Bizim stad için çok efsane fikirler olsun isterdim başka bi yerde olmayan ve Schalke'nin fikri gibi vay be diyebileceğimiz ama deniz doldurulup yapılması dışında bi enteresanlığı yok sanırım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stad için çok efsane fikirler olsun isterdim başka bi yerde olmayan ve Schalke'nin fikri gibi vay be diyebileceğimiz ama deniz doldurulup yapılması dışında bi enteresanlığı yok sanırım
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkış tünelinin duvarlarına ancak yıldırım görselleri konulabilir.. LED Ekranlarla Fırtına efekti verilip gök gürültüsü sesi de kullanılabilir..
Fener macinda Emreye giciklik Zokoranin meshur tekmesini bile koyarim ben tekrar tekrar
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim stad için çok efsane fikirler olsun isterdim başka bi yerde olmayan ve Schalke'nin fikri gibi vay be diyebileceğimiz ama deniz doldurulup yapılması dışında bi enteresanlığı yok sanırım
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsung'un yeni ekran sistemi var kagit gibin bükülebiliniyor.Koridora komplet o sistemden dösendini düsün, istedin görsel efekti oynat.
Fener macinda Emreye giciklik Zokoranin meshur tekmesini bile koyarim ben tekrar tekrarForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad ismi Samsung'a satılırsa olur belki
Forma sponsoruda Samsung olur.....Allaaaah. Saka bi yana 3 kizkardeslerin taraftari amma kiskanir bizi.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeflon membran kendi kendini temizliyormuş. Woooooowww
Gesendet.Onur Recep Kivrak
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok kardesmis komik.
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtmosfere bakın atmosfere
Önceki sayfalarda bahsedilen, Fırtına efekti çok güzel olur. Stat içindeki hava ve atmosfer ne kadar önemli çok net anlaşılıyor..
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtmosfere bakın atmosfere
Önceki sayfalarda bahsedilen, Fırtına efekti çok güzel olur. Stat içindeki hava ve atmosfer ne kadar önemli çok net anlaşılıyor..
Atmosfer demişken PAOK taraftarını es geçmek olmaz
.
Yorum
Yorum