Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih Ç Kardeşim bu Sponsor olayları gerçek mi ? Bende 60 Milyon Euro teklif etmiş diye biliyorum ? bir fikrin var mı yada haberin. Kusura bakma takip edemedim.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih Ç Kardeşim bu Sponsor olayları gerçek mi ? Bende 60 Milyon Euro teklif etmiş diye biliyorum ? bir fikrin var mı yada haberin. Kusura bakma takip edemedim.
      Bizde medyadan takip ediyoruz ama sanırım o haberler yalan, gündem değiştirme adına yapılmış haberler olabilir.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizde medyadan takip ediyoruz ama sanırım o haberler yalan, gündem değiştirme adına yapılmış haberler olabilir.
        Fırsat bulamadım şimdi yazayım , Konuya desteklerin için Teşekkür ederim. Çok sağolasın.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

Bende bu stadin en cok disini sevdim.telekom arena gibi tas yigini olmayacak
          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fırsat bulamadım şimdi yazayım , Konuya desteklerin için Teşekkür ederim. Çok sağolasın.
            Eyvallah kardeşim.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
              Haklisin sercan kardesim
              Valla bjk stadini hakkinda acaba kendi taraftarinin gorusu ne
              Ğs'nin stadini bir defa uzaktan gordum. Anit mezar gibi dikmisler.
              Bjk taraftarı üst katlardaki çatal merdiven çıkışlarından çok dertliler

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjk taraftarı üst katlardaki çatal merdiven çıkışlarından çok dertliler
                Peki bizimkine gore daha mi kotu cikislar
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Peki bizimkine gore daha mi kotu cikislar
                  Yanlış yazdım pardon çıkış kapıları değil merdivenlerden dertliler. Bütünlük tamamıyla bozulmuş .

Yorum

• Benim icin diger onemli konu tesislerinde akyaziya tasinacak olmasi.
                    Mesela diger trabzon takimlari icin ufak bi stad yapilabilirdi akyaziya.
                    Ayrica Trabzon'da Trabzon Futbol Kulupleri Birligi kurulup ortak kararlarla tum Trabzon takimlarina destek olunabilir
                    Mesela Düzyurt'un yokluk icinde neler yaptigi ortada
                    Ancak sanirsam Akcaabat'a yeni bi stad yapilmis.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış yazdım pardon çıkış kapıları değil merdivenlerden dertliler. Bütünlük tamamıyla bozulmuş .
                      Dogru simdi gorselden hatirladim
                      Butunluk yok
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim icin diger onemli konu tesislerinde akyaziya tasinacak olmasi.
                        Mesela diger trabzon takimlari icin ufak bi stad yapilabilirdi akyaziya.
                        Ayrica Trabzon'da Trabzon Futbol Kulupleri Birligi kurulup ortak kararlarla tum Trabzon takimlarina destek olunabilir
                        Mesela Düzyurt'un yokluk icinde neler yaptigi ortada
                        Ancak sanirsam Akcaabat'a yeni bi stad yapilmis.
                        Bu konu Trabzonspor'a yük olur diye düşünüyorum ben. Kendi başlarının çarelerine bakmalılar gelirleri giderleri sabit olmalı.

Stadın oraları tam bilmiyorum ama şehir oraya doğru kaydırılabilir mi İlerleyen Yıllarda. Genişleyebilir mi yani , Yoksa Yerleşime çok mu kapalı orası onu bilmiyorum. ama kaydırılırsa gelir açısından ve gelişmişlik açısından Şehir Sorunuda çözülür ki bana göre öyle bir sorun yok ama neyse

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu konu Trabzonspor'a yük olur diye düşünüyorum ben. Kendi başlarının çarelerine bakmalılar gelirleri giderleri sabit olmalı.

Stadın oraları tam bilmiyorum ama şehir oraya doğru kaydırılabilir mi İlerleyen Yıllarda. Genişleyebilir mi yani , Yoksa Yerleşime çok mu kapalı orası onu bilmiyorum. ama kaydırılırsa gelir açısından ve gelişmişlik açısından Şehir Sorunuda çözülür ki bana göre öyle bir sorun yok ama neyse
                          Tabi öyle ama yine de destek olunmali. Maddi olmasa bile kurumsallasma adina olabilir. Ama biz ne kadar kurumsaliz muamma. Aile sirketi gibi yonetiliyoruz
                          Sehir konusunda ise bence oncelikle gecekondu kesimleri öncelikle ele alinmali.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bizim üst tribün de çatal şeklinde merdivenlerden oluşuyor Beşiktaş'ta o görseli becerememişler o kadar geniş merdiven boşluğu olmaz.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi
                              Louis Vuitton yada Gucci tasarlasin yeni stadin dizaynini, ne dersin?
                              Feriştahı gelse bizim stadyumun dış görünüşünü değiştiremez. Hörmetli böyüklerimiz böyle istedi, böylede kalacak...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim üst tribün de çatal şeklinde merdivenlerden oluşuyor Beşiktaş'ta o görseli becerememişler o kadar geniş merdiven boşluğu olmaz.
                                Bizim stadyumda inşallah uygulanmaz o şekil merdiven.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X