İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben staddan daha çok isim hakkını önemsiyorum...asıl kurtuluş orda...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonya konusunda haklısın diğerlerini bilmiyorum . Konya stadyumunda alt kat 22 üst kat 22 basamak şeklinde.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence gazeteci arkadaş anlatılanları tam kavrayamamış neyse bekleyip göreceğiz senin irtibata geçtiğin mühendis kapasite 42 bin oldu demişti.
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleisim hakkı belimizi doğrultacaktır ama 10 yıl içinde ödemesi bitse 15 yılda kulüp tarafından harcansa bi faaliyeti kalmaz , çok çok önemlidir tabi ki ama stad işini bilen çavuşlarla kulübün 50 yılını bile kurtarabilir
Ben isim hakkı anlaşmasının bu işbilmezlerin yapmasını istemiyorum.
Şuan klubün mali yönden kurtuluşu 2 şeye bağlı.Biri bu stadın isim hakkı,biride şike davasını bitirdikten sonra fenere açacağımız tazminat davaları,belki bide sermaye arttırımı yapılabilir...Şuan için bize en yakın ve en yararlı seçenek stadın isim hakkı.
Bazı arkadaşlar stadın dış görünüşüne çok önem veriyor çadır madır diyorlar onları anlıyorum ama benim için gösteriş hiç önemli değil.Bu Stad'ın klüp açısından önemi dış görünümünden çok ama çok daha önemli..
Nou camp,Santiago bernabau,iduna park vs. dünyadaki büyük klüplerin stadlarına sağdan soldan yukarıdan alttan istediğiniz yerden bakın çok bişiye benziyormu bişiyi temsil ediyormu ?? Önemli olan stad kapasitesi ve etrafında yapılıcak olan kompleksin içeriği.
Yorum
-
aynı kapasitede iki stadın basamak sayılarında bir tuhaflık yok mu.
bjk 26-24 bizimki 22-24.
bizim bir tribünün de locaların işgalinde olduğunu eklemek lazım.En son danger00 tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 20:43.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToki den proje görüntüleri ile ilgili izin alacaklardı ne oldu?
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı kapasitede iki stadın basamak sayılarında bir tuhaflık yok mu.
bjk 26-24 bizimki 22-24.
bizim bir tribünün de locaların işgalinde olduğunu eklemek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet 39 binden 42.000' e çıkarıldı demişti . Ama atlanılan bir şey var 39.000 loca ve viplerin dışındaki kısımdı yani basın, loca, engelli,vs gibi bölümlerin dışında kalan bölümün toplamıydı o sayı.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeyirci girişleri yüzünden olabilir .
Stad bittikten sonra dış görünüşünde misal veriyorum ışıklandırma gibi yenilikler yapılabilirmi ve bunun maliyeti ne olur bilgin var mı ??
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEe sonuçta toplam 42 bin olması lazım bu arkadaş 40.061 diyor kapasiteyi.Kapasite demek hepsinin toplamı demektir zaten.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tribünde sadece 19+3=22 basamak diğerlerinde 22+24=46 basamak ile 40.000 'i bulmak bile çok zor bana göre.o proje 33 bin kişilikti yanılmıyorsam.
En son danger00 tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 20:50.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum