Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynen öyle.

Bu stat ile şehri futboldan daha da soğutup, bizi sıradan bir futbol şehri olmaya daha da yaklaştıracaklar.

İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hepimiz aslında hemfikiriz. Önce adalet istiyoruz. Adil bir oyun ve Futbol yönetimi istiyoruz. İyi bir stad istiyoruz. Kapasitesi büyük ama kutu gibi, rakibi boğacak güzel bir stad istiyoruz.
    Ama stadın şehirden uzaklaşıp başka bir yerde yapılması gelecekte şehir-takım ilişkisini tamamen koparacak. Maçlarda stada gidiş-geliş sıkıntısı nasıl aşılacak. Arabası olmayan gençler, bayanlar, sevgililer maça nasıl gidecek, nasıl dönecek. Bu gerçek bir maç değil ki her maç için geçerli. Rize maçında Trabzondaydım. Yürüyerek yavaş yavaş maça gittim. Maç sonu yine aynı şekilde tüm taraftarlarla beraber meydana geri döndüm. Bu güzellik yok olacak. Maça sadece fanatikler ya da arabası olanlar gidecek. Bu büyük tehlikeyi derhal bertaraf etmeliyiz. Yazdıklarım herkese boş geliyor bende biliyorum boş olduğunu ama stadın yerinde yeniden yapılması tek doğrudur. İnşallah kalbimden geçen olur demek istiyorum...
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepimiz aslında hemfikiriz. Önce adalet istiyoruz. Adil bir oyun ve Futbol yönetimi istiyoruz. İyi bir stad istiyoruz. Kapasitesi büyük ama kutu gibi, rakibi boğacak güzel bir stad istiyoruz.
      Ama stadın şehirden uzaklaşıp başka bir yerde yapılması gelecekte şehir-takım ilişkisini tamamen koparacak. Maçlarda stada gidiş-geliş sıkıntısı nasıl aşılacak. Arabası olmayan gençler, bayanlar, sevgililer maça nasıl gidecek, nasıl dönecek. Bu gerçek bir maç değil ki her maç için geçerli. Rize maçında Trabzondaydım. Yürüyerek yavaş yavaş maça gittim. Maç sonu yine aynı şekilde tüm taraftarlarla beraber meydana geri döndüm. Bu güzellik yok olacak. Maça sadece fanatikler ya da arabası olanlar gidecek. Bu büyük tehlikeyi derhal bertaraf etmeliyiz. Yazdıklarım herkese boş geliyor bende biliyorum boş olduğunu ama stadın yerinde yeniden yapılması tek doğrudur. İnşallah kalbimden geçen olur demek istiyorum...
      Boş değil abi yazdıkların, rica ederiz, tam aksine olayın psikolojik yönünü çok iyi ifade etmişsin. Bir proje var, tamam, yapıyorlar-yapacaklar demelerine göre ama nedense benim pek içime sinmiyor.
      Fanki tonki zonki...

Yorum

• Projenin son hali hosuma gitmiyor. Kapali salonlarda silindi sanki. Nuri Albayrak baslattiginda Trabzonspor adina cok paralar kazandiracak gibi duruyordu, artik sirf bir stad ve bir kac saha gibi duruyor... Bilmem yanlismi görüyorum?

Yorum

• Aslında dolgu alanının önünde ufak bir kumsal oluşmaya başlamış.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Eskisi gibi kolay olmayacak belkide fakat gercek taraftar iki üc saat erkende gelir stada ve gerekirse gece yarisi eve varir.Haaaa seyirciler icin durum vahim bu dogru!!!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şehir artık kaldırmıyor bu yoğunluğu. Ayrıca Hala olaya bir staddan ibaret bakıyorsak büyük yanlış içinde oluruz bu proje Trabzona bir Trabzon daha katacak, biraz büyük düşünün artık kardeşim.
              (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• projede stadın altında yada cıvarında ısyerı yada kafaterya turu ısletmeler ıcın yer varmı acaba?otel vardı sanırım projede ama kımse bahsetmıyor.
                Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen.

Zaten projeye bakınca amacın yeni bir stat yapmak değil rant yaratmak olduğu apaçık ortada. O resimlerde stat adeta bir figüran olarak duruyor.

Denizin üstüne yapılmış bir stat, şehrin içerisinde olan bir stada göre çok daha değersiz bana göre. Yürüyerek Avni Akere gidip maç izleyip, yürüyerek meydana dönmek var iken, denizde stat. Git gidebilirsen, maç saatinde sahil yolu trafiği .. vs.

şikeciler statlarından vazgeçiyorlar mı?
                  olimpiyat stadına kimse gidiyor mu?

Ben en son Kasımpaşa stadına gittim, minicik, çok derli toplu harika bir stat olmuş. Şehrin içinde.

Ama bunların düşüncesi şehrin Trabzonspor ile olan ilişkisini, ruhunu koruyup geliştirmek değil ki ? Yeni bir rant yaratmak. O nedenle şehir içindeki güzelim stat yerini satıp, Allah ın denizine dolgu yapıyorlar.

Bence yeri de yanlış.

Projenin nasıl olacağını bilmek imkansız. Ne lütfederseler ona razı olmamız gerektiğini düşündükleri için, baştan projenin ne olduğunu tam olarak söylemeyecekler elbette. Kervan yolda düzülür şeklinde bir kompleks yapıp içine stat koyacaklar.
                  olimpiyat stadını hiç gitmemişsin anlaşılan
                  olimpiyat stadı için sabah çıkarsın akşam statta olursun ertesi gün evine dönersin
                  stat çevresindeki otoparklardan trübünlere kadar olan yol bile akyazının şehre mesafesi kadar vardır.
                  eğer bizim taraftar şehirden akyazıya maça gidemeyecekse üşenecekse varsın gitmesin
                  şehrin içine sıkışık berbat bi statla nasıl karşılaştırırsınız
                  stadın kaplaması dışında herşey güzel
                  orada olması da çok güzel
                  raylı sistem olsa süper olur
                  o yat limanı filan ayrı bir hava verir
                  tarnsfer ettiğiniz oyuncular bile tesisten çıkmak istemez bir futbol şehri gibi olur orası

ancak hala netlik olmaması aleyhimize olabileceği gibi baskı olursa lehimize de olabilir
                  dış kaplamailave tesisler,raylı sistem avm ler plaj liman ...
                  bu da yerel unsurların siyasilere baskısı ile başarılabilir
                  belediye milletvekilleri bakanlar muhalefet

gerçi mimarlar odası yollara da karşı stada da karşı çıkar yine

hangi mimar şehrin içinde devasa stat ister de bu tesisi istemez bunlar nasıl mimar naıl şehirçi şaşıyorum zaten
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• benımde sordugum projede avm varmı arkadaslar..avm trabzonspora cok buyuk paralar kazandırabılır
                    Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                    Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                    NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• ihaleye (9 ay oldu) çıkan şeyleri araştırmadan farklı şeyler bekliyorsunuz.

dolgunun batı tarafında şuanlık bir işlem yok.

doğu tarafında da stat, antreman sahaları, gsim binası ile kamp eğitim merkezi(kullanacağımız tesis) yapılacak. spor salonu için ayrı bir ihale söz konusu olacak.

bunlar hep 9 ay öncesinden bilinen şeyler. tabi resmi makamların bile farklı görselleri kullandığı noktada bizim taraftarı da suçlayamıyorum. kafalar karışıyor tabiki. ancak durum budur.
                      En son diensi61 tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 19:41.

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok sağol ya böyle bişey olduğunu bilmiyordum sonunda kurtuldum saçma sapan mesajlardan..
                        stadın projesi olmadıgı için juventusun resimlerini paylaşıyoz yapcak bişey yok stadın projesi bile yok 40 bin kişilik stad diyolar 41.461 stad diyolar
                        En son jojuk tarafından düzenlendi; 25.11.2013, 19:53.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          farklı farklı proje fotoları var.Bunların hangisi gerçek olanı?
                          hiç biri ne oldugu belli değil projenin ne hallere kaldık bi stad ugruna 8 yıl gitti proje belli değil

Yorum

• İlk olarak diensi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ihaleye (9 ay oldu) çıkan şeyleri araştırmadan farklı şeyler bekliyorsunuz.

dolgunun batı tarafında şuanlık bir işlem yok.

doğu tarafında da stat, antreman sahaları, gsim binası ile kamp eğitim merkezi(kullanacağımız tesis) yapılacak. spor salonu için ayrı bir ihale söz konusu olacak.

bunlar hep 9 ay öncesinden bilinen şeyler. tabi resmi makamların bile farklı görselleri kullandığı noktada bizim taraftarı da suçlayamıyorum. kafalar karışıyor tabiki. ancak durum budur.
                            Projeyi yapan firmanın sitesindeki resim bu,

şmdi milletin kafası karışmasında n'apsın?

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Projeyi yapan firmanın sitesindeki resim bu,

şmdi milletin kafası karışmasında n'apsın?
                              Ne fark var iki resim arasında kafanı karıştıran ne ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne fark var iki resim arasında kafanı karıştıran ne ?
                                plaj otel projenin neresinde ???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X