Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dediğim gibi büyük ihtimal tüm çatıya yayılacak ancak henüz çizimleri hazırlanmadığı için eski çizim üzerinden yaptım.
    https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Güzel kardeşim, koca Akyazı dolgu alanını devlet Trabzonspor'a verecek ve koca dolgu alanının kirasını 140 bin lira yapacak? Valla biraz zorlasak ben 4-5 arkadaşla ortak girer kiralarım o koca alanı 140 bin tl ise.

Adolf Hitler'in bir sözü var; 'yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur" diye. Bunu Türkiye'de en iyi Tayyip becerebiliyor. Ama işte bu adamlarda ustalarından birşey öğrenmiş sanırım. Yada bu kadar akılsızca yalanı bildiğin birileri söyletiyor. Sadri'yi sevmiyorlar anladık. Sadri'nin başarısını yakalasınlar ve onu geçsinler sonra eleştirsinler onu da anlarım ama daha ortaya koydukları bir başarı yok neyin kinini kusuyorlar?

Bir de böyle bir konu gerçek olsa bu derece gizemli kalmazdı. Birşekilde medyada ciddi ciddi yazılır çizilirdi. Var mı bu konuda ciddi bir kaynak gösterebilecek?
      140 bin TL doğru olabilir. Sonuçta deniz üzerinde bir alan kiralanmıştı.

Ama dolgu olduktan sonra orda öyle bir rant ortaya çıkacaktı ki birtakım önde gelenler bu rantı bırakmak (El değiştirmesini) istemedi diye düşünüyorum
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Akyazinin hakki ts ye devir edilmezse sende orda mac yapma git avni akerde devam oyna...bakalim akyazinin bir kurus degeri kalirmi...degeri veren yer degil trabzonspordur
        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          belediye başkanı seçimden önce avni aker ve çevresi için büyükşehir belediye binası yavuz selim stadı ve büyük bir parkı içinde barındıran bir projeyi hazırlamış ve başbakanın desteğiyle tokiden burayı alıp projeyi gerçekleştirecez demişti.

dolayısıyla avni aker arazisini belediye verecek olan toki akyazının diğer yarısını da kulübe bırakır mı? hiç sanmıyorum. gerçi başkan başbakanla görüştük o da bize verilmesinden yana vs demişti ama yine de devletin hem stat yapıp o kadar tüneller yapıp bir de avni akeri belediyeye vererek hiç bir gelir elde etmemesi bana pek inandırıcı gelmiyor..
          Ama belediye Tokiye yalıncaktaki arsalarını verme karşılığında söz verdi.

Yorum

• Yorum

• Ligtv bitti bitiyor diye galeri-haber yapmış. Resimler eski. Sağolsun bazı yerel medyalarımız da haberi aynen kopyala yapıştır yapmış. Zahmet edip gidip son duruma bakıp birkaç resim çekememişler. Ligtv son durumu bu gibisinden yalandan haber yapmış. Bizimkilerde diplerindeki stattan bir haber olduklarını gösterdiler. İşte bu kadar değerli!!! bir yerel medyamız var. Hepsi takım üzerinden prim yapmanın derdinde ama İstanbul medyasından haber çarparak. Sonra kimse İstanbul medyasına laf atmasın. Acınası haldesin yerel medya. Ligtv yorumları da yayınlamıyor yalanları ortaya çıkacak diye.
              En son karadenizli-_61 tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 18:34.

Yorum

• ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• San Mames de yeni bitti ........
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    San Mames de yeni bitti ........
                    Haciiiii. San mames güzel stad... Pervane ye de yapilsa ahh ahh

Yorum

• daha önce de sordum, tekrar soruyorum;

kalörifer sisteminin daha sonra kulüb- kendi imkanlari ile veya sponsor araciligi ile yapabilir denilmesi biraz komik. merak ettim, telekom arena'nin kalörifer sistemini devlet mi yapmis diye?

bence bu konu cok önemli bir konu, üzerinde durmamiz gerekiyor..

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha önce de sordum, tekrar soruyorum;

kalörifer sisteminin daha sonra kulüb- kendi imkanlari ile veya sponsor araciligi ile yapabilir denilmesi biraz komik. merak ettim, telekom arena'nin kalörifer sistemini devlet mi yapmis diye?

bence bu konu cok önemli bir konu, üzerinde durmamiz gerekiyor..
                        TT Arena'nın koskoca çatı kapakları iç edilmiş kardeşim ısıtma sistemi onlar için ne ki? Bu biraz istemekle (veya istediğini alma gücünle diyelim) ilgili bişey.

Biz de sonradan loca eklettik. Loca eklettiren ısıtma sistemini ekletemez mi dersen, eklettirir ama ?????????????????????

Bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligtv bitti bitiyor diye galeri-haber yapmış. Resimler eski. Sağolsun bazı yerel medyalarımız da haberi aynen kopyala yapıştır yapmış. Zahmet edip gidip son duruma bakıp birkaç resim çekememişler. Ligtv son durumu bu gibisinden yalandan haber yapmış. Bizimkilerde diplerindeki stattan bir haber olduklarını gösterdiler. İşte bu kadar değerli!!! bir yerel medyamız var. Hepsi takım üzerinden prim yapmanın derdinde ama İstanbul medyasından haber çarparak. Sonra kimse İstanbul medyasına laf atmasın. Acınası haldesin yerel medya. Ligtv yorumları da yayınlamıyor yalanları ortaya çıkacak diye.
                          Kesinlikle katılıyorum,Bizim yerel medya sırf trabzonspor üzerinden ekmek yer,ama f1 bekir olmasa ne dolgunun ne stad inşaatının tek kare resmini göreceğimiz yok,Birde utanmadan lig tv nin haberlerini haber yapıyorlar ya,lig tv nin fb nin şampiyonluk haberlerinide yayınlayınlarlar yakında
                          ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Işık sistemi tüm stadı dört taraftan dolanırsa ve hareket edebilir bir sistem olursa bu tarz görsel şovlar çok daha kolay olacaktır;

Link olarak; http://www.hizliresimyukle.com/image...AkyazStad4.jpg
                            https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ışıkların tüm çatıya yayılacak şekilde olacağı söylenmişti. kedi göz değil.
                              öyle olacak zaten...

Yorum

• Dış görünüş çok kötü be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X