Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben Alttan gelen nesile güveniyorum.. Belki ilk 5 yıl zorlanırız ama zaman geçtikçe stad kulturu oturur dıye dusunuyorum. Valencıa Sevilla gibi sehirlerin nufusu bizim kadar. Avrupada bızden daha az nufuslu sehirler rahat dolduruyor. Bizde de zamanla stad dolacaktır..
    realist olmak gerekirse bir daha Trabzona ne azından 70 sene stad yapılmaz 40 bin bence az bir rakam. zamanında (2011-2012) 19 bin konbine satmış takım tribünleri tamamen kapalı daha rahat ve grupların pisliğinden uzak bir stadda 25 bin konbine rahat satar. hatta geçer bide takımı düzeltebilsek bir yıldızla beraber 35 bine biler gelir.
    Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Arkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir...

Yorum

• Yılın en iyi BMN üyesi ; twelve points goeees toooo f1bekir. Ellerine sağlık bekir abi.
        Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Yılın en çalışkan üyesi: F1Bekir

Eline sağlık Bekir abi..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir...

TEŞEKKÜRLER;

f1bekir

kadiryeter

Yorum

• Gitgide daha da güzel açıları yakalıyorsun Bekir, ellerine sağlık.

Şunu soracağım, resimde loca üzerindeki bu basamaklardan sahayı görebilmek zor olacak gibi geldi bana. Önlerindeki duvarında güvenlik amacıyla biraz yükseltileceğini de hesaba katarsak özellikle ilk 3 basamaktakiler eksiksiz tüm sahayı görebilirler mi?

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gitgide daha da güzel açıları yakalıyorsun Bekir, ellerine sağlık.

Şunu soracağım, resimde loca üzerindeki bu basamaklardan sahayı görebilmek zor olacak gibi geldi bana. Önlerindeki duvarında güvenlik amacıyla biraz yükseltileceğini de hesaba katarsak özellikle ilk 3 basamaktakiler eksiksiz tüm sahayı görebilirler mi?

Eyvallah dostlar sağolun...

Erol koltuk takılınca oturma pozisyonu biraz daha yükseleceğinden görülür gibime geliyor ama kesin bişey de diyemeyeceğim.

Yalnız mühendis arkadaş orası için, açı tam ayarlandı, tam sıfırlıyor demişti taç çizgisini. İnşallah öyledir...

Yorum

• Çok merak ediyorum projenin başından beri olaylar bir kayıt altına alınıyor mu, yapım aşaması kayıta alınıyor mu video olarak? Bir belgesel niteliğinde bir şey izleyebilecek miyiz ? Yoksa hiç bir şey yapılmıyor mu ?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Teşekkürler Bekir kardeş sayende kameraya ihtiyaç duymuyoruz.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eyvallah dostlar sağolun...

Erol koltuk takılınca oturma pozisyonu biraz daha yükseleceğinden görülür gibime geliyor ama kesin bişey de diyemeyeceğim.

Yalnız mühendis arkadaş orası için, açı tam ayarlandı, tam sıfırlıyor demişti taç çizgisini. İnşallah öyledir...
                      Ozaman saha boyutlarının büyütülüp tribünleri sahaya yaklaştırma olayıda ortadan kalkıyor .
                      Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• eline sağlık bekir

Yorum

• yalnız gerçekten loca konusunda diğer anadolu statlarına tur bindirdik. inşallah o localar satılabilir. o kadar olumsuzluğun yanında loca konusu bence ilaç gibi geldi.

Yorum

• Maşallahlık bi hızda ilerliyo stad, allah bozmasın.

Ben şuan en çok loca ve kale arkalarının birleştiği köşe tam olarak nasıl olacak onu merak ediyorum.
                            En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 03.05.2014, 21:35.

Yorum

• Tüm tribünlerde çalışma var. Yeni projeyi saklamayı bıraksalarda locaların son halini bi görebilsek.
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                25 bin kombine mi? Çok komiksiniz

O stat derbiler haricinde Kadir has stadına dönmezse ben de bir şey bilmiyorum. 40 bin Trabzon şehri için çok yüksek bir rakam oldu. Keşke biraz daha realist baksaydık.
                                * Aynen öyle
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X