMOKRASİ!

*

Bir de şu kompleksli KOMPLEKS kelimesini lütfen kullanmayalım. Spor Tesisleri diyelim, Spor Merkezi diyelim... Bunu da önerimize ekleyelim. Değişmeyecek bile olsa teklif edelim. Her yer ARENA, CITY, KOMPLEKS vs. oldu. Trabzonsporlular'a diline sahip çıkmak yakışır.

*

Akyazı Spor Tesisleri'nin adı sizce ne olmalıdır?

A)
        B)
        C)

Veya Akyazı Spor Tesisleri bünyesinde yer alacak stadyumumuzun adı sizce ne olmalıdır?

A)
        B)
        C)

....

Evet, güzel fikir. Anket yapılacağının duyurusu twiter'dan da duyurulur. Basının haber yapması sağlanabilirse gayet etkili bir yöntem olabilir. Tabii ankete katılım oranını yüksek tutmak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak nirvanaovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet, güzel fikir. Anket yapılacağının duyurusu twiter'dan da duyurulur. Basının haber yapması sağlanabilirse gayet etkili bir yöntem olabilir. Tabii ankete katılım oranını yüksek tutmak gerekiyor.
          Yeniden düşündüm de, bu anketi yaparsak "kabul edebiliriz" anlamına çekebilirler mi? Oylamaya sunmak zaten bir nevi öyle bir şeyin olabileceğini kabul etmek gibi bir şey. Yoksa öyle değil mi?

Yorum

• İlk olarak nirvanaovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yeniden düşündüm de, bu anketi yaparsak "kabul edebiliriz" anlamına çekebilirler mi? Oylamaya sunmak zaten bir nevi öyle bir şeyin olabileceğini kabul etmek gibi bir şey. Yoksa öyle değil mi?
            Hayır, öyle bir niyetim yok. Sadece üzerine vazife olmayan bir kurum, şehrin (sözde) algısını test edip bunun üzerinden propaganda yapacaksa, ön alalım diye düşündüm. Biz, bu takımın asıl sahipleri taraftarları ne düşünüyor, fikrimizi derli toplu şekilde sunarız.

Yoksa şahsi fikrim de buradaki çoğu arkadaşa paraleldir, Hüseyin Avni Aker olmasını yürekten destekliyor ve istiyorum.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• akp genel merkezine noluyor ? Babalarının arazisi mi, yoksa parti adına mı satın almışlar akyazıyı ? Hepsini geçtim siyaset üstü olması gereken cumhurbaşkanı adına nasıl anket düzenliyebiliyorlar?

Bu memlekette yaşamak için yandaş, yalaka filan olmak gerek, yoksa hak hukuk düşünecek kadar beynin varsa çekilmiyor gerçekten...
              "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu anketin sonucunu merak eden var mi?
                Anket sonucunda trabzonspor taraftarı birleşmemek üzere ikiye bölünecek.yazık... Şikebahçenin yapamadığını içimizdekiler yaptı.

Yorum

• Bu oylama fikri kadar saçma bir şey görmedim ben. Insan haklarını oylamak gibi.

diyelim ki yüzde altmış rte çıktı. Diğer yüzde kırkı düşünmeden rte mi koyacaksiniz? Ülkede bi gıdım zeka vardı artık o da yok.

Yorum

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    AK Parti Genel Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan isminin Akyazı'ya verilip verilmemesiyle ilgili Trabzon'da anket yapacak. (TrabzonAjans)
                    Anketi Ak Parti üyeleri arasında yapmazlarsa ve prof. bir anket şirketi tarafından yapılırsa Trabzon buna evet demeyecektir.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Çıkarın arkadaş,suyunu bokunu çıkarın...

Lanet olsun ulan size.....

Tencere kapak...

Devam edin yolmaya,müstehaktır....

Herifler bak yahu....

Bu ne cüret?

Allahınızdan bulun....
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Belediyenin işgüzarlığının geldiği son nokta.
                        Gerçi bu noktaya getirmek istediler belki de.
                        Kulüp olarak oylama yapmıyoruz da kalkmış bi siyasi parti bizi ilgilendiren bir olayda anket yapıyor.
                        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Trabzonsporu sadece Trabzondan ibaret sanan akıl fukaraları.. Yok ama yol yapıyo adamlar..
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şahsen ben Trabzonlu değilim..

Trabzonsporluyum.

Benı Trabzon Belediyesi değil.Trabzonspor ilgilendirir...Takım taraftarlarımızın en az 3/1 bu sekilde , yani aslen Trabzonlu değil..

Büyük bir oranıda Trabzon'da yaşamıyor..

Hal böyle iken ; bu konunun sadece Trabzona sorulması cok komik olur.
                            aynen katılıyorum sana.
                            bu anketi en kötü üyelere yapmaları gerekir.
                            Üyeler Trabzonsporu temsil ediyor.

Burada da güzel bir soru çıkıyor karşımıza aslında. Trabzonspor Trabzon sehrinin takımı mı yoksa bir ülkeye mal olmuş Trabzonspor taraftarının
                            takımı mı?

Yorum

• İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen katılıyorum sana.
                              bu anketi en kötü üyelere yapmaları gerekir.
                              Üyeler Trabzonsporu temsil ediyor.

Burada da güzel bir soru çıkıyor karşımıza aslında. Trabzonspor Trabzon sehrinin takımı mı yoksa bir ülkeye mal olmuş Trabzonspor taraftarının
                              takımı mı?
                              Trabzonspor sadece Trabzon şehrine mal olmuş bir takım değildir.
                              Hal böyleyken kulüp üyelerine yaptırılması en makul yöntem olur sanırım.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ankette kötü sonuç çıkmaz bence. İyimser davranmıyorum. Fanatik akpliler dışında evet diyecek yoktur. Anketten kötü sonuç çıksa bile Trabzonspor müdahele eder. Evet siyaset yönetimin iliklerine kadar işledi ama bu sefer durum farklı. O isim oraya konmaz.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Yükleniyor...
                                X