Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadin altinda planlanan butikler yapilicak mi?

Yorum

• suradaki yorumlari okudukca stad hevesimde gidiyor bosami kurekcekiyoruz ne!
      # 61 Onur Recep Kivrak
      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Su cizdigim yerin asagidakine benzer sekilde sekillendirilmesi sadece bir talimat degisikligine bakiyor.

Öyle ekstradan mimari yatagindan kaldirip masaya oturtturtmalik bi isi yok yani.

Istenirse yapilabilir...

Ben hala o kadar basit olduğunu zannetmiyorum. Bir yetkili vardı çatıyı rüzgar testine geçeceğinden bahsediyordu Şimdi bu çatının hemen hemen eğimleri rüzgarın etkilerini minimum seviyeye indirmek için yapıldı. Kalkıp cepheyi düz cam yapmak o kadar da basit olmasa gerek.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Su cizdigim yerin asagidakine benzer sekilde sekillendirilmesi sadece bir talimat degisikligine bakiyor.

Öyle ekstradan mimari yatagindan kaldirip masaya oturtturtmalik bi isi yok yani.

Istenirse yapilabilir...

Ben hala o kadar basit olduğunu zannetmiyorum. Bir yetkili vardı çatıyı rüzgar testine geçeceğinden bahsediyordu Şimdi bu çatının hemen hemen eğimleri rüzgarın etkilerini minimum seviyeye indirmek için yapıldı. Kalkıp cepheyi düz cam yapmak o kadar da basit olmasa gerek.
          mebranın altını cam yapalım bari diyoruz zaten en azından ben öyle diyorum camın üstüne mebran mı döşer yoksa 4 metre düşemelik kumaş kestirir onlamı kaplar artık ona bişey demiyoruz zaten değişmiyorlar umudumuz karadeniz ben en fazla 2 seneye memran falan ne var uçacağını yeni çatı yapılacağını düşündüğüm için rahatım

Yorum

• önceki sayfalarda mutlaka tartışılmıştır benim stad kapasitesi konusunda görüşüm 40 bin küsür çok fazla(gönül isterki 61 bin kapasite)
            30-35 bin civarı yeter avni aker bakınca malum 3 takım dışında maçlar %30 40 dolu ayrıca açık söylemek gerekirse takımımız nadir iyi sezon geçiriyor o sene başarısız olursa(allah korusun) kayseri gibi olur stad

2. sorum stad ismi konusunda trabzon şehrinin veya trabzonpor efsane isimlerden birimi konulcak(duyduğum isim bir osmanlı padişahı) veya markalardanmı olacak eğer takım para kazanacaksa galatasarayın durumunu biliyoruz marka bişey olmassa anlamlı isim olmalı
            3.sorum belediyenin stad veya stad yakınlarına raylı ulaşım planması varmı malum o stad kim bilir kaç sene hizmet edecek şehire ulaşım planlaması yapılmalı
            saygılar iyi günler
            En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 08.02.2014, 16:02.

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mebranın altını cam yapalım bari diyoruz zaten en azından ben öyle diyorum camın üstüne mebran mı döşer yoksa 4 metre düşemelik kumaş kestirir onlamı kaplar artık ona bişey demiyoruz zaten değişmiyorlar umudumuz karadeniz ben en fazla 2 seneye memran falan ne var uçacağını yeni çatı yapılacağını düşündüğüm için rahatım
              Sizlerde haklısınız istemek en doğal hakkımız tabikide. Bu arada rüzgar konusunda çok iyimsersin

Yorum

• İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                önceki sayfalarda mutlaka tartışılmıştır benim stad kapasitesi konusunda görüşüm 40 bin küsür çok fazla(gönül isterki 61 bin kapasite)
                30-35 bin civarı yeter avni aker bakınca malum 3 takım dışında maçlar %30 40 dolu ayrıca açık söylemek gerekirse takımımız nadir iyi sezon geçiriyor o sene başarısız olursa(allah korusun) kayseri gibi olur stad

2. sorum stad ismi konusunda trabzon şehrinin veya trabzonpor efsane isimlerden birimi konulcak(duyduğum isim bir osmanlı padişahı) veya markalardanmı olacak eğer takım para kazanacaksa galatasarayın durumunu biliyoruz marka bişey olmassa anlamlı isim olmalı
                3.sorum belediyenin stad veya stad yakınlarına raylı ulaşım planması varmı malum o stad kim bilir kaç sene hizmet edecek şehire ulaşım planlaması yapılmalı
                saygılar iyi günler
                Stadyumun şu andaki kapasitesi 41.461 Bu kapasite içerisinde localar,vip,basın tribünü dahil, Misafir tribünü var. Bunların dışında Trabzonspor taraftarına kalacak kısım 38.000 civarında bunu da doldurmak zor olmasa gerek.

İsim konusunu bizde sizin bildiğinizden fazlasını bilmiyoruz.

Raylı sistem olacağı yazıyordu ama bu ne kadar gerçeği yansıtıyor bekleyip göreceğiz.

Yorum

• [QUOTE=[B]Samet Yildirim;1919506197][/B]
                  Konyada stadi yapan firma, bizim stadi yapan firmanin aynisi oldugu icin ...

Dün cekilmis fotolar...

Konya Stadının bu halini cam la kapladığında,

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şöyle bir stad ortaya çıkmaz mı ?

ben çıkar diye tahmin ediyorum,eğer tahminim gibiyse Juve'nin stadına değişmem,fazlasında da gözüm yok
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Stadyumun şu andaki kapasitesi 41.461 Bu kapasite içerisinde localar,vip,basın tribünü dahil, Misafir tribünü var. Bunların dışında Trabzonspor taraftarına kalacak kısım 38.000 civarında bunu da doldurmak zor olmasa gerek.

İsim konusunu bizde sizin bildiğinizden fazlasını bilmiyoruz.

Raylı sistem olacağı yazıyordu ama bu ne kadar gerçeği yansıtıyor bekleyip göreceğiz.
                    gerçeği yansıtması lazım ulaşım sorunu düzelmesse maça sadece fanatik olarak tabir edilen kişi gider fanatikler stadı nekadar doldurur oda belli olmaz raylı sistemmi yeni otoyolmu olur yani bunlar şimdiden başlamalıki stad açılınca onlarda açılsın stad 2015 diyorlarda mahkemeler durdurur bişey olur büroktatik bişey ulaşım konusu 2016 a kadar çözmeleri lazım trabzonluyum ama ankarada yaşıyorum trabzonda ulaşım sorunu yoksa yazdıklarım çöpe gidebilir
                    En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 08.02.2014, 16:45.

Yorum

Sizlerde haklısınız istemek en doğal hakkımız tabikide. Bu arada rüzgar konusunda çok iyimsersin
                      sinerji yapalım belki uçar mebran

Yorum

• Raylı sistem için bu seçimde ben hiçbir belediye baskan adayının biir taahüdünü okumadım. Sanmıyorum ki yapılsın ama stadın doldurulması için kesinlikle şart şehrin içindeki avni aker daha doldurulamıyor..
                        Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gerçeği yansıtması lazım ulaşım sorunu düzelmesse maça sadece fanatik olarak tabir edilen kişi gider fanatikler stadı nekadar doldurur oda belli olmaz raylı sistemmi yeni otoyolmu olur yani bunlar şimdiden başlamalıki stad açılınca onlarda açılsın stad 2015 diyorlarda mahkemeler durdurur bişey olur büroktatik bişey ulaşım konusu 2016 a kadar çözmeleri lazım trabzonluyum ama ankarada yaşıyorum trabzonda ulaşım sorunu yoksa yazdıklarım çöpe gidebilir
                          Zaten otoyol, tüneller bunların yapımı başladı resimlerde mevcut. sadece stadyum inşaatı devam etmiyor. Bu sefer yolsuz bir yapı yapılmıyor

Yorum

• Ben renge taktım nedense stadın kristal mimarisi(her ne kadar Konya'nınkiyle çok benzer olsa da)yine de güzel geldi ama tamamen bordo olsaydı daha iyi olurdu bence.Herhalde çatısı çelik olamayacağından böylesi en uygun görülmüş,bare o kristalleri ayıran çizgiler bordo ya da mavi olsaydı ya neyse;ben inşallah mimarlığı kazanınca kendim çizecem Trabzonspor'a projeler
                            Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                            Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• * Bekle bekle Trabzonsporlu Stad bitince herşey değişicek, beklemeye devam et sen
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                * Bekle bekle Trabzonsporlu Stad bitince herşey değişicek, beklemeye devam et sen
                                Kazım koyuncuya benziyorsun diye her şeye de isyankar yaklaşma be dostum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X