Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onun üstünede membran çekildimi burdakiler gene çadır demeye başlar görürsün
    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursa timsah arena son durum. Muazzam oluyor gercekten! Bi de bizim barakaya bak, timsah arenanin bitmemis hali bile bizim projenin bitmis görünümünden daha albenili duruyor.

Böyle şaheser bi yapıyı bizim çevresi çatı malzemesiyle sarılmış şeyle bir tutmuyorlarmı, deli olmamak içten bile değil. Ya gıcıklık olsun diye yapıyorlar yada çamurdan olsun yeni olsun mantığıyla...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• hayır yani bursanın tribün yapısı güzel geri kalan taraflarının bi güzelliği yok...
        Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Şaka gibi gerçekten, sırf gözüne hoş görünmüyor diye stadyumu yerden yere vurup , diğerlerini yüceltmek Bursaspor stadyumunun tribün dizaynı hariç farklılık yaratan hiçbir yanı yok.. 1 ay öncesine kadar TT Arena da şaheserlestiriliyordu.. sorunları ortaya çıkınca yeni şaheserimiz Bursa stadı oldu ... Membran i begenmemen, onun avantajlarıni ortadan kaldırmaz.. ki Membran kullanılan stadyumlara bakıldığında gayet özgün bir şekil olmuş.. üstü kayık altı sisane bir stadyum dolu ortalık.
          Güzel bi işçilikle yapılması ve bordo mavi ışıklandırilmasi halinde sizin don dediginiz stadyuma imrenerek bakacaklar... Bursanin stadyumundaki o timsah kafasının tam olarak neye benzeyecegi meçhul ! Ki merak ediyorum burdaki Membran düşmanlari onun tam olarak hangi maddeden yapılacağını düşünüyorlar ? Betonarme halindeki TT Arenayi beğenenler merak etmesin stadın içinde aynı betonarme mevcut olacak.. hatta Membran giydirilmeden resim bile çektirilebilir..
          Stadın ciminden tut , gündüz maçlarındaki gölge sorununa kadar birsürü avantaji var membranin ..
          Kopya stadyum diyen de varya . Türkiyede yapılan neredeyse bütün stadyumlarda tribün aralarında olacak localar .. Avrupa da dahi locaların yanında üstünde tribunlerle birleşik olduğu proje bilmiyorum. Hep köşelerde boşluklar varki bunlarin olmaması.. tribün atmosferini olumlu etkileyecektir..
          Locaların bir tribinde olmasi demek senin 19 ve 18 olacak tribün basamaklarınin 22-24 olmasi demek daha devasa bir stad gibi görülmesi demek .. kapasitesi ayni olanlara nazaran ...
          Ayrıca tribün arasından 1 kata inebilmek demek ilk katta o buyuk 8-10 tane gris tüneli olmaması demek... Atmosfer diye yanıp tutusanlarin hiç aklının ucundan Gecmis midir bu ayrıntılar acaba ?
          Stadyum resmen podyumda olacak ve bu da farklı bir karakteristik ozellik katacak.. ve stadyumun altında olacak cafesinden tut da ts club vs karmaşık görüntü olmayacak ...
          Stadyumun tabiki eksiklikleri var ancak Gördügunuz her eksikliğin de diğer bir olumlu tarafı var .. ben burda görünüş estetik kaygısından hiç bahsetmiyorum bile. Türkiye de şaheser denilecek bi stadyum da yok malesef, nedir yani veltins arena gibi çimleri disariya çıkaracak bit sistemleri mi var yoksa stadyum istenildiğinde basketbol sahası olabiliyor mu ? Çatisi açılıp kapanabilrn bile bir tek proje var oda hayata geçemiyor ...
          Sırf estetik kaygısıyla da tüm stadyumu eleştirmek haksizliktir.. ki bana göre Membran ile uygulanabilecek güzel bir şekil suanki, hayata gecirirkende boşluklar kapatılırsa cok daha iyi olur hele ki camla kapatılırsa cok daha değişik güzel bi görüntu ortaya çıkabilir buda zor değil ama bu yorum bana göre ; başkası da beğenmez saygı duyarım .. ama bu stadyumun tüm pozitif yanlarini görmeyecek kadar gözümü kör etmez
          En son its2late tarafından düzenlendi; 22.02.2014, 17:13.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Böyle şaheser bi yapıyı bizim çevresi çatı malzemesiyle sarılmış şeyle bir tutmuyorlarmı, deli olmamak içten bile değil. Ya gıcıklık olsun diye yapıyorlar yada çamurdan olsun yeni olsun mantığıyla...

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
            Her gün önünden geçiyorum bu stadın... Vallahi imrenilmeyecek gibi değil. Çatısında timsah kafası olacak diye alay edenlere hatırlatmak isterim; bizimkinde hamsi kafası bile yok... Bari yerel motifleri olan bir stat yaptı adamlar... Taraftara sordular, onay alamadıkları yerlerde proje değişikliğine gittiler. Taraftarın stadı oldu Timsah Arena... Adamların zaten manyak taraftarı var, resmen ölüyü diriltir. Saygı duymak lazım. Futbol şehri Trabzon(!) beceremedi bunu... Sofraya konan çorbayı kabul etti herkes. Çıt yok...

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa timsah arena son durum. Muazzam oluyor gercekten! Bi de bizim barakaya bak, timsah arenanin bitmemis hali bile bizim projenin bitmis görünümünden daha albenili duruyor.

Güzel birsey olacagi kesin.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.061

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz daha durun. Zannediyorsunuz ki stad bitince her sey o projedeki gibi olacak, spor salonu, antrenman sahalari, agaclandirma v.s.

Stad bitince cölün ortasina kondurulmus bi yapi gibi duracak orda bombos arazinin icerisinde, stada ulasmak icin camur deryasindan gececegiz bata cika.

Aynen daha simdiden projede tonla degisiklik oldu hepside olumsuz maliyeti kismak icin yapilan degisiklikler. Hem camur deryasi olursa sorumlu yöneticimiz bizler yaylalarda camur ile toprak ile büyümüs nesilleriz stadin bu özelligi bölgemizin karakteristik yansimasi diyebilir !!!

Yorum

• Ayrica timsah arena'nin o gördügünüz cam ile kaplanmis kisimlari kafe,restaurant,sinema, avm v.s etkinlikler icin kiralanacak.

Bizimki gibi atilan tribün betonunun altindan merdiven basamaklarini sayacaklari hava boslugu degil yani.
                  Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Biz kendi stadimiza bakalim bence.En büyük avantajimiz manzara! O tepede evi olan yasadi!

Yorum

• Sadece deniz tarafını kapatacaksalar hiç kapatmasınlar.
                      Daha kötü bir görüntü olur.

Yorum

• Arkafaslar hemen gaza geliyorsunuz bizim stadimiz daha guzel olacak

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel birsey olacagi kesin.

..
                          bızımkını tam bılmıyorum ama boyle olsun ıstemem trıbunlerde cok merdıven var merdıven boslukları soguk goruntu olusturuyor..juventusunkı,dortmondunkı bayernınkı gıbı butun olmalı trıbunler

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şaka gibi gerçekten, sırf gözüne hoş görünmüyor diye stadyumu yerden yere vurup , diğerlerini yüceltmek Bursaspor stadyumunun tribün dizaynı hariç farklılık yaratan hiçbir yanı yok.. 1 ay öncesine kadar TT Arena da şaheserlestiriliyordu.. sorunları ortaya çıkınca yeni şaheserimiz Bursa stadı oldu ... Membran i begenmemen, onun avantajlarıni ortadan kaldırmaz.. ki Membran kullanılan stadyumlara bakıldığında gayet özgün bir şekil olmuş.. üstü kayık altı sisane bir stadyum dolu ortalık.
                            Güzel bi işçilikle yapılması ve bordo mavi ışıklandırilmasi halinde sizin don dediginiz stadyuma imrenerek bakacaklar... Bursanin stadyumundaki o timsah kafasının tam olarak neye benzeyecegi meçhul ! Ki merak ediyorum burdaki Membran düşmanlari onun tam olarak hangi maddeden yapılacağını düşünüyorlar ? Betonarme halindeki TT Arenayi beğenenler merak etmesin stadın içinde aynı betonarme mevcut olacak.. hatta Membran giydirilmeden resim bile çektirilebilir..
                            Stadın ciminden tut , gündüz maçlarındaki gölge sorununa kadar birsürü avantaji var membranin ..
                            Kopya stadyum diyen de varya . Türkiyede yapılan neredeyse bütün stadyumlarda tribün aralarında olacak localar .. Avrupa da dahi locaların yanında üstünde tribunlerle birleşik olduğu proje bilmiyorum. Hep köşelerde boşluklar varki bunlarin olmaması.. tribün atmosferini olumlu etkileyecektir..
                            Locaların bir tribinde olmasi demek senin 19 ve 18 olacak tribün basamaklarınin 22-24 olmasi demek daha devasa bir stad gibi görülmesi demek .. kapasitesi ayni olanlara nazaran ...
                            Ayrıca tribün arasından 1 kata inebilmek demek ilk katta o buyuk 8-10 tane gris tüneli olmaması demek... Atmosfer diye yanıp tutusanlarin hiç aklının ucundan Gecmis midir bu ayrıntılar acaba ?
                            Stadyum resmen podyumda olacak ve bu da farklı bir karakteristik ozellik katacak.. ve stadyumun altında olacak cafesinden tut da ts club vs karmaşık görüntü olmayacak ...
                            Stadyumun tabiki eksiklikleri var ancak Gördügunuz her eksikliğin de diğer bir olumlu tarafı var .. ben burda görünüş estetik kaygısından hiç bahsetmiyorum bile. Türkiye de şaheser denilecek bi stadyum da yok malesef, nedir yani veltins arena gibi çimleri disariya çıkaracak bit sistemleri mi var yoksa stadyum istenildiğinde basketbol sahası olabiliyor mu ? Çatisi açılıp kapanabilrn bile bir tek proje var oda hayata geçemiyor ...
                            Sırf estetik kaygısıyla da tüm stadyumu eleştirmek haksizliktir.. ki bana göre Membran ile uygulanabilecek güzel bir şekil suanki, hayata gecirirkende boşluklar kapatılırsa cok daha iyi olur hele ki camla kapatılırsa cok daha değişik güzel bi görüntu ortaya çıkabilir buda zor değil ama bu yorum bana göre ; başkası da beğenmez saygı duyarım .. ama bu stadyumun tüm pozitif yanlarini görmeyecek kadar gözümü kör etmez
                            Sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. Bize yapılan stadı ben de beğeniyorum ve değişik buluyorum. Legia Varşova'nın stadının aynısı ve kapasite olarak daha büyüğü.

Herkes Bursa'nın, Juventus'un stadından bahsediyor ama ben iki stadın da tribün yapısını hiç beğenmiyorum. Bursa'nın tribün yapısının bir bütünlüğü yok, girinti çıkıntı tribünler (kale arkaları hariç) var. Juventus'un stadının da birinci katı ile ikinci katı arasında görsel açıdan baktığında iki kat oransızlık var. Hiç de hoş bir görüntü değil bana göre.

Stadın çatısının membran olmasına neden takıyorsunuz ki bu kadar. Avrupa'daki birçok stadın çatısı membran. Burada önemli olan membranın kalitesi diye düşünüyorum.

Stadın dış çevresinin tamamen kapatılması ve membrandan olmamasını ben de istiyorum; ama onun dışında birçoklarının olduğu kadar karamsar değilim. Allah izin verirse de bu stattaki ilk maça Düzce'den kalkıp gideceğim. O kadar yani

Yorum

• Commerzbank arena Frankfurt:

Alin size cati sistemi! Sayfa acilinca sayfada Das dach yazisina tiklayin,karisniza baska birsayfada bir videofilm cikacak. keyifle seyredin.

http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CEMQ9QEwAQ
                              En son blues tarafından düzenlendi; 22.02.2014, 19:31.

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Commerzbank arena Frankfurt:

Alin size cati sistemi! Sayfa acilinca sayfada Das dach yazisina tiklayin,karisniza baska birsayfada bir videofilm cikacak. keyifle seyredin.

http://www.google.de/imgres?imgurl=h...ed=0CEMQ9QEwAQ
                                Herhangi bir projeye eklenebiliyor mu? Maliyeti ne kadar acaba?
                                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

Yükleniyor...
                                X