Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Her unsuru denerler bence..

Önce meclis sonra anket daha sonra al gülüm ver gülüm..

İsim hakkı devlette kalsa bu onlar için sorun olmaz.. İşletmeleri bi şirkete devrederler olur biter..
    İşte o şirket mecburen Trabzonspor
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İşte o şirket mecburen Trabzonspor
      Niye mecbur olsunlar

A firmasıyla cafe, güvenlik, tesis çalışanı için anlaşabilir.. Trabzonspora neden gerek duysun..
      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• anket "rte olsun mu olmasın mı" şeklinde mi olucak

Yorum

Yönetimin şikeden sonra ki en büyük sınavı bu isim olayıdır.
          Göreceğiz hep beraber ne olacak diye.
          Ama belediyenin işgüzarlığı tarihteki yerini çoktan aldı.
          Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

Aslında yavuz selimde olabilir. İlk olur süper ligde

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İşine karışmak gibi olmasın ama bunu deneyebilirsin Bekir.

İbrahim, "Kompleks" kelimesi dışında katılıyorum

Yani Hüseyin Avni Aker Spor (veya Sosyal) Tesisleri ya da Hüseyin Avni Aker Spor Merkezi gibi bir isim düşünülebilir. Şimdi Çankaya'da oturan dönemin başbakanı olan kişi, Mecidiyeköy Trump Kuleleri'nin açılışında Türkçe isim isteğini dile getirmişti.

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi fikir İbrahim.

"Hüseyin Avni Aker Spor Yerleşkesi" yazmayı düşünüyorum.

Başka fikirler de olursa iletin lütfen.
              Kompleks kelimesini özellikle seçtim rte kompleksi ismine misilleme olsun diye.

Spor Merkezide kulağa hoş geliyor.

Gesendet.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu kompleks kelimesine gıcığım da ben İbrahim, uzun zamandır düşünüyordum yerine ne kullanılabilir diye. En son "yerleşke" de karar kıldım. Başta kulak tırmalayabilir ama kullanıldıkça alışılacağına inanıyorum, bu vesile ile dilimize de bir katkımız olsun

Yerleşke ismini oturtabilirsek bu bütün ülke için bir örnek teşkil edecektir diye düşünüyorum.

Yorum

• santiye sefi yeni bir video yayinladi.. sadece deniz tarafi sol taraftaki tribun tamamlanmamis. geri kalan tum tribunler bitmis
                  u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    santiye sefi yeni bir video yayinladi.. sadece deniz tarafi sol taraftaki tribun tamamlanmamis. geri kalan tum tribunler bitmis

Link verebilir misin?

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      santiye sefi yeni bir video yayinladi.. sadece deniz tarafi sol taraftaki tribun tamamlanmamis. geri kalan tum tribunler bitmis
                      Link verirmisin kardeş

Yorum

• http://instagram.com/p/tHkv0Vy2Vj/?modal=true yarın içine de girsen iyi olur bekir abi

Yorum

• Yarın kamera için uygun bi yer bakacağız inşallah arkadaşlar, ekim ayı başında içeriye kamera kurulacak inşallah, siparişi verilmiş...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarın kamera için uygun bi yer bakacağız inşallah arkadaşlar, ekim ayı başında içeriye kamera kurulacak inşallah, siparişi verilmiş...
                            Tek kamera mı Bekir?
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yarın kamera için uygun bi yer bakacağız inşallah arkadaşlar, ekim ayı başında içeriye kamera kurulacak inşallah, siparişi verilmiş...
                              e bu çok iyiymiş. mümkünse tam çizgi noktasının oraya yane yayın odasına kurulsun her yeri rahat görürüz. bir de muhakkak sağa sola dönsün konya bursada ki gibi.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tek kamera mı Bekir?
                                Evet ama dönebilen kamera olduğu için işimizi görecek inşallah tek kamera.

Kırmızı ya da mavi okun gösterdiği yerleri önermeyi düşünüyorum teknik açıdan bi sıkıntı olmazsa...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X