Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadı herkes beğenecek diye birşey yoktur , aynı doğrultuda herkes benim gibi yada düşüncesini paylaştığım kişiler gibi düşünecek diye de , bu çözümlemeye dayanarak belirtmek istiyorum kristalin Trabzon ile hatta Karadeniz ile hatta ve hatta Türkiye ile bağdaştığı husus neresidir , tezimi çürütecek coğrafi unsuru bana gösterecek birisi var mı , altını çizmek isterim beni ikna edecek demiyorum sadece kristali andıran herhangi bir maddenin Trabzonla özdeşleştiği noktayı görmek istiyorum bu beni haksız çıkarmak için yeterlidir.
    Zeki Yavru.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zeki Yavru.
      Tamam da abi bu kadar da çabuk demedim

Yorum

• Beni baskan secseydiniz size buna benzer birsey yapardim arkadaslar

Yorum

• Bu arada mevcut stadyum projesi gayet güzel, beni düsünüren tek konu köseli olmasi, keske oval olsaydi. Tribünlerin egimi de biraz daha dik olabilir... Dis cepe tabi ki daha güzel dezayn edilebilirdi, membran da gayet olumlu bir tercih. Asil mesele membranin kalitesi.

Yorum

• Arkadaş stadın eksiklikleri var diyoruz katılıyoruz ama hergün aynı şeyleri burda tekrarlayarak birşey elde edemezsiniz diyoruz adam hala gelmiş yok merdiven yok çatı hasbinallah.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş stadın eksiklikleri var diyoruz katılıyoruz ama hergün aynı şeyleri burda tekrarlayarak birşey elde edemezsiniz diyoruz adam hala gelmiş yok merdiven yok çatı hasbinallah.
              Kusra bakmayın abi bu yazdığınız mesaj tartışma fitilini ateşler ne yazık ki.

Yorum

• Dünyanın en iyi stadı mı bilinmez ama en işlevsel stadı olduğu kesin şöyle ki trabzonda sahile yap yelkenliye benziyor almanyanın ovasına yap pamuk tarlasına öyle böyle değil.

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadı herkes beğenecek diye birşey yoktur , aynı doğrultuda herkes benim gibi yada düşüncesini paylaştığım kişiler gibi düşünecek diye de , bu çözümlemeye dayanarak belirtmek istiyorum kristalin Trabzon ile hatta Karadeniz ile hatta ve hatta Türkiye ile bağdaştığı husus neresidir , tezimi çürütecek coğrafi unsuru bana gösterecek birisi var mı , altını çizmek isterim beni ikna edecek demiyorum sadece kristali andıran herhangi bir maddenin Trabzonla özdeşleştiği noktayı görmek istiyorum bu beni haksız çıkarmak için yeterlidir.
                  Çoğrafi bölgeye uyumlu olacak diye de bir şart yok, böyle bir kriter mi var stadyumlar çoğrafi bölgeye özgün şekilde tasarlanacak diye ?

Yorum

• beyler kısır tartışmaları bir yana bırakalım. yeni foto varmı yada yeni bir bilgi..

Yorum

Arkadaş stadın eksiklikleri var diyoruz katılıyoruz ama hergün aynı şeyleri burda tekrarlayarak birşey elde edemezsiniz diyoruz adam hala gelmiş yok merdiven yok çatı hasbinallah.
                      Yazmayalım mı değerli kardeşim? Çözüm buysa söyleyin, çekilelim buradan. Başlığı değiştirin diyoruz olmuyor. Bu başlığa başka ne yazılır ki? Ya beğenirsin, ya da beğenmezsin. Mesele inşaatsa, başlık değişsin. Sadece inşaatı takip edelim. Buna da kabul.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler kısır tartışmaları bir yana bırakalım. yeni foto varmı yada yeni bir bilgi..
                        Ben bunun için giriyorum bu başlığa ama hep aynı kısır tartışmalar biz kusurları geçeli çok olmuş olması lazım yapılan ne, ucundan bir bilgi alalım araştıralım diyoruz ama nafile.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazmayalım mı değerli kardeşim? Çözüm buysa söyleyin, çekilelim buradan. Başlığı değiştirin diyoruz olmuyor. Bu başlığa başka ne yazılır ki? Ya beğenirsin, ya da beğenmezsin. Mesele inşaatsa, başlık değişsin. Sadece inşaatı takip edelim. Buna da kabul.
                          Biz bu kısır tartışmalarla ne kadar oyalanacağız değerli abicim.Yönetici söyledi değiştiremiyoruz dedi ufak tefek şeyler yaptırabileceğiz onun da zamanı var.

Yorum

• Mesela herkesin hayatına kimse karışamaz ha nasıl karışamaz,Ben bu şekil giyinirim, bu bayan şu şekilde giyinir bu şekil giyinir , ha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok özgürlüğü birdir, ha baş örtü kurban olduğum ya resul Allah dan gelebilir amma lakinki öyle değildir. Benim yorumlamam öyledir.

Yorum

Biz bu kısır tartışmalarla ne kadar oyalanacağız değerli abicim.Yönetici söyledi değiştiremiyoruz dedi ufak tefek şeyler yaptırabileceğiz onun da zamanı var.
                              Kulüp istese hersey degisir, ama Kulübün umrunda mi bu proje?

Özellikle Taraftarlarin istemedigi birseye Kulüp kulak asmali, ama bizde öyle profesyonel bir Yönetim yok. Hatta Yönetim bile yok. Tek adam IHO var. Demokrasi?

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Onu söyleyen yönetici, neyin yapıldığını bilmiyor ki... Neyi değiştirecek? Gülüyorum artık bu adamlara, komik yani... Sorun burada zaten diyoruz, ama felaket tellalı ilan ediliyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X