Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dolgu bitti akyazıda...ufak tüfek rütuşlar yapılıyo su an... bitti

Yorum

• takılmayın kapasiteye herkes evinden bir tabure getirse farkı kapatur finali oynaruk.

Yorum

• dolgunun ortasında ki marina iptal oldu galiba. orayıda doldurmuşlar. ayrıca kumsal olmayacağıda kesin. kıyı boyunca duvar yaptılar.
        horyanli

Yorum

• büyük ihtimalle bir çok büyük inşaatçının memleketi trabzona ,türkiye de yapılacak stadların en kötüsünü yapacaklar..stad önemli beni akyazı hiç ilgilendirmiyor ts taraftarı olarak

Yorum

• 700 gün içinde bitmesi bekleniyormuş..14 Şubat ön ihale yeterlilik tarihi Mart sonu Nisan başı gibi gerçek ihale yapılacak..Yer teslimi derken Haziran'ı bulur..En iyi ihtimal 2015-2016 sezonu olur..

Yorum

• Bence Varyapı gazlayacak yine başbakan. Oradaki diğer yapılardan iyi bir yüzde falan da verirler onlara stat ihalesini alma karşılığında.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Varyapı gazlayacak yine başbakan. Oradaki diğer yapılardan iyi bir yüzde falan da verirler onlara stat ihalesini alma karşılığında.
                söylediğin yüzde gibi bir şey olmaz bence ama yeter ki varyap alsın. Ben TS liliğini her fırsatta dile getiren varlıbaşların bu ihaleyi alacağını düşünüyorum. 1,5 yıl önce filan da varlıbaşların trabzon stadını yapmak istediğine dair haberler çıkmıştı. Her anlamda bizim için en iyisi, TT arena gibi bir stadı zamanından önce yaparak teslim ettiler. Bizim stadı da ben 24 ay yapım süresi olmasına karşın 18 ayda bitireceklerini düşünüyorum. Ayrıca genel kanının aksine stad projesinin çok da kötü olmadığını hatta güzel olduğunu, farklı bir dizaynı olduğunu düşünüyorum. İhaleyi inşallah Varyap alır.
                horyanli

Yorum

• işte toki haber sitesinin haberi...

Akyazı’nın ihalesi 14 Şubat’ta

Trabzon’da yapılacak ve tamamlandığında Avrupa’nın en görkemli spor kompleksinden biri olacak Akyazı Stadyum ve Spor Tesisi ihalesi 14 Şubat'ta yapılacak.

Bordo mavili renklere gönül verenlerin merakla belediği ve tamamlandığında Avrupa’nın en görkemli statlarından biri olacak Trabzon Akyazı Stadyumu için ihale süreci başlıyor. 40 bin seyirci kapasiteli stadyumun yanı sıra çok sayıda spor tesisinin de yer alacağı kompleks ile ilgili müjdeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar verdi. Bakan Bayraktar, Akyazı Stadyum inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin 14 Şubat 2013 tarihinde saat 15.00'de yapılacağını söyledi. Bayraktar, "Ön yeterlilik değerlendirilmesinin yapılması, kısa listeye giren firmaların tespiti şubat ayının 3. haftasına kadar yapılması planlanmaktadır" dedi.

Bakan Bayraktar, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Ön yeterlilik değerlendirilmesine ilişkin istekliler tarafından herhangi bir itiraz bulunmaması durumunda yeterlilik alan ve kısa listeye giren isteklilerin davet edilerek ihalenin teklif alma oturumun mart ayının son haftası ile nisan ayının ilk haftasında yapılması planlanmaktadır. İhalenin hemen ardından Akyazı Stadyuma başlayıp onu bir an evvel bitireceğiz. Bu proje Trabzon'un marka değerini artıracaktır" diye konuştu.

Öte yandan ihale kapsamında "40 bin kişilik stadyum, İl Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü binası, Kamp Eğitim Merkezi binası, açık spor tesisleri, 2 adet doğal çim saha 68x105 ( 2500 seyircili ), 5 adet sentetik çim saha 60x90, 4 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası" yapılacak.

komedi...
                  ölme eşşehim ölme ön yeterliliğe itiraz olmassa olursa 2 ay onu geçtik gercek ihaleye itiraz olmassa bi 2 ay daha olmassa durmassa sağlamsa lassa reklamına döndü ...ağlanıcak halimize gülüyoruz....UYUMAYA DEVAM ...bence forumda en önemli konu bu ama diyer basit başlıklar daha rabet görüyor malesef duyarlı ve akıllı taraftarımız cok az....o yüzden adamlar önümüze ne koyarsa onu yiyoruz..AFİYET OLSUN...
                  En son adem28 tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 21:35.

Yorum

• 7 senedir gündemdeydi.2 sene daha bekleyeceğiz yapacak bir şey yok.

Yorum

• Avrupanın en görkemli çadır sirki Trabzona yapılacak çok doğru.Dolgu içinde öyle dediler resimlerde marinalar kumsallar sonra duvarla çevrili hendek yaptılar.Sonuçta yapılacak bu çalıntı proje yalnız insanlarımızın enayi yerine koyulup bunu yemesi insanı üzüyor.

Yorum

• ihale yapıldıktan sonra artık yapmasınlarda görelim, ihaleden sonra elbet bitecek
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• Mevcud Stadın üstünün açılması iyi olmadı... tam tamına 66 ay oldu(12.8.2008 Tarih fotoğraflı)... Akyazı, olur ki; karayazı olur belli olmaz!...

Maratondaki seyircilerin naylon torbalara terk edilmesine üzülüyorum...
                          Buranın üstü, bir başka biçimde ve âcîlen kapatılmalıdır...

Bu iş, yap- yık oldu... Seyircinin kıymetini O'nu, varlığında korumaktır...
                          Sağlığını yitireni orada görmek zor olmadan.

Durum: Size yeni ev yapıyorum biraz ıslanın ne olur ki, demek gibi...
                          Seyirciye Sağlık.

Kadir Yeter.
                          30.01.2013- TRABZON.
                          /forum.bordomavi.net
                          ..........................................................................

Arşivimden:

Stad, Maraton şemsiyesi fazla geldi idi... yıktık kurtulduk; 5 yıldır biraz ıslanıyoruz amma, şikâyet etme hakkımızı yitirdik... yanlış yaptık, eyvâh!.

Duydum ki; Hataylı bir hurdacı satın- almış yıkıntı malzemesini... söküp götürdü, gözümüzün önünde... Kadir Yeter de belgelemiş o günleri...

Muhasebe yapalım. Yaptıklarımızı, kendimiz denetleyelim; olmaz mı?.
                          En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 15:56.

Yorum

• Bakıyorumda herkes kabullenmiş sirk çadırını

Herkes ihale tarihini konuşmaya başlamış kimseden ses yok bu iğrenç stad için neyse herkes hakettiği gibi yaşar gidersiniz artık sirk çadırına bi 50 yıl

Yorum

• İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              büyük ihtimalle bir çok büyük inşaatçının memleketi trabzona ,türkiye de yapılacak stadların en kötüsünü yapacaklar..stad önemli beni akyazı hiç ilgilendirmiyor ts taraftarı olarak
                              Aynen katılıyorum renkdaş ama bizim gibi bilinçsiz ve birlik olamayan sadece birbirini eleştiren taraftarlar oldukça biz gideriz koyun sürüsü gibi bu yapılacak iğrenç stada bi 50 yıl boyunca burda acaba trabzonspor yönetimiyle irtibata geçebilecek donanımda adam yokmu ben onu merak ediyorum hiç bir kulüp taraftarını bu kadar önemsememezlik yapmaz biz sanki değersiz işe yaramaz önemsiz kulübün umrunda olmayan insanlarmışız gibi değer görüyoruz(daha doğrusu hiç değerimiz yok kulübün gözünde) kulüp tarafından en çok zoruma gidende bu

Yorum

• Mainz için hazırlanan proje olduğu kesin de kapasite arttırımı felan vardı diğer spor alanları ile beraber son çizimler nedir bir gösterin arkadaş bu ne vurdum duymazlık bunu merak eden gazeteciler de mi yok.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X