Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribünlerde 1. kat basamak sayısı/sırası ile 2. kat basamak sayısı nedir bu biliniyor mu? Bir ara ilk katta 25, ikinci katta 26 basamak deniliyordu. Bu son resime bakarak sanki birinci kat 20 ikinci kat 31 küsür gibi.

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    locaların yapılmış hali
    Bu stadyum hangi kulübün?
    En son erolizmts tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 16:24.
    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bugunun foto'lari

Yorum

• Sağolasın
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tribünlerde 1. kat basamak sayısı/sırası ile 2. kat basamak sayısı nedir bu biliniyor mu? Bir ara ilk katta 25, ikinci katta 26 basamak deniliyordu. Bu son resime bakarak sanki birinci kat 20 ikinci kat 31 küsür gibi.

O görüntü de karşı tarafa bakarak sıra sayısını öğrenemeyiz ya da kıyaslayamayız çünkü alt ve üst tribün eğimleri farklı. Sol ve sağ tarafta ki tribün bittiği kesitlere bakarsak uzunlukları hemen hemen aynı.

A. Çolak

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Şimdi merak ediyorum. Şöyle bi yapının üzerine aynı desende (bizimki gibi) Membran çatı yapılsa itiraz edilirmiydi sizce? Sırf muhalefet olsun diye eleştirilirmiydi sizce?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi merak ediyorum. Şöyle bi yapının üzerine aynı desende (bizimki gibi) Membran çatı yapılsa itiraz edilirmiydi sizce? Sırf muhalefet olsun diye eleştirilirmiydi sizce?

10 numara olurdu
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tribünlerde 1. kat basamak sayısı/sırası ile 2. kat basamak sayısı nedir bu biliniyor mu? Bir ara ilk katta 25, ikinci katta 26 basamak deniliyordu. Bu son resime bakarak sanki birinci kat 20 ikinci kat 31 küsür gibi.

Stade Jean Bouin fransa statı.... bu arada banad a yeni projede ilk kat basamağı az, 2. kat basamağı daha fazla gibi geldi..

bu arada dünyadaki stat örneklerini karıştırdım da , sivasa , sakaryaya v.s diğer şehirlere yapılacak stat projelerinin kopyalarını gördüm diğer ülkelerde.. yani mainz statı konusunda yalnız değiliz..
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 20:51.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mesela bu stadın maliyeti günümüz euro kuru ile 870 milyon tl
                  Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadın dolması için sporu sevmek lazım sadece futbolu değil

800 bin kişilik sehir de 20 kişiden 1 kişi maça gidecek

600 bin lik dortmund millet bilet bulamıyor
                    Ben dortmunda pek uzak sayilmam. Etrafdan oraya baya insan gidiyor. Dortmund etrafi birde insan dolu, sehir dolu. Örnek Hagen kenti bizim Giresun gibi cok sayida tarafdari var. 100/150 km uzakda bile bir sürü tarafdari var. Dortmundun gelismesine bakacak olursak pekde iyi durumda sayilmazlar. Misal Essen kenti yakin olmasina ragmen issizlik rakami cok daha düsük.

Benzerlikle yinede baya var. Bayern Münihe su anda kafa tutan dogru dürüst tek takim.

Dortmund stadinda seyirciler birlikde biraz zipladigi zaman stad cökecek gibi sallaniyor !!!
                    En son sanatik tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 23:04.
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mesela bu stadın maliyeti günümüz euro kuru ile 870 milyon tl
                      Sadece dış cephesinden bahsediyorum. Fiyatını biliyorum bu stadın.

Aşağıdaki resimlerde tribün altlarını mağaza vs. gibi değerlendirip, cam çerçevelerle kapatıp, üzerini membranla örtmek istedikleri gözüküyor. O yüzden bende diyorumki o bölgenin üzerini kapatmak yerine o cam çerçeveyi membranı yapmak istedikleri o zikzaklı bölgeye kadar uzatıp ışıklandırmalarla falan Doneskinkine benzer şekle getirip, sadece stadın tepesini membranla bu şekilde kapatabilirler. Buda kimseyi maddi bakımdan zor duruma sokmaz.

Anlatabildimmi?

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tribün altları gözükmeyecek demişti görevli burada çizdim. En büyük Şikayet tribün altlarının gözükmesi yönündeydi.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ya abi membran membran diyorsunuz bu ne diyorum simdi baktim rulo zifr cikiyor google da membran ? simdi bursanin stadindan gordum ne oldugunu helal olsun yanliz adamlar felaket stad yapmislar belediyenin paylastigi video da gosteriorlar gercekten cok guzel stad
                        En son Cem Zırıh tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 23:43.
                        # 61 Onur Recep Kivrak
                        " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=-4IQz...ature=youtu.be Arkadaşlar instegramda ki videolarını birleştirdim instegramı olmayanlar için .

Yorum

• Ayrıca İbrahim Dediğin mağazaları kesitte görüldüğü gibi alt tarafa yapıldı. Tek sevindirici kısım tribün altlarının gözükmeyecek olması.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.youtube.com/watch?v=-4IQz...ature=youtu.be Arkadaşlar instegramda ki videolarını birleştirdim instegramı olmayanlar için .
                              fatih video izlenemiyor ?
                              # 61 Onur Recep Kivrak
                              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fatih video izlenemiyor ?
                                Şimdi bir kez daha deneyebilirsin yine izlenmiyorsa yeniden yüklerim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X