İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki Yavru.
Yorum
-
Bu arada mevcut stadyum projesi gayet güzel, beni düsünüren tek konu köseli olmasi, keske oval olsaydi. Tribünlerin egimi de biraz daha dik olabilir... Dis cepe tabi ki daha güzel dezayn edilebilirdi, membran da gayet olumlu bir tercih. Asil mesele membranin kalitesi.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş stadın eksiklikleri var diyoruz katılıyoruz ama hergün aynı şeyleri burda tekrarlayarak birşey elde edemezsiniz diyoruz adam hala gelmiş yok merdiven yok çatı hasbinallah.
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı herkes beğenecek diye birşey yoktur , aynı doğrultuda herkes benim gibi yada düşüncesini paylaştığım kişiler gibi düşünecek diye de , bu çözümlemeye dayanarak belirtmek istiyorum kristalin Trabzon ile hatta Karadeniz ile hatta ve hatta Türkiye ile bağdaştığı husus neresidir , tezimi çürütecek coğrafi unsuru bana gösterecek birisi var mı , altını çizmek isterim beni ikna edecek demiyorum sadece kristali andıran herhangi bir maddenin Trabzonla özdeşleştiği noktayı görmek istiyorum bu beni haksız çıkarmak için yeterlidir.
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş stadın eksiklikleri var diyoruz katılıyoruz ama hergün aynı şeyleri burda tekrarlayarak birşey elde edemezsiniz diyoruz adam hala gelmiş yok merdiven yok çatı hasbinallah.
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler kısır tartışmaları bir yana bırakalım. yeni foto varmı yada yeni bir bilgi..Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazmayalım mı değerli kardeşim? Çözüm buysa söyleyin, çekilelim buradan. Başlığı değiştirin diyoruz olmuyor. Bu başlığa başka ne yazılır ki? Ya beğenirsin, ya da beğenmezsin. Mesele inşaatsa, başlık değişsin. Sadece inşaatı takip edelim. Buna da kabul.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Mesela herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karışamaz,Ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekilde giyinir bu şekil giyinir , ha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok özgürlüğü birdir, ha baş örtü kurban olduğum ya resul Allah dan gelebilir amma lakinki öyle değildir. Benim yorumlamam öyledir.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu kısır tartışmalarla ne kadar oyalanacağız değerli abicim.Yönetici söyledi değiştiremiyoruz dedi ufak tefek şeyler yaptırabileceğiz onun da zamanı var.
Özellikle Taraftarlarin istemedigi birseye Kulüp kulak asmali, ama bizde öyle profesyonel bir Yönetim yok. Hatta Yönetim bile yok. Tek adam IHO var. Demokrasi?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz bu kısır tartışmalarla ne kadar oyalanacağız değerli abicim.Yönetici söyledi değiştiremiyoruz dedi ufak tefek şeyler yaptırabileceğiz onun da zamanı var.Gülüyorum artık bu adamlara, komik yani...
Sorun burada zaten diyoruz, ama felaket tellalı ilan ediliyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum