Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu stad artık yetmiyor gerçekten yeni bir stada ihtiyacımız var..
    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Soru bir cevapsa cevap vermeyeyim de gerçekten soruysa, bildiğim kadarıyla 1/3'ünü Kayseri Belediyesi, 2/3'ünü de merhum Kadir Has yaptırıyor.
      Aslında soru anlamında değildi ama ben Kadir Has yaptırıyor diye biliyordum. Senin dediğin gibi de olabilir. Sonuçta onların bir Kadir Has' ı var ve stadın yapımının büyük bölümünü üstleniyor. Yani bizim gibi devletin ağzına bakmıyorlar. Bizim de bir Kadir Hasımız olsaydı bizim de stadımız yapılırdı.

Yani ortada devlet Kayseri' nin stadını yapıyor; bizimkini yapmıyor gibi bir durum yok.

Yorum

• Stadyum konusunda anlaşılan hala bir gelişme yok!

Yorum

• Stad konusunu bjk maçından önceki iftarda Trabzon'da Saner Ayar'a sordum ve aynen şöyle dedim

; Başkanım Avni Aker'i modernize ettik vede güzel oldu fakat devletinde bize vermiş olduğu bir stad sözü dururken bu kadar masraf niye acaba yeni stadın yapılması konusunda biraz devlete mahkum bir camia olarak görüldük ve işi biraz bu yüzden sallıyolar yönetimimizde benim yeni stada ihtiyacım yok Avni Aker'i yenilerim yavaş yavaş diyerek devlete bir mesajmı vermek istedi dedim, Saner Ayar gülerek devletle restleşilmez dedi fakat yeni stad olmayacakmış gibide plan projelerimizi geliştiriyoruz dedi yaparlarsa zaten bize ekstra bi maliyeti olmuycak ama yapmazlarsa Avni Aker'i yavaş yavaş yaparız dedi, şahsen ben Avni Aker'in yeniden yavaş yavaş yapılmasından yanayım maçtan önce stada kadar yavaş yavaş yürümeyi çok seviyorum Akyazı'da olursa hayırlısı olsun artık.
          DOZER CEMİL

Yorum

• Bence Avni Aker en azından son bir şampiyonluk görmeyi hakediyor. 2011 e kadar şampiyon oluruz inş.

Ayrıca ben Mehmet Ali Şahin' in birkaç kez stadın yapılacağını söylediğini hatırlıyorum ve stadın yapılacağına inanıyorum.

Artık yeni bir stada ihtiyacımız var.

Yorum

• Evet avni akeri yenilememek lazim!!!!!!!!!!!! YENI BIR STAD!!!!!!

Yorum

• Devlet Kayserinin, GSyin veya Antalyanin stadini yapmiyor.

Eski stad devletin. Kulüpler ama kiraci.
                Eski stadin arazisi özel bir sirkete veriliyor ve bu özel sirket oraya avm veya residence yapiyor ve devlete yeni bir yerde yeni stad yapiyor.

Yani kiraci olan kulüpler sadece "daireyi" degistiriyor. "Daire sahibi" devlet ise eski "evini" bir sirkete veriyor ve bu sirket baska yerde yeni "ev" yapiyor ve eski "evin" yerine avm vs.

AVM ve residencedegn gelen paranin bir kismi devlete veriliyor.

Yani kisacasi win-win-win
                Özel sirket para kazaniyor (avm, residence vs)
                Devlet para ve tesis kazaniyor
                Kulüpler modern stadin icinde oynuyorlar (yüksek stad gelirler->para)

Yorum

• İlk olarak Stad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Devlet Kayserinin, GSyin veya Antalyanin stadini yapmiyor.

Eski stad devletin. Kulüpler ama kiraci.
                  Eski stadin arazisi özel bir sirkete veriliyor ve bu özel sirket oraya avm veya residence yapiyor ve devlete yeni bir yerde yeni stad yapiyor.

Yani kiraci olan kulüpler sadece "daireyi" degistiriyor. "Daire sahibi" devlet ise eski "evini" bir sirkete veriyor ve bu sirket baska yerde yeni "ev" yapiyor ve eski "evin" yerine avm vs.

AVM ve residencedegn gelen paranin bir kismi devlete veriliyor.

Yani kisacasi win-win-win
                  Özel sirket para kazaniyor (avm, residence vs)
                  Devlet para ve tesis kazaniyor
                  Kulüpler modern stadin icinde oynuyorlar (yüksek stad gelirler->para)
                  arkadaşım anlata anlata yorulduğunu hissettim bi an

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında soru anlamında değildi ama ben Kadir Has yaptırıyor diye biliyordum. Senin dediğin gibi de olabilir. Sonuçta onların bir Kadir Has' ı var ve stadın yapımının büyük bölümünü üstleniyor. Yani bizim gibi devletin ağzına bakmıyorlar. Bizim de bir Kadir Hasımız olsaydı bizim de stadımız yapılırdı.

Yani ortada devlet Kayseri' nin stadını yapıyor; bizimkini yapmıyor gibi bir durum yok.
                    belediyelere paralar havadan gelmiyorya. kayserideki stadın yapımında ne kadarı bilmiyorum ama devletin desteği kesinlikle var. ayrıca bizde ne kadir haslar var ama kadir has gibi has adam değiller. istanbula yatırım yapmaktan trabzona zaman bulamıyorlar.konuyla pek ilgili değil ama bence avniaker şehrin içinden çıkmalı.yeri satın alınıp başka bir işletme için satılmalı otel,recidans gibi yapılar için kullanılabilir.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• Stad projesİ İÇİn acele etmemek lazim Şu ankİ stad tarİhİ eser bİ trabzonspora ama akyazi projesİde olur vala yakiŞir bordo mavİmİze Şu an kİ stadda maratonun Çatisi fbnİnkİ gİbİ uzay Çati yapilmali zamanla Şu an takim Çok formda stad deĞİŞmesİn bu sene trabzonsporumuza baŞarilar dİlİyorum durmak yok desteĞe devam...

Yorum

• arkadaşlar stad işi biraz yattı gibi aldığım habere göre yapılmayabilirmiş stad...
                        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 09.10.2008, 22:39.
                        Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                        Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                        .................Yenişehirli Avni

Yorum

• arkadaşlar yeni stad hakkında yeni gelişmeler varmı? epeydir uzak kaldım konudan
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• yeni stad konusunda yarin baskan fanatikte acikliyor yeni stada son durumu!

Yorum

• İlk olarak Kemal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yeni stad konusunda yarin baskan fanatikte acikliyor yeni stada son durumu!
                              * Stat konusu ne oldu? Kulüp mü yapacak yenisini, bununla devam mı?

- Trabzonspor’un yeni stadı kendi imkanlarıyla yapma imkanı yok. Bu kentine imkanları belli, ekonomisi çok güçlü değil. Üstelik stadın inşası da zor, çünkü deniz dolacak. Şimdi Bursa ya da İzmir’de stat yapar, yakınına alışveriş merkezi kurarsınız, yakındaki evleri istediğiniz fiyata satarsınız. Trabzon’da bu yok. İki proje var, ikisi de tutmuyor. Ayrıca halk stadın şehir içinde olmasını istiyor. 100 YTL’ye kombine sattık, maç başı 6 YTL’ye geliyor. Şehrin dışına taşırsanız, yol parası falanı filanı eklenecek. Şimdi size komik gelebilir ama gerçekler bu. Orada maça gelen insanı düşünmezseniz hata yaparsınız. Kısacası sadece devlet eliyle olabilir. Onun için de 2011’de oyunlara yetişmesi için artık başlaması gerekir.

Yorum

• Yani yine kesin birsey yok .........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X