Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu arkadaş başlık burada, yıllardır hepimiz takip ediyoruz.
    Dolgu sürecinden beri adam vaktini, emeğini harcıyor gidiyor neredeyse her hafta fotoğraf çekiyor.
    Öyle 3 5 tane de değil, 100 lerce fotoğraf çekiyor her hafta.

Yetkililerin yapması gereken işi senden benden fazlası olmayan bir taraftar görev bilip üstüne alıyor.
    Tüm bunlara rağmen bir de hoşlanmadığınız projenin sahibi kendisiymiş gibi adamı eleştirdiniz.
    Stadın şike karşılığı sus payı olduğunu düşündüğünüz için yeni stadla heyecan duyan herkesi suçladınızi hakaret ettiniz.
    Facebook sayfasının ve sitenin nasıl kurulduğu arka sayfalarda var, belki adamın amacının ne olduğunu daha iyi anlarsınız.
    Nerede paylaşacaktı bu kadar fotoğrafı her hafta, nasıl olacaktı merak ediyorum.
    Dediğiniz gibi "hobi"sini şu an daha steril bir ortamda isteyenler ile paylaşıyor.
    Bundan da para kazanıyorsa helal olsun sonuçta koskoca kulübün yapamadığını tek başına yapyıor, emek harcıyor.
    Bekir olmasa bu başlık şu anda ölü olurdu.

Ayrıca stad konusuyla iligili Bekir gibi emek harcayan forum içerisinde kimse yok, kusura bakmayın.
    Ve forumun yapısı da Bekir'in yaptığı işi paylaşması için uygun değil.

Yorum

• * Forumun yapisi birden bozulduysa demekki !!
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Fotoğraflarda orada duruyor arkadaş,
        150 fotoğrafı al foruma upload et, Bekir bir şey demez
        Yapıdan kasıt işin teknik zorluğu... anlamak istersen tabi

He Bekir fotoğrafları burada paylaşmayı tamamen farklı gerekçelerle de bırakmış olabilir
        Kendi emeği, kendi zamanı, tamamen kendi bileceği iş.
        Size, hakaret etme hakkını kim veriyor?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Forumun yapisi birden bozulduysa demekki !!
          arkadaş sen nuh dersin peygamber demessin, sana nasıl tahammül ediyor bu forumun yetkilileri merak ediyorum

Yorum

• * Hakaret varsa raporlayin kardesim herseyi biliyorsun madem bunuda yapabilirsin sanirim.
            * 150 resim koymakla hic resim koymamak arasindaki farki anlayabiliyorum ben
            * Bu baslikta en cok bekirin hakki vardir ne demek arada 1/2 foto koyan ne olucak ?
            * Onun tek sucu android/ apple uygulamasi dahi düsünememek mi !
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaş sen nuh dersin peygamber demessin, sana nasıl tahammül ediyor bu forumun yetkilileri merak ediyorum

* Cok org geldim ben yuzyuze tanidigim cok insan var sen o kafani hic evden cikardinmi ?

Yorum

• Adamlar uygulama yaptılar fotoğrafları paylaştılar diye burada fotoğraf yükleyen diğer arkadaşlara nasıl zarar veriyor anlayamadım
                Senin en kolay şekilde bilgi almanı sağladı diye nasıl suçlu oluyor bu adam?
                Her yere aynı fotoğrafları sırf sen tatmin ol diye yüklemek zorunda mı ?
                Evet en çok Bekir'in hakkı var, en çok demek başka kimsenin hakkı yok demek değil.

Kolay gelsin sana...

Yorum

• Patlayan çıksın. Forum kasıyor.
                  Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Arkadaşlar benim yüzümden birbirinizle tartışmayın. Ben hep buralardayım ama forumdaki tuhaf tartışma ortamından dolayı artık bişey yazasım gelmiyor açıkçası.

Sedat abi ne demek istedin tam anlayamadım ama benim kurduğum siteden hiçbir maddi çıkarım yok. Uygulama yaptık, facebook sayfası açtık, stadımıza özel sitemiz olsun dedik, site kurduk. Bunlardan tek kuruş kazancım yoktur, tek kazancım bu işten aldığım "keyif" ama kusura bakmayın onu da bırakmadınız.

Ben fotoğrafları niye geç yayınladın vb. diyenlerin sözlerini alıp espri konusu yapmışım, onların sözlerine takılıp tavır alacak değilim. ama bana "algıcı" yaftası yapıştırılmasına çok içerledim, karşı çıkan da pek olmadı, ona daha çok içerledim. ama kimseyle bi sıkıntım yok, herkes hakkını helal etsin...

Ben burda 150 fotoğrafı nasıl paylaşayım? Rahat rahat ulaşın diye facebook sayfasının, uygulamanın linkini imzama yazdım (sitemin ismini koymadım yanlış anlaşılma olmasın diye), ama bana haber bile verilmeden verdiğim linkler silinmiş. Yiğit kardeşim sağolsun, aradı, tekrar koyabilirsin dedi ama ona belli etmesem de çok kırıldım yani.

Yine de sorun değildi, kırılsam da devam ettim ama "algıcı" ne demek yahu?

Neyse boşverin...

Özet olarak, bu işten maddi bir çıkarım yoktur yani, keyif alarak yapıyorum bu işi. Bir süredir keyfim kaçmıştı, iki-üç hafta zorla gittim stada ama sıkıntı yok; bu stad bitecek, ben de sonuna kadar sizlere iletmeye çalışacağım inşallah bu süreci.

Özel mesaj olarak ilgili arkadaşlara da yazdım, koltuklar konusunda bir an önce anketi başlatmalıyız bence, ben kendi sitemde başlattım bi tane ama katılımcı çok az oluyor tabi. En güzeli resmi sitenin anket yapması ama madem onlar yapmıyor BMN de aynı görevi fazlasıyla görür, Cem kardeşimizden (bonanzia) anket tarihi alma konusunda baskı yapalım

Yorum

• * Yahu bekir biz burda cok kirildik cok baristik binlerce insan var el insaf yani. 150 tane degilde 5 tane koyarsin onu anlarim. Ama hic yazmayip baska seylere zaman ayirirsan o zamanda benim bunlari dusunmeye hakkim var. Msj,link silindi diye bu kadar kirilmaya gerek yok. Twittrda hic olumsuz tepki yokmu ? Ordan nereye gideceksin yada facede

Yorum

• Valla böylesi yok Sedat abi :-)

Yorum

• Bekir kardeşim senden Allah razı olsun dört gözle senin resimlerini bekliyorum özellikle google playdn indirdiğim uygulamayla giriyorum çok saolasın son olarak bişey diyeceğim bu dünyada ne olursan ol hayırlı birşey yapıyosan herzaman taşlarlar sen yine mücadeleni bırakma...
                          2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• * Bekir forumda paylasimi birakana kadar bekire tek söz etmismiyim ben ispatlayin adam degilim hadi bakalim burdayim ? Ben burada baslayip sonradan baska mecralara gittigi icin kirildim yalan yok yuzunede soyluyorum kusura bakmasin lutfen kimse

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla böylesi yok Sedat abi :-)
                              Sen takma kafana bunları Bekir kardeş her Cumartesi heyecanla senin fotoğraflarını bekleyen binlerce insan var, bu forumda senin yerin başka.Buraya fotoğraf koysan da koymasan da hatta bundan sonra hiç fotoğraf çekmesen de şu ana kadar ki emeğin için sana hepimiz şükran borçluyuz sağolasın.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İnsanlara yaranmak çok zor. Bunu her konuda fazlasıyla yaşıyor insan. Stad konusunda da bazen bir bilgi paylaşıyorsun sırf eleştirmek için, muhalif olmak için gerekli,gereksiz bir sürü yorumlar atılıyor. Tatmin olma duygusu zaten fazlasıyla körelmiş. İsteyen istediği şekilde paylaşımlarda bulunur. Teşekkür etmeniz gereken insanlara yok yere muhalif olmayın.
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X