Allah rahmet eylesin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef bu tür büyük şantiyelerde çalışanlardan birileri ölebiliyor. Hatta ölüm olmadan biten proje yok gibi. Bu durumu kabullenmek çok zor. Birilerinin öleceğini bilerek projeleri sürdürmek. Ülke genelinde önlemler arttırılmalı bu tür yerlerde ama her şey para ve ihale usulü olunca sonuç böyle oluyor.
bu yazdigin dogruysa bu ülkedeki bütün projeleri durdurmalidir devlet, ve bütün insaatlarin güvenlik önlemleri ve egitimler yeterli düzeye cekilmeli
anlamiyorum hergün göz göre göre onlaraca ailelerin fertleri ölüme terkedilmis olan yerde halk nasil bisey demez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ateş düştüğü yeri yaktığı için unutuluyor hepsi.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebascalanimizin soma konusmasina benzettim yazdiklarini
bu yazdigin dogruysa bu ülkedeki bütün projeleri durdurmalidir devlet, ve bütün insaatlarin güvenlik önlemleri ve egitimler yeterli düzeye cekilmeli
anlamiyorum hergün göz göre göre onlaraca ailelerin fertleri ölüme terkedilmis olan yerde halk nasil bisey demezilginç
Yorum
-
Ben şantiyede ölüm normaldir kabullenmek lazım demiyorum. Türkiye'de ihale usulü yapılan işler, harcama azalsın diye kısıtlanan her şey bizim kaza dediğimiz ama aslında kaza olmayan olaylara yol açıyor. Şuan Türkiye'de ki büyük projelerin neredeyse hepsinde bitene kadar ölümler gerçekleşiyor. Evet bu normal bir şey değil ancak Türkiye'de bu normal bir şeymiş gibi insanlara kabul ettiriliyor artık. Sözlerimi iyi okuyan ne demek istediğimi anlar.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin fıtratında var demeye getirmişsiniz biraz.
İnşaat mühendisi olarak söyliyim evet bu işin fıtratında var, yüzde yüz önleyemezsiniz iş kazasını ama vinçten düşen demirin altında kalmak gibi bir olay yok bu işin fıtratında.
O vinçin bağlı olduğu halatlar, mapalar, sapanların sertifikası olur, kontrolü olur, bakımı olur ve belli aralıklarla değiştirilir. Sapanları bağlayan işçilerin eğitimi/sertifikası olur ve sadece bu işi yaparlar. Vinçin yük taşıması sırasında ve yük taşıma rotasında insan dolaşmaz o bölge şeritlerle kapatılır. Bir sürü önlem ve eğitim şantiyelerde yapılır.
Eğer bunları yapmazsanız bunun adı iş kazası değil tedbirsizlikten adam öldürmek olur.
Şantiye şefi, iş güvenliği sorumluları ve proje müdürü arkadaş okur mu bunları bilmem ama medeni ülkelerde adamın meslek hayatını bitiriler. Bizde bu işin fıtratında var denilir geçilir.
Bu proje fotoğraflarına birkaç defa işin kalitesi kötü, ucuz işçilik ve ucuz müteahhitlik hayra alamet değil yazmıştım birkaç defa eleştirilmiştim. Buyrun işte insan hayatı.
Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah.Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin fıtratında var demeye getirmişsiniz biraz.
İnşaat mühendisi olarak söyliyim evet bu işin fıtratında var, yüzde yüz önleyemezsiniz iş kazasını ama vinçten düşen demirin altında kalmak gibi bir olay yok bu işin fıtratında.
O vinçin bağlı olduğu halatlar, mapalar, sapanların sertifikası olur, kontrolü olur, bakımı olur ve belli aralıklarla değiştirilir. Sapanları bağlayan işçilerin eğitimi/sertifikası olur ve sadece bu işi yaparlar. Vinçin yük taşıması sırasında ve yük taşıma rotasında insan dolaşmaz o bölge şeritlerle kapatılır. Bir sürü önlem ve eğitim şantiyelerde yapılır.
Eğer bunları yapmazsanız bunun adı iş kazası değil tedbirsizlikten adam öldürmek olur.
Şantiye şefi, iş güvenliği sorumluları ve proje müdürü arkadaş okur mu bunları bilmem ama medeni ülkelerde adamın meslek hayatını bitiriler. Bizde bu işin fıtratında var denilir geçilir.
Bu proje fotoğraflarına birkaç defa işin kalitesi kötü, ucuz işçilik ve ucuz müteahhitlik hayra alamet değil yazmıştım birkaç defa eleştirilmiştim. Buyrun işte insan hayatı.
Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun inşallah.sakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekoltuklar bordo olmalı ve mavi koltuklarla fırtına ihtilal efsane trabzonspor yazılmalı her türbüne bir kelime yazılabilir örneğin kameranın çektiği yere trabzonspor, fırtına yol kenarına, ihtilal basın trübününe, efsanede deniz tarafındaki kale arkasına bence çok güzel olur
Yorum
-
Allianz Arena'da ;
Kale arkaları 8 Metre.
Yan tribünler yerine göre 8,5 - 9,5 Metre
Türk Telekom Arena ;
Kale arkaları 8,2 Metre.
Yan tribünler 6,2 Metre.
Vodafone Arena ;
Kale çizgisi tribün arası 795 cm
Taç çizgisi tribün arası 615 cm
Akyazı ;
Doğu ve Batı Tribünlerin Taç Çizgisine Uzaklığı: 8.5 m
Kuzey ve Güney Tribünlerin Kale Çizgisine Uzaklığı: 10 m
saha 105 m uzunluğunda, 68 m genişliğinde olacak (oyun sistemi olarak geniş alanda oynayan takımların saha ölçüleri böyle olur dar alanda oynayan takımlar 100m-65m olarak seçer zaten 2 seçenek var buna dikkat edilmeli)
Kapalı tribündeki locaların ve basın bölümünün o şekilde çok ve dik olmasını çok sevdim stada elit bir görüntü katmış bence kraliyet stadı havası var sanki neden böyle geldi bilmiyorum ispanyol stadı havası katmış, en azından klasik iki katlı tribün ortalarında loca görüntüsü bozduğu için bence bizim stadımız görüntü olarak ön plana çıkıcak, mimari olarak stadımızı bjk fb ve gs stadından ayırıp daha atmosferik bi havaya sokmuş bence, stad bittiği zaman bana hak verecektir bu durumdan hoşnut olmayanlar, tek hoşnut olmadığım konu 10m olan mesafe 1m bile atmosferi inanılmaz derecede değiştiriyor, aynı şekilde yan tribünlerde gs ve bjk ya göre 2m geride,
not:stadda ölen işçiye allah rahmet eylesinEn son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 19.07.2014, 03:48.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum