Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hekimoğlu

2 katlı locaların üzerinde görünen basın odaları da içinde sanırım . Bu gün gazetecinin paylaştığı bilgilerde basın tribünü ile localar arasında 3 basamaklı tribün olacağı yönünde. Anlaşılan o bölüm komple loca ve basın bölümüne atanmış olacak Spartak moscovaya yapılan stadyum gibi.
    Bence gazeteci arkadaş anlatılanları tam kavrayamamış neyse bekleyip göreceğiz senin irtibata geçtiğin mühendis kapasite 42 bin oldu demişti.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben staddan daha çok isim hakkını önemsiyorum...asıl kurtuluş orda...
      isim hakkı belimizi doğrultacaktır ama 10 yıl içinde ödemesi bitse 15 yılda kulüp tarafından harcansa bi faaliyeti kalmaz , çok çok önemlidir tabi ki ama stad işini bilen çavuşlarla kulübün 50 yılını bile kurtarabilir

Yorum

Konya konusunda haklısın diğerlerini bilmiyorum . Konya stadyumunda alt kat 22 üst kat 22 basamak şeklinde.
        Bursa'da sadece kale arkası 61 basamaklı.Bu tür karşılaştırmalar yapıp bizim stat daha üstün deme çabası göze batıyor hem de yanlış bilgilerle bir de stadın eğimini söylemeyip İngiliz statları gibi olacak demek de ayrı bir pazarlama taktiği tribünler dik değil yatay diyemiyor da İngiliz statları gibi diyor yersen.

Yorum

• Stadı sevmeye başlamıştım bu bilgilerle tekrar soğudum.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence gazeteci arkadaş anlatılanları tam kavrayamamış neyse bekleyip göreceğiz senin irtibata geçtiğin mühendis kapasite 42 bin oldu demişti.
            Evet 39 binden 42.000' e çıkarıldı demişti . Ama atlanılan bir şey var 39.000 loca ve viplerin dışındaki kısımdı yani basın, loca, engelli,vs gibi bölümlerin dışında kalan bölümün toplamıydı o sayı.

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              isim hakkı belimizi doğrultacaktır ama 10 yıl içinde ödemesi bitse 15 yılda kulüp tarafından harcansa bi faaliyeti kalmaz , çok çok önemlidir tabi ki ama stad işini bilen çavuşlarla kulübün 50 yılını bile kurtarabilir
              mutlaka...

Ben isim hakkı anlaşmasının bu işbilmezlerin yapmasını istemiyorum.

Şuan klubün mali yönden kurtuluşu 2 şeye bağlı.Biri bu stadın isim hakkı,biride şike davasını bitirdikten sonra fenere açacağımız tazminat davaları,belki bide sermaye arttırımı yapılabilir...Şuan için bize en yakın ve en yararlı seçenek stadın isim hakkı.

Bazı arkadaşlar stadın dış görünüşüne çok önem veriyor çadır madır diyorlar onları anlıyorum ama benim için gösteriş hiç önemli değil.Bu Stad'ın klüp açısından önemi dış görünümünden çok ama çok daha önemli..

Nou camp,Santiago bernabau,iduna park vs. dünyadaki büyük klüplerin stadlarına sağdan soldan yukarıdan alttan istediğiniz yerden bakın çok bişiye benziyormu bişiyi temsil ediyormu ?? Önemli olan stad kapasitesi ve etrafında yapılıcak olan kompleksin içeriği.

Yorum

• Toki den proje görüntüleri ile ilgili izin alacaklardı ne oldu?

Yorum

• aynı kapasitede iki stadın basamak sayılarında bir tuhaflık yok mu.
                  bjk 26-24 bizimki 22-24.
                  bizim bir tribünün de locaların işgalinde olduğunu eklemek lazım.
                  En son danger00 tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 20:43.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak mustafa0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Toki den proje görüntüleri ile ilgili izin alacaklardı ne oldu?
                    Nerede duydun bunu ?

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aynı kapasitede iki stadın basamak sayılarında bir tuhaflık yok mu.
                      bjk 26-24 bizimki 22-24.
                      bizim bir tribünün de locaların işgalinde olduğunu eklemek lazım.
                      Seyirci girişleri yüzünden olabilir . Bizim ilk kat seyirci girişi kat arasından olacak.

Yorum

Evet 39 binden 42.000' e çıkarıldı demişti . Ama atlanılan bir şey var 39.000 loca ve viplerin dışındaki kısımdı yani basın, loca, engelli,vs gibi bölümlerin dışında kalan bölümün toplamıydı o sayı.
                        Ee sonuçta toplam 42 bin olması lazım bu arkadaş 40.061 diyor kapasiteyi.Kapasite demek hepsinin toplamı demektir zaten.

Yorum

Seyirci girişleri yüzünden olabilir .
                          Fatih bişi sorucam

Stad bittikten sonra dış görünüşünde misal veriyorum ışıklandırma gibi yenilikler yapılabilirmi ve bunun maliyeti ne olur bilgin var mı ??

Yorum

• Bir tribünde sadece 19+3=22 basamak diğerlerinde 22+24=46 basamak ile 40.000 'i bulmak bile çok zor bana göre.

Yorum

Ee sonuçta toplam 42 bin olması lazım bu arkadaş 40.061 diyor kapasiteyi.Kapasite demek hepsinin toplamı demektir zaten.
                              Orasını bilemeyeceğim haberi yapan arkadaşa soracağım bunu .

Yorum

Bir tribünde sadece 19+3=22 basamak diğerlerinde 22+24=46 basamak ile 40.000 'i bulmak bile çok zor bana göre.
                                mainz için hazırlanan projeyi değiştirmeden bize yapmasın bunlar o proje 33 bin kişilikti yanılmıyorsam.
                                En son danger00 tarafından düzenlendi; 12.02.2014, 20:50.
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X