Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradeniz'de deprem oldu
28 Nisan 2010 / 10:25
Bugün saat 08.49’da Trabzon’un 59 km kuzeyinde 3.6 büyüklüğünde deprem oldu.
Haber61.net’in aldığı bilgiye göre; bugün saat 08.49 sıralarında Karadeniz’de Trabzon’un 59 km kuzeyinde Trabzon fay zonu üzerinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Trabzon fay zonu Alucra-Şiran, Torul, Trabzon-Yomra doğrultusunda Karadenize doğru uzanan bir fay zonu olarak da bilinmektedir.
hala akyazi masalina inanan var mi ?
yalan haber,deniz 100 metre ilerdeNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedya dan cikan haberler stadyum ufurmelerinin yine dumen-filmden ibaret oldugu algisi uyandiriyor nedense.. ufak ufak akyazinin jeolojik konumunun stadyuma elverisli olmadigi sufleleri yapilmaya baslandi. bu demek oluyor ki bir sonraki secime kadar sondoj mondaj ayagina oyalanacagiz sonra da " yaa o kadar da yapmak istiyorduk ama tuhhh bak sen ise akyaziya yapamiyormusuz, haydi simdi yeni bir arayalim " teraneleri dinliyecez bir 4 sene daha..
benim bu akyazinin yapilacagina zerre kadar bile inancim yok.bunlar kulubun siyasete pacasini kaptirmasinin sonucu malesef...TS nin haklarini korumaya gelince tarafsiz olan sayin bakanin kulubu il teskilati gibi kullanmasinin etkileri hep... is TS nin haklarini korumaya gelince tarafsizlik sovlari yapan bakani da bir taraftar olarak kulubumu her hafta ziyaret edip populizmle bizlere ayar vermesininden rahatsiz oluyorum. tarafsizsaniz tarafsiz kalin ve her hafta TS ye golge baskan pozlari cizmeyin sayin bakan..protokolden el sallamaya her hafta farkli palavraya tav olmuyoruz artik.. yani bakan kulubumuzu ziyaret etmis etmemis pe de kesmiyor insanlari artik. kulubumuz Allah yardimcisi olsun., eski baskani oy pesinde yeni baskani as baskani kendi reklami -sovu pesinde.. vere goygoy vere populizim hamaset..
bencede bu haberlerin altında devletin işi var,yapacaktık bak gördünüzmü ayağına gidiyorlarNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bencede bu haberlerin altında devletin işi var,yapacaktık bak gördünüzmü ayağına gidiyorlar
Yorum
-
İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...komplo teorisi üretmede üzerimize yok...yapılınca da başka şey dersiniz...sahil yolu içinde neler dendi,fıstık gibi oldu...100.yıl parkı ölecek dediler,pazar günü oradaydım...100 den fazla aile mangal yapıyordu...zağnos içinde hayatta olmaz dediler,,,feriştahı gelse seyyar trabzonda bitirilemez dendi...azıcık olmulu olurda sabredersik,herşey olur...akyazının altında metan gazı var diyenler,devletle alakası olmıyan kişiler
yapilirsa emegi gecenleri alkisliyacagiz, mesele partizanca karsi cikmak degil benim acimdan.
olaya siyasi gorus penceresinden bakmiyorum.
ben olaya Trabzonspor uzerinden bakiyorum ve bu uyduruk akyazi filmlerini sondajlarini montajlarini,maketlerini, kesiflerini milyon kere izledik.. bunlar sadece bos tras,.. simdiden uflenmeye baslandi taseron yerel medya araciligi ile yapilmasindaki guclukler ve yapilamama gerekceleri.. sonra tekrar sil bastan, yok yeni bir yer,kesif,proje,ihale vs vs .. bir de bakmisiz 1 secim daha gelmis gecmis.. izlemeyormuyuz bu filmleri 10 senedir?
ha olurda yaparlar Trabzonuma boyle bir yatirimi ,bugun nasil elestiriyorsak o zamanda yanlisimizdan doner hakliya hakkini veririz. ama bu konuda hic umudum yok
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum projesi hayal dedikleri için mi ceza aldılar?
Yorum
-
İlk olarak HASAN_NASRALLAH tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok.birde hüseyin takıntıları vardı
Neyse, Avni Aker'de çalışmalar sürüyor. Zemin, ışıklandırma, skorbord yenileniyor. Çatı kapatılıp köşelere de çözüm bulunursa Avni Aker bizi birkaç yıl daha götürür.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
akıl var manıtk var. statyum işinde ciddi olsalar ne diye Avni Akere makyajlamaya devam edilsin masraf yapılsın ki.
Ben artık inanmıyorum stat işine.
keşke yapılsada ben haksız çıksam . razıyım.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani Hüseyin'e hakaret etme takıntıları.
Neyse, Avni Aker'de çalışmalar sürüyor. Zemin, ışıklandırma, skorbord yenileniyor. Çatı kapatılıp köşelere de çözüm bulunursa Avni Aker bizi birkaç yıl daha götürür.
''ben yanarımda yanarım yanlış insanların ağzından çıkan doğru söze değil,doğru insanların ağzından çıkan yanlış söze yanarım ''.
sonuçta stadyum yapılmadı.hakaret etmediler belki ama hüseyin çimşir de artık Trabzonspor umuzda değil.
Yorum
-
İlk olarak HASAN_NASRALLAH tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebırakın eski topici bu topic bile açılalı 3 sene olmuş.dünyada 3 sende neler değişti.taraftarın ağzına bir parmak bal çalmaktan başka bir şey değil bu proje.insanların duymak istediklerini söylemek memleketimizde bayağı bir itibar görüyor.teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum