İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Miguel Veloso - Angel Lafita
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir...
TEŞEKKÜRLER;
f1bekir
kadiryeter
Yorum
-
Gitgide daha da güzel açıları yakalıyorsun Bekir, ellerine sağlık.
Şunu soracağım, resimde loca üzerindeki bu basamaklardan sahayı görebilmek zor olacak gibi geldi bana. Önlerindeki duvarında güvenlik amacıyla biraz yükseltileceğini de hesaba katarsak özellikle ilk 3 basamaktakiler eksiksiz tüm sahayı görebilirler mi?
Yorum
-
İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGitgide daha da güzel açıları yakalıyorsun Bekir, ellerine sağlık.
Şunu soracağım, resimde loca üzerindeki bu basamaklardan sahayı görebilmek zor olacak gibi geldi bana. Önlerindeki duvarında güvenlik amacıyla biraz yükseltileceğini de hesaba katarsak özellikle ilk 3 basamaktakiler eksiksiz tüm sahayı görebilirler mi?
Erol koltuk takılınca oturma pozisyonu biraz daha yükseleceğinden görülür gibime geliyor ama kesin bişey de diyemeyeceğim.
Yalnız mühendis arkadaş orası için, açı tam ayarlandı, tam sıfırlıyor demişti taç çizgisini. İnşallah öyledir...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah dostlar sağolun...
Erol koltuk takılınca oturma pozisyonu biraz daha yükseleceğinden görülür gibime geliyor ama kesin bişey de diyemeyeceğim.
Yalnız mühendis arkadaş orası için, açı tam ayarlandı, tam sıfırlıyor demişti taç çizgisini. İnşallah öyledir...Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
Maşallahlık bi hızda ilerliyo stad, allah bozmasın.
Ben şuan en çok loca ve kale arkalarının birleştiği köşe tam olarak nasıl olacak onu merak ediyorum.En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 21:35.
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 bin kombine mi? Çok komiksiniz
O stat derbiler haricinde Kadir has stadına dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. 40 bin Trabzon şehri için çok yüksek bir rakam oldu. Keşke biraz daha realist baksaydık.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum