Dediğim gibi büyük ihtimal tüm çatıya yayılacak ancak henüz çizimleri hazırlanmadığı için eski çizim üzerinden yaptım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim, koca Akyazı dolgu alanını devlet Trabzonspor'a verecek ve koca dolgu alanının kirasını 140 bin lira yapacak? Valla biraz zorlasak ben 4-5 arkadaşla ortak girer kiralarım o koca alanı 140 bin tl ise.
Adolf Hitler'in bir sözü var; 'yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur" diye. Bunu Türkiye'de en iyi Tayyip becerebiliyor. Ama işte bu adamlarda ustalarından birşey öğrenmiş sanırım. Yada bu kadar akılsızca yalanı bildiğin birileri söyletiyor. Sadri'yi sevmiyorlar anladık. Sadri'nin başarısını yakalasınlar ve onu geçsinler sonra eleştirsinler onu da anlarım ama daha ortaya koydukları bir başarı yok neyin kinini kusuyorlar?
Bir de böyle bir konu gerçek olsa bu derece gizemli kalmazdı. Birşekilde medyada ciddi ciddi yazılır çizilirdi. Var mı bu konuda ciddi bir kaynak gösterebilecek?
Ama dolgu olduktan sonra orda öyle bir rant ortaya çıkacaktı ki birtakım önde gelenler bu rantı bırakmak (El değiştirmesini) istemedi diye düşünüyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Akyazinin hakki ts ye devir edilmezse sende orda mac yapma git avni akerde devam oyna...bakalim akyazinin bir kurus degeri kalirmi...degeri veren yer degil trabzonspordurtut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelediye başkanı seçimden önce avni aker ve çevresi için büyükşehir belediye binası yavuz selim stadı ve büyük bir parkı içinde barındıran bir projeyi hazırlamış ve başbakanın desteğiyle tokiden burayı alıp projeyi gerçekleştirecez demişti.
dolayısıyla avni aker arazisini belediye verecek olan toki akyazının diğer yarısını da kulübe bırakır mı? hiç sanmıyorum. gerçi başkan başbakanla görüştük o da bize verilmesinden yana vs demişti ama yine de devletin hem stat yapıp o kadar tüneller yapıp bir de avni akeri belediyeye vererek hiç bir gelir elde etmemesi bana pek inandırıcı gelmiyor..
Yorum
-
Ligtv bitti bitiyor diye galeri-haber yapmış. Resimler eski. Sağolsun bazı yerel medyalarımız da haberi aynen kopyala yapıştır yapmış. Zahmet edip gidip son duruma bakıp birkaç resim çekememişler. Ligtv son durumu bu gibisinden yalandan haber yapmış. Bizimkilerde diplerindeki stattan bir haber olduklarını gösterdiler. İşte bu kadar değerli!!! bir yerel medyamız var. Hepsi takım üzerinden prim yapmanın derdinde ama İstanbul medyasından haber çarparak. Sonra kimse İstanbul medyasına laf atmasın. Acınası haldesin yerel medya. Ligtv yorumları da yayınlamıyor yalanları ortaya çıkacak diye.En son karadenizli-_61 tarafından düzenlendi; 12.08.2014, 18:34.
Yorum
-
İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSan Mames de yeni bitti ........
Yorum
-
daha önce de sordum, tekrar soruyorum;
kalörifer sisteminin daha sonra kulüb- kendi imkanlari ile veya sponsor araciligi ile yapabilir denilmesi biraz komik. merak ettim, telekom arena'nin kalörifer sistemini devlet mi yapmis diye?
bence bu konu cok önemli bir konu, üzerinde durmamiz gerekiyor..
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önce de sordum, tekrar soruyorum;
kalörifer sisteminin daha sonra kulüb- kendi imkanlari ile veya sponsor araciligi ile yapabilir denilmesi biraz komik. merak ettim, telekom arena'nin kalörifer sistemini devlet mi yapmis diye?
bence bu konu cok önemli bir konu, üzerinde durmamiz gerekiyor..
Biz de sonradan loca eklettik. Loca eklettiren ısıtma sistemini ekletemez mi dersen, eklettirir ama ?????????????????????
Bilmiyorum...
Yorum
-
İlk olarak karadenizli-_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigtv bitti bitiyor diye galeri-haber yapmış. Resimler eski. Sağolsun bazı yerel medyalarımız da haberi aynen kopyala yapıştır yapmış. Zahmet edip gidip son duruma bakıp birkaç resim çekememişler. Ligtv son durumu bu gibisinden yalandan haber yapmış. Bizimkilerde diplerindeki stattan bir haber olduklarını gösterdiler. İşte bu kadar değerli!!! bir yerel medyamız var. Hepsi takım üzerinden prim yapmanın derdinde ama İstanbul medyasından haber çarparak. Sonra kimse İstanbul medyasına laf atmasın. Acınası haldesin yerel medya. Ligtv yorumları da yayınlamıyor yalanları ortaya çıkacak diye.ANADOLU KAPLANI
Yorum
-
Işık sistemi tüm stadı dört taraftan dolanırsa ve hareket edebilir bir sistem olursa bu tarz görsel şovlar çok daha kolay olacaktır;
Link olarak; http://www.hizliresimyukle.com/image...AkyazStad4.jpghttps://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleışıkların tüm çatıya yayılacak şekilde olacağı söylenmişti. kedi göz değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum