Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Insati firmasinin yerinde olmak istemezdim... Bukadar herseye muhalefet olan topluluk yok dünyada herhalde
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın iç görünümünün bitmiş hali yayınladı mı. Projeyi kim kime sorarak çizmiş bilen var mı. Sanki dilenciye mal verir gibi önümüze konacak stada mecburuz. Stadyum projesi ile ilgili net bilgisi olan paylaşsın...
      statta , güvenlik nedeniyle ufak çaplı revizyon oldu. sanırım projenin son hali yakın zamana ortaya çıkar. firmayada hak vermek gerekir bu konuda. bir takım güvenlik zaafiyetleri yaşanmaması için revizyon yapıldı , onaylanması beklendi v.s...

Yorum

• ben buna da sukur diyenlerdenin sahsen. insallah bir taklaya gelmez de hedeflenen surede biter. dolgusu ve yapi altyapisi masrafli bir olay oldugu icin maliyeti diger stadyumlara gore daha dusuk maliyetli bir tercih yapildigi asikar. tercihin dogrulugu yanlisligi ise ayri mesele . yapilmis iken en iyisi yapilmaliydi gorusune de saygi duyarim. sonucta bir kere yapilacak ve eksiksiz olmasini istemek dogal bir hak ama ben nihayetinde modern bir stadyum olacagi icin sekil detaylarina pek takilmiyorum.
        En son ESER tarafından düzenlendi; 06.02.2014, 23:24.

Yorum

• Bu üç firma hangi firmalar acaba? Türk Telekom, Vodafone ilk akla gelenler. Hiç göremedim hangi firmalar olduğuyla ilgili haber.

İyi bir kazanç sağlar kulüp inşallah.

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Insati firmasinin yerinde olmak istemezdim... Bukadar herseye muhalefet olan topluluk yok dünyada herhalde
            Bencede haklısın çok muhalifiz

Yorum

• Ben ışıklandırmayı sevdim farkli bir hava katmis stadyuma.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bazi arkadaslar kiziyor neden herkes böyle muhalefet kimse begenmiyor projeyi diye. Tabi herseyden once sukretmek lazim, sonucta bize yeni bir stad yeni tesisler yapiliyor. Ama sorun diger statlarla kiyaslandiginda, bizim stad sanki kafadan salma, 'artik bosta ne kaldiysa', gibi duruyor, ki öyle malesef yalan da degil, herkesin bildigi gibi alman takimi Mainz için yapilmis bir proje idi bu. Ben sahsen en çok bu çifte standarttan dolayi kiziyorum, bursa'ya antep'e samsun'a diyarbakir'a sehrin mimarisine kulturune ozgu bir proje çizeceksin ama Türkiye'nin dort buyuk takimindan biri olan Trabzonspor'a kafadan bosta olan bir projeyi 'kakalayacaksin'.

Yorum

• İlk olarak szymek7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazi arkadaslar kiziyor neden herkes böyle muhalefet kimse begenmiyor projeyi diye. Tabi herseyden once sukretmek lazim, sonucta bize yeni bir stad yeni tesisler yapiliyor. Ama sorun diger statlarla kiyaslandiginda, bizim stad sanki kafadan salma, 'artik bosta ne kaldiysa', gibi duruyor, ki öyle malesef yalan da degil, herkesin bildigi gibi alman takimi Mainz için yapilmis bir proje idi bu. Ben sahsen en çok bu çifte standarttan dolayi kiziyorum, bursa'ya antep'e samsun'a diyarbakir'a sehrin mimarisine kulturune ozgu bir proje çizeceksin ama Türkiye'nin dort buyuk takimindan biri olan Trabzonspor'a kafadan bosta olan bir projeyi 'kakalayacaksin'.
                  Türkiyenin yapım alanında en pahalı projesi olan bu akyazı projesnin nasıl kafadan salma yapılabilir biri bana izah etsin.

Paralarıda salmışlar arkadaş.
                  En son emre duman tarafından düzenlendi; 06.02.2014, 23:50.

Yorum

• Mimar taraftarin tek tek isteklerini dinlese, ortaya bi proje cikmaz.. biri tribunleri 1m ileri alsin diyor, baska biri yok iyi böyle kalsin diyor, öbürü vip ler kat arasina alinsin, baskasi vipinin tarzini begendim... Ohoooo uzar gider bu özet

Yorum

• Ayrica bir mimar ögrencisi olarak resimde gördügüm, tribün altlari 2-3 kat gibi boş kalacak, yani boş duracak.. bitek vip tribününde en üst kata kadar cikilacak..

Yorum

• arkadaşlar kale arkası mesafelerini daha yakın olması için bir şeyler yapamazmıyız ????????????????????
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Katlar arası boşluk büyük olmuş, ışıklandırma yapıları o kaplamanın üstüne eğreti durur.

Burada yapılan eleştirileri ezbere muhalefetlik olarak görmeyin, bu stattan sonra Trabzon'a bu derecede bir stat en az 50 sene sonra düşünülür, biz de yapılmışken en iyisi yapılsın istiyoruz. Mainz'ın beğenmediği rafa kalkmış bir projenin tekrar ısıtılıp önümüze konulması da aslında pek umursanılmadığımızı gösteriyor. Gerçi bir halta yaramayıp üstüne ince ince çalıştığını söyleyip davamızı leke düşüren bu şehirden milletvekili seçilmiş iskan bakanından da fazlası beklenilmezdi.

Avrupa şampiyonası adaylığını hatırlayın. Zaten havaalanına sahip olan şehri şehri(ve komşu şehirleri) hızlı tren ağına katıp ülkenin geri kalanına daha iyi entegre etmek varken ülkede ismi futbolla özdeşleşmiş tek şehrini avrupa şampiyonası aday şehir listesinden çıkarmadılar mı.

Makam sahiplerinin üç ahbap çavuş taraftarı olmasından mıdır bilmem Trabzon'a karşı bir art niyet olduğu belli. Madem art niyet var niye yatırım yapılıyor diyeceksiniz. Trabzon sanayisi olmasına rağmen bu ülkeye değer kazandıran bir şehir. Verdiğine göre alması da lazım, ihtiyaç var o zaman yapılacak. O zaman yapıldığında idare edecek şekilde olsun diye yapılıyor. Kötünün iyisi aslında en kötüsüdür, iyiyi yapmaktan engeller, biz de kötünün iyisine hayır diyoruz

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katlar arası boşluk büyük olmuş, ışıklandırma yapıları o kaplamanın üstüne eğreti durur.

Burada yapılan eleştirileri ezbere muhalefetlik olarak görmeyin, bu stattan sonra Trabzon'a bu derecede bir stat en az 50 sene sonra düşünülür, biz de yapılmışken en iyisi yapılsın istiyoruz. Mainz'ın beğenmediği rafa kalkmış bir projenin tekrar ısıtılıp önümüze konulması da aslında pek umursanılmadığımızı gösteriyor. Gerçi bir halta yaramayıp üstüne ince ince çalıştığını söyleyip davamızı leke düşüren bu şehirden milletvekili seçilmiş iskan bakanından da fazlası beklenilmezdi.

Avrupa şampiyonası adaylığını hatırlayın. Zaten havaalanına sahip olan şehri şehri(ve komşu şehirleri) hızlı tren ağına katıp ülkenin geri kalanına daha iyi entegre etmek varken ülkede ismi futbolla özdeşleşmiş tek şehrini avrupa şampiyonası aday şehir listesinden çıkarmadılar mı.

Makam sahiplerinin üç ahbap çavuş taraftarı olmasından mıdır bilmem Trabzon'a karşı bir art niyet olduğu belli. Madem art niyet var niye yatırım yapılıyor diyeceksiniz. Trabzon sanayisi olmasına rağmen bu ülkeye değer kazandıran bir şehir. Verdiğine göre alması da lazım, ihtiyaç var o zaman yapılacak. O zaman yapıldığında idare edecek şekilde olsun diye yapılıyor. Kötünün iyisi aslında en kötüsüdür, iyiyi yapmaktan engeller, biz de kötünün iyisine hayır diyoruz
                            yanlış bilgi vermekten nekadar çok hoşlanıyorsunuz buda eleştirilerin art niyetli oldugun zaten belli ediyor,Mainz stadı beyenmediginden deyil aşırı maliyetinden dolayı vazgeçti.

Size şöle acıklıyayım durumu ben istanbulda yaşıyorum gs bjk nin hatta fb nin stadıdna bile maç izledim,gs eski stadı alisamiyenin halini çok iyi bilirim sıvasız duvarları vs. geçen tt arenanın yakınına işim düştü gidip bakıcam dedim bi gittim ali samiyenin 3 katı büyüklügünde bir stad etkileniyorsun aynısı bizede olucak,düşününki bizim avniaker stadının kapalı maratonun yüksekliğini onun 2 katı daha bbüyük bir yapıyı düşünün ozaman işte ağzın acık kalıyor inşaat işi öledir gül açmadan güzelliğini belli etmez.
                            En son emre duman tarafından düzenlendi; 07.02.2014, 02:52.

Yorum

• Art niyet işini geç, iktidarı muhalefeti el ele tarafını belli etti. Yeni yapılan sadece iriliğinden heybetli durmasın diyoruz, tasarım olarak da heybeti olsun istiyoruz. Kadir Has da iri ama boğucu değil iş irilikte bitmiyor

Yorum

• İlk olarak Bera Algün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Art niyet işini geç, iktidarı muhalefeti el ele tarafını belli etti. Yeni yapılan sadece iriliğinden heybetli durmasın diyoruz, tasarım olarak da heybeti olsun istiyoruz. Kadir Has da iri ama boğucu değil iş irilikte bitmiyor
                                Bizim stad bogucu olucak emin olabilirsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X