Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- 04-12-2008 Tarihli Bir mesaj
Trabzonspor'a stat müjdesi!
Trabzonspor'un yeni stat projesi için dolgu alanı olarak belirlediği Akyazı Beldesi'nde yapılan teknik çalışmalar sonucunda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı'na sunulan rapor onaylandı..
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Trabzon Milli Emlak Müdürlüğü'nden bir yıllık ön izin için kulübümüzce kiralanmış olan ilimiz Akyazı Beldesi kıyısında deniz dolgusu yoluyla elde edilecek 660 bin metrekarelik alanda oluşturulacak Trabzon Spor, Kültür ve Turizm Tesislerini gerçekleştirmek üzere hazırlanmış olan; jeofizik, hidrografik ve Oşinografik inceleme raporu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı tarafından onaylanmıştır. Onaylanan bu rapor 3194 sayılı İmar Kanunun 7. maddesine göre Kıyı Kenar Çizgisi işli hale hazır haritalara aktarılmış olup Akyazı Belediye Başkanlığı onayına sunuldu."
Ermiş, bölgede sondaj çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekledi.
DHA
- Sondaj devam etmekte..ayrıca o zamanlar hidrogrif , oşinogrif çalışmalarda varmış yürü be kim tutatr seni
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
- Şu teknolojik terimlere bayılıyorum ya Projeye ayrı bir hava katıyor değilmi
Sedat, habu stad işi olursa açılışa gitmen farz oldu ona göre...Stadyum yapılacak...Artık kesin bu...Mecburlar yapmaya...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Ha bana kalsa Avni Aker in bölüm bölüm yenilenmesini isterdim...Bayrak düştüğü yerden kalksın
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
- Buyrun buda yakın Çekim aynı sempatikliği üzerinde..
- Dikkat ederseniz gemi aynı gemi
- Erdal abi bir İnsan maaşını aybaşında alıncamı paranın hayrını görüyor yoksa belli belirsiz günlerdemi ...
- Tabiki yapıcaklar ama Geç kalındıktan sonra ne önemi kaldıki...
- Keşke avni akeri yapsak yeniden..
Yapılır yapılmaz onu bilemem ama bizim gibi bir kulüübe ve lobisi olduğunu sandığım Trabzon'a bu kadar eziyet ettikten sonra halen daha yapılacağına inanamadığım bir stat öykümüz var.Kayseri stadını konuşmaya ne zaman başladı ne zaman stat bitti anlayamadık 2016 için adı geçen iller için 1 milyar euro cepte hepsine gökten stat yağacak.Bizim günahımız ne onu anlayamadım.Stadyumdan başka oy getirecek birşey yok mu da Akyazı,stat deyip 3 seçim geçiriyor siyasiler.Akyazı ismini duydukça midem bulanıyor artık Akyazı'yı ortaya atıp seçim kazananın da milleti oyalayanın da yatacak yeri yok.
Projenin gerçekleşeceğine inanmayanlar sağolsunlar, başlığın aşağılara hatta arka sayfalara düşmesine hiç izin vermiyorlar. Hem inanmıyorlar hem de her gün işi sulandırma boyutlarına varan yazılar yazmaktan, fotoğraflar eklemekten geri kalmıyorlar. Onların bu halleri tıpkı Vizontele filmindeki Fikri(Cem Yılmaz) ve arkadaşlarının televizyonla dalga geçtikleri sahneleri andırıyor.
- Aydın abi eğer vizonteledeki fikriye benziyorsam süper
Projenin gerçekleşeceğine inanmayanlar sağolsunlar, başlığın aşağılara hatta arka sayfalara düşmesine hiç izin vermiyorlar. Hem inanmıyorlar hem de her gün işi sulandırma boyutlarına varan yazılar yazmaktan, fotoğraflar eklemekten geri kalmıyorlar. Onların bu halleri tıpkı Vizontele filmindeki Fikri(Cem Yılmaz) ve arkadaşlarının televizyonla dalga geçtikleri sahneleri andırıyor.
Projenin yapılacağına gönülden inanmış sizler bıraksak bu topici 5. sayfaya düşürürsünüz işinize gelir çünkü unutulsun bu mevzular yıpratılmamalı çok möhim siyasiler.
Yorum