* Bekir eline sağlık, her ne kadar bu stada muhalif olsamda çok teşekkürler sana
* Şu loca adı altında apartman görüntüsüde acaip rahatsız edici
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yaaa arkadaşlar. Maşallah stat inşaatı çok hızlı ilerliyor.
Bence Trabzon'daki taraftar grupları Müteahhit firmaya bir jest yapmalı.
Çalışan işçilere tatlı ikram edilip, inşaat alanına taraftara adına teşekkür içeren " ha böyle çabuk ve dik oynayın" gibi bir şeyler yazan pankart asılabilir.
emek ve gayrete destek olmak lazım...
Bekir kardeşim sana sadece şunu sormak istiyorum gerçi bazen içeriden fotoğraf Çektin ama mesela dün o fotoları türübünlerden çekerken tüylerin diken diken oluyomu elin ayağin titriyomu inan ben buradan senin çektigin fotolara bakarken aynen öyle oluyom yaşta 43 hadi hayirlisi ALLAH NE MURADIN VARSA gönlüne göre versin kardeşim
Stad dün açıldı özellikle locaları çok benziyor.(bizim localar daha iyi görünecek yanlarındaki ve üstündeki tribünler nedeni ile) kapasite 42 bin civarı. daha önceden paylaşılmıştı fotoğrafları. tahminimce bizim stad da aynı görünecek çatı hariç(keşke çatıda böyle olsaydı)
Stad dün açıldı özellikle locaları çok benziyor.(bizim localar daha iyi görünecek yanlarındaki ve üstündeki tribünler nedeni ile) kapasite 42 bin civarı. daha önceden paylaşılmıştı fotoğrafları. tahminimce bizim stad da aynı görünecek çatı hariç(keşke çatıda böyle olsaydı)
Yalnız statta hoşuma giden.şey,çıkış tünelleri tribün ortalarına yapılmaması oldu. Gayet kibar ve tribün bütünlüğü anlamında iyi olacak anladığım kadarıyla.diğer yapılan statlar çıkış tünelleri nedeniyle resmen köstebek yuvasına dönmüş.
hayir bizim stad icten böyle gözümiyecek
o stadin protokolu resmen stadin gerisinden ayrilmis, resmen apartman var stadda
bütün egilim ayni olmasiylan cirkinligine devam ediyor
her tarafi giris tünelleri vs
bizimki daha cok buna benziyecek
dikkat cekmek isterim bizim stadda bundanda az tünel olacak
En son selcuk tarafından düzenlendi; 07.09.2014, 00:18.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Yorum