Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punishenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    AK Parti Genel Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan isminin Akyazı'ya verilip verilmemesiyle ilgili Trabzon'da anket yapacak. (TrabzonAjans)
    iddiaya giriyorum Tayyip Erdogan ismi daha cok oy alacak...

birileri bana uyuz oldu burda ama umrumda degil. Ha Rte nida gunahim kadar sevmem. ama daha cok oy alacak. anket isi hic iyi olmadi
    u will need justice at the end..

Yorum

AK Parti Genel Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan isminin Akyazı'ya verilip verilmemesiyle ilgili Trabzon'da anket yapacak. (TrabzonAjans)
      Bu anketin sonucunu merak eden var mi?
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Peki bu anket nasil yapilacak?
        Sorunun sorulus bicimi ve yaratilmak istenen algi cok onemli.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• %58 rte çıkar maalesef
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Anket falan hikaye.. Maksat taraftar da bunu istiyor dedirtmek.. Yiyorsa bütün taraftara sorsunlar, ya da kongre üyelerine..
            www.x.com/zykmda

Yorum

• Trabzonspor sadece Trabzon ile mi ? Trabzonspor dünyaya yayilmis bir kulüp.
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Bu bonzai çıktı çıkalı delikanlılık, mertlik bozuldu. Dozunu kaçırıyorlar.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anket falan hikaye.. Maksat taraftar da bunu istiyor dedirtmek.. Yiyorsa bütün taraftara sorsunlar, ya da kongre üyelerine..
                  Kulübü bu yönde teşvik etmek lazım. Anca o zaman bir şeyler olabilir.

Gesendet.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• şahsen ben Trabzonlu değilim..

Trabzonsporluyum.

Benı Trabzon Belediyesi değil.Trabzonspor ilgilendirir...Takım taraftarlarımızın en az 3/1 bu sekilde , yani aslen Trabzonlu değil..

Büyük bir oranıda Trabzon'da yaşamıyor..

Hal böyle iken ; bu konunun sadece Trabzona sorulması cok komik olur.
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Haberin doğruluğunu bilmiyorum ama anket yapılacaksa İlçelere köylere sormayacaksın maç günü stadın etrafında meydanda yapacaksın ki gerçekliği olsun yoksa git bizim köye sor adam maça gittiği yok gazeteden okur radyodan dinler söver gerçek taraftar tribüne giden ve sorulacaksa adres belli.

Yorum

• Bu şehrin dışında Trabzonspor taraftarı yok mu ? Trabzonspor Trabzon'dan mı ibaret ?

Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Birakin su Trabzonsporun yakasini artik! Izmirliyim ve bütün Trabzondaki TS li gecinenlerden daha cok Trabzonsporluyum. Anket isi yas is serefsizlik olur! Orada zaten evet oyu cikar...

Yorum

• basdan söylım o partılı bu partılı deılım....sıyası bır ısmı kımolursa olsun ne stada ne komplekse verılmesını ıstemyıorum...helekı bazı kısıelr yalakalık yapıp o yerlerı almak ısteyen kısılerın ıstedıklerın olmasını ıstemıyorum....bızım kendı degererlımız ısmı verılemsınden yanayım sporkompleksıneısmı sponsor olsun para akzanalım trubun ısımlerıneverılebılrı bu skeıdle dusunyuroum......tepkımızıde koyalım sonuna kadar ama bu tepkı lutfen stadın resımlerınde bızı mahrum etmesın baska sekılde koyalaım,o stad bızım stadımzı kımsenın deıl.....ama lutfen resım koyalım merak edıyoruz gurbettekıler ,ben her c.tesıyı sabırsızlıkla beklıyorum...bekrı kardes senden rıcam tepkını koy bendekoyum hepımız koyalaım amabu sekıld edeıl,bırde bazı arkdslardıyro kı takımdan sogudum tutmayacam o nasıl laf yaa...bırılerıne gore mı bu takımı tutuyoruz asıgız oldu kustum oynamıyom kessen benı oldursen benı bu takımdan baskasını tutamam bu segıyı baskatakıamgosteremem ıslemıs .....

bırseyler anlatmaya calsıtım elımden geldıgınce herkese sevgı selamalr.....

Yorum

• Bu isim işi olacak öyle gözüküyor ki. Bu isim konulduğu saniye ben yokum. Bir ümit son ana kadar bekliyorum şimdilik. Belki padisahimiz istemez de oradan yirtariz. Öyle de iyi prim yapabilir hem.

Yorum

Adamlar işini biliyor. Biz bir taraflarımızı da yırtsak hiçbir etkimiz olmuyor. Canları ne isterse onu yapıyor, kılıfına da çok güzel uyduruyorlar.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

Yükleniyor...
                                X