ne çok seviyoruz beleşçiliği bedavacılıgı dı mı !!!
ne bedavası avnı aker ın yeri ne olucak ?
stad yapıyorum yaptım yapıcam deken gecen 10 senenin oyları ?
Kardeş avni aker bizim mi? Ne boş beleş yorumdur bu insanların kafasını bulandırma. Avni Aker devletin malı biz kiracıyız. Bizlerinde imtihanı bu olsa gerek.
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Trabzon'dan vergi girmiyor sanki devletin kasasına, ne demek bedavaya stat bu şehrin içinde stat da barındıran büyük bir kompekse ihtiyacı var yapılması sadaka değil gerekliliktir. Kafalarına göre oraya bir şey dikip size bedavadan stat yaptık daha ne istiyorsunuz edebiyatı yapmasınlar.
Bana Trabzonspor taraftarının beğendiği bir şey söyleyin arkadaşlar.
Bu forumu bir kaç yıldır takip ediyorum şike konusu dışında daha 3 kişilik mutabık grupları oluştuğunu, yani aynı fikri taşıyan 3 kişiyi yan yana görmedim
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 03.03.2014, 14:46.
Bu forumu bir kaç yıldır takip ediyorum şike konusu dışında daha 3 kişilik mutabık grupları oluştuğunu, yani aynı fikri taşıyan 3 kişiyi yan yana görmedim
Budur
Bizim fabrikaya da geliyor Trabzondan müşteriler arkadaş hepsinin kafası farklı mı olur
Barnebauyu akyazıya ışınlasalar yinede beğenmez bu insanlar.
daha stadın ne oldugunu bilmiyosunuz stadı beğeniyosun neye hizmet ediyorsunuz anlamadım stadın projesi bile çakma neden bahsediyorsun stad olsunda ne olursa olsun zihniyetinde olan insanların düşünçelerine hiç bir zaman saygu duymam
En son jojuk tarafından düzenlendi; 03.03.2014, 15:20.
sen her gün aynı resimleri paylaşarak burda ki insanlara büyük saygısızlık yapıyorsun. biz senin bu saçma sapan paylaşımlarını her gün görmek zorunda mıyız ?
sen her gün aynı resimleri paylaşarak burda ki insanlara büyük saygısızlık yapıyorsun. biz senin bu saçma sapan paylaşımlarını her gün görmek zorunda mıyız ?
Jojuk devam koçum. :-))) Bakma sen bunlara. Her gün paylaş stadı da, millet stat görsün. Bize yutturulan stadımsı şeyi yanyana koyup bakalım biraz daha... Bakalım efkarlanalım...
Jojuk devam koçum. :-))) Bakma sen bunlara. Her gün paylaş stadı da, millet stat görsün. Bize yutturulan stadımsı şeyi yanyana koyup bakalım biraz daha... Bakalım efkarlanalım...
abi yapma böyle, nerde kaldi trabzonluluk !!!
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum