Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1. sürekli yönetime atıp tutmayın bende desteklemiyorum ama yaptığınızı kimlerin yaptığını biliyoruz
    2. tamam arena oolmasın ama yayla nerdir ? alay konusu sanki rakip köye geliyor gezmeye yaylaya saçma bir fikir ve zor en azından t
    rkeyede örneği olmayan bişey olsun diyosak PARK uygun olacaktır mesela SAMSUNG TRABZON PARK, SAMSUNG FIRTINA PARK. Birde şöyle bakalım Şenol Güneş Spor Kompleksi, Samsung Fırtına park burda dikket edilecek husus6 cümle önceki virgüldür o kadar uzun bişey değil yani
    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• hayatında yayladan başka bi yer görmemiş insaların bu fikirlerine şaşırmadım. hatta her sene inekleri sahaya getirip yıkayalım , güzel de şenlik olur.. Trabzonspor tarihiyle ve başarılarıyla ismini yapacak ve duyuracaktır.
      En son oğuzhan can tarafından düzenlendi; 27.05.2014, 15:43.

Yorum

• parayı veren sponsor ne isterse o olur stadın adı. Gs stadın adını "ali sami yen türk telekom arena" istedi olmadı;

bjk stadın adını "şeref bey vodafone arena" istedi olmadı.

o yüzden parayı veren düdüğü çalıyor maalesef.

...... arena olacaktır stadın adı.

sponsor araya ne trabzon adını alır ne de fırtına vs. gibi bir şey.

senelik de 6-7 milyon dolar sırf bu iş için alırsak iyi olur.
        En son drose61 tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 01:41.

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hayatında yayladan başka bi yer görmemiş insaların bu fikirlerine şaşırmadım. hatta her sene inekleri sahaya getirip yıkayalım , güzel de şenlik olur.. bu fikirlere gülüp geçiyorum. stadın adı iyi düşünülsün.bence mücadele ruhunu , paraya karşı emeğin savaşını vurgulayan bir ad olmalı. veya şehrin nerdeyse %100 taraftar oranına sahip olduğumuzu ve her yerde oldugumuzu. rezil bi isim olmasın yeter. Trabzonspor tarihiyle ve başarılarıyla ismini zaten yapacak ve duyuracaktır.
          1. Yayla önerisi sadece bir öneri. Örnek. Örnege takilmamak gerek. Yayla olmaz, baska bir sey olur.
          2. Maksadi anlamayan insanlar var oldugu sürece, yani mesela sizin gibiler, konustuklarimizin bosa oldugu belli oluyor. Amac su isim, bu isim degil, hangi terimlerin olmamasi hakkinda idi. Anlayana.
          3. Elestiri, yapici oldugunda elestiridir. Herkes söyle vasiflari olsun, su olmasin diyor ama bir örnek vermiyor. Dogru nasil olur söylemiyor. Biz verince de alay konusu oluyoruz ki fikrin ana sahibi ben degilim (Emirhan).
          4. Adam Signal Iduna Park koyunca rezil olmuyor, knickerbocker koyunca rezil olmuyor (Hani su New York Knicks, bizim 30 kati degerinde olan, lakablari bir don türünden geliyor. Bildigimiz don.), bizimkiler utanclarindan yerin dibine giriyorlar. Asagilik kompleksi tam budur.
          5. Ayrica yayla insanini asagilamaniz, sizin hangi kafada oldugunuzu gösteriyor. O kafa yapisiyla siz nereleri gördünüz acaba. Almanya'nin göbeginde ne kadar yayla varmista, hayatimda yayladan baska bir sey görmemisim.
          En son cerasus tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 01:57.

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1. sürekli yönetime atıp tutmayın bende desteklemiyorum ama yaptığınızı kimlerin yaptığını biliyoruz
            2. tamam arena oolmasın ama yayla nerdir ? alay konusu sanki rakip köye geliyor gezmeye yaylaya saçma bir fikir ve zor en azından t
            rkeyede örneği olmayan bişey olsun diyosak PARK uygun olacaktır mesela SAMSUNG TRABZON PARK, SAMSUNG FIRTINA PARK. Birde şöyle bakalım Şenol Güneş Spor Kompleksi, Samsung Fırtına park burda dikket edilecek husus6 cümle önceki virgüldür o kadar uzun bişey değil yani
            Park ismi ne alaka mesela?

Park mi var önemini bilmedigimiz? Trabzon parklariyla mi meshur?

Nasil bizim ruhumuzu yansitiyor bu?

Agiziniz ile söylüyorsunuz.
            Alay konusu...
            Mesele bu.
            Alay konusu...
            Yani alay konusu olmamak icin taklide gidelim.
            Park olsun, arena olsun.
            Avrupal'li kültüründen, bölgesinden türetiyor isimleri. Mesela Celtic Park (Parkhead bölgesi).

Ama su listeyi görünce, bizim halkin durumunu görüyorum.
            Benim favorilerim:
            KafePi Asmalımescit Lounge
            Nusret Steak House
            Abbas Waffle

Bizim halka hepsi müstahak.
            Insallah Koc Arena yaparlar bizim stadi. Insallah.
            En son cerasus tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 02:25.

Yorum

• İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              parayı veren sponsor ne isterse o olur stadın adı. Gs stadın adını "ali sami yen türk telekom arena" istedi olmadı;

bjk stadın adını "şeref bey vodafone arena" istedi olmadı.

o yüzden parayı veren düdüğü çalıyor maalesef.

...... arena olacaktır stadın adı.

sponsor araya ne trabzon adını alır ne de fırtına vs. gibi bir şey.

senelik de 6-7 milyon dolar sırf bu iş için alırsak iyi olur.
              bir noktada haklısın evet sponsor sadece stadda kendi isim ibaresi yer alsın ister aksi bir örnek yok zaten ama arena konusunda yanılıyosun istersek arena olur park olur meydan olur stadyum olur yani şu şekilde olabilir samsung park(bu güzel)samsun arena(bu klişe) samsung stadyumu(klişe+saçmaoldu) samsung meydanı(saçma oldu) ama haklısın şöyle olması zor samsung fırtına park samsun fırtana arena evet fırtınayı kabul ettirmemiz zor

Yorum

• Şöyle cümleler duymak keyifli olur,

"Trabzonspor'un bileği Fırtına Meydanında 20 haftadır bükülmüyor, son 10 maçında ise 8 galibiyeti var"

...
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Park ismi ne alaka mesela?

Park mi var önemini bilmedigimiz? Trabzon parklariyla mi meshur?

Nasil bizim ruhumuzu yansitiyor bu?

Agiziniz ile söylüyorsunuz.
                  Alay konusu...
                  Mesele bu.
                  Alay konusu...
                  Yani alay konusu olmamak icin taklide gidelim.
                  Park olsun, arena olsun.
                  Avrupal'li kültüründen, bölgesinden türetiyor isimleri. Mesela Celtic Park (Parkhead bölgesi).

Ama su listeyi görünce, bizim halkin durumunu görüyorum.
                  Benim favorilerim:
                  KafePi Asmalımescit Lounge
                  Nusret Steak House
                  Abbas Waffle

Bizim halka hepsi müstahak.
                  Insallah Koc Arena yaparlar bizim stadi. Insallah.
                  kardeşim benim batı özentiliği yaptığım yok, bence sen haklı olarak ülkemizde batı ve onun diline olan yakınlık yüzünden biraz paranormalleşmişsin. haklısında ama park sözcüğü arena gibi bir şey değilki arena ispanyolların boğa güreşi falan yaptıkları yerin ismi ispanyollara özgü bir şey başka bir dilde anlamı dahi yok ama park öyle bir şey değil dediğin gibi iskoçya da celtic stadıda celtic parkdır almanyanın dortmund takımıda signal iduna parkda oynar yada ingiltereden aston villada, villa parkda oynar. yani bir yere özgü bişey değilki biz özentisi olalım. bilmem anlatabildimmi bizim dilimizde park neyse diğer dillerde de aynı anlamı taşıyor özentilik falan yok hem ülkemizde hiçbir kulüp stadındada park ismi geçmiyor farklılık yaratmış oluruz

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Kaiserslauternin stadinin ismi Fritz Walter Stadion ( Fritz Walter 1954 dünya kupasini kazanan takimin Kaiserslauternli kaptani) olmadan önce Betzenbergstadion yani Betzendagi Stadi diye geciyordu. Sebebi ise stadin betzenberg isimli bir tepenin üstünde bulunmasi 1.FCK taraftarlari hala Betzenberg derler. Yani hayatinda yayladan baska sey görenler de böyle isimler koyabiliyormus utanilacak birsey yok. Önemli olan takimin karakteristiginin temsil edilmesi.

Yorum

• futbol da oynamayalım o zaman ingilizler bulmuş hele ki şu kaliteye bi bakınca ucuz bi taklitten başka bişey değil

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeşim benim batı özentiliği yaptığım yok, bence sen haklı olarak ülkemizde batı ve onun diline olan yakınlık yüzünden biraz paranormalleşmişsin. haklısında ama park sözcüğü arena gibi bir şey değilki arena ispanyolların boğa güreşi falan yaptıkları yerin ismi ispanyollara özgü bir şey başka bir dilde anlamı dahi yok ama park öyle bir şey değil dediğin gibi iskoçya da celtic stadıda celtic parkdır almanyanın dortmund takımıda signal iduna parkda oynar yada ingiltereden aston villada, villa parkda oynar. yani bir yere özgü bişey değilki biz özentisi olalım. bilmem anlatabildimmi bizim dilimizde park neyse diğer dillerde de aynı anlamı taşıyor özentilik falan yok hem ülkemizde hiçbir kulüp stadındada park ismi geçmiyor farklılık yaratmış oluruz
                        Nereden baslasam bilmiyorum ki.
                        Arena Ispanyollara özgü bir sey degil.
                        Roma'dan gelen bir sey. 2 bin yillik bir kültürden bahsediyoruz.
                        Baska dilde anlami dahi yok demeniz tamamen bir uydurma.
                        Neredeyse tüm Avrupa dillerinde bu kelime mevcut.
                        Kendi kültürleri cünkü.

Ben paranormallesmis miyim bilmiyorum ama (ne demekse artik) sizin hic yoktan park önerinizi anlamakta zorluk cekiyorum. Bir tek siz degil, bir cok kisi bu öneriyi verdi. Herkese karsi söylüyorum.

Celtic Park isminin nereden geldigini yazdim (Parkhead bölgesi).
                        Villa Park ismi de sasirtici olmayan bir sekilde bir parktan aliyor ismini. Sultanlarin hasbahcesi gibi bir yerde insaa edilmis stad. Bir zenginin eglence bahcesi, parki.
                        Signal Iduna Park isminin de yakin bir gecmisi var.
                        Westfalenstadion idi, isim hakkini sattilar.
                        Peki park eki nereden geliyor?
                        Tahmin edeceginiz gibi bulundugu yerden. Eskiden park imis oralar.

Ama siz, özentillikten ötürü, hic bir alakasi olmadigi halde park ismi yakisir diyorsunuz. Neye göre yakisiyor? Hangi mantiga göre? Farkinda olmadan özentilik yapiyorsunuz.
                        Özenmek. Özeniyoruz. "O koymus, ben niye koymayayim o ismi" oluyor mesele. Koymusta, adam bir mantik, bir sey düsünmüs, kendini özdeslestiren bir sey. Parkin ne alakasi var Trabzon ile?

Kimse alay konusu olmuyor park denildigi zaman. Hahahaha, cocuk parki mi kimse demiyor Avrupa'da. Dese bile ne olacak yani?
                        Onlar isimlerini yerlestiriyorlar, ona buna bakmadan. Sonra bizim geride kalmis ülkemiz, kendi degerini ortaya cikaracagi yerde, taklit yapmaya kalkisiyor. Adam kendi degerini koruyarak o isimleri koyuyor, sen ise özenerek o ismi istiyorsun.

Biz de yayla olsun diyoruz. Meydan olsun, kiyi olsun, bahce olsun, sahil olsun, deniz olsun. Bize uyan, bizi anlatan, bizden olan olsun.
                        Basta garip veya komik dursada, zaman gectikce yillandiktan sonra bu tür isimlerin kiymetini anlarsiniz.

İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        futbol da oynamayalım o zaman ingilizler bulmuş hele ki şu kaliteye bi bakınca ucuz bi taklitten başka bişey değil
                        Futbolu Ingilizler bulmadi. Yüz yillar boyunca oynanan bir oyun. Tam olarak bugünkü futbolun kurallarini Ingilizler getirmisler.
                        Yani cerceveyi, oyunun kendisini degil.
                        Önemi yok. Armut ile elmayi karistiriyorsunuz.
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 04:08.

Yorum

• Recep Tayyip Erdoğan stadyumu en büyük aday.
                          En son ucurum tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 07:23.

Yorum

• Ben isim olayının İngiliz modeli olması taraftarıyım. En doğal ve samimi olanı bu.

Muhakkak bir yerin adı verilmeli oraya.

Bulunduğu yerin adı olsa Akyazı Kıyısı veyahut stadın görünüşünden dolayı Karadeniz İncisi olabilir.

Benim fikrim de Trabzon'da simge bir yer olan Kavak Meydan'ın kullanılması yönünde.

Bir de bu isimlendirme önerilerime sponsorları eklersek önerim daha net anlaşılacaktır.

Örnek olarak Samsung ile sponsorluk anlaşması yaptık diyelim.

Samsung Akyazı Kıyısı

Samsung Karadeniz İncisi

Samsung Kavak Meydan
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Simdiden görüsmeler yapilmasi lazim.

Samsung gibi büyük bir isim bulamazsak malesef stadimiz kisa vaadede bize verecegi maddi gücü anca uzun vaadeye yayak verecek. Buda bizi istanbul takimlariyla yarisamaz hale getirir...

Cok cok iyi kullanmaliyiz stadi. Belkide Trabzonsporun dönüm noktasi. Ya büyüklerle, yada anadolu kulüpleriyle yarisacaz...

Denk gele gele IHOya denk geldi ona yaniyorum...

Yorum

• akyazı storming center bence çok güzel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X