bu stad bitmez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
DEEP BLUE
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış biliyorsunuz. 4 sene önce dolgu bile başlamamıştı neredeyse. Dolgu geçen sene bitti. 2 yıldır kurban pazarı kuruluyor orada.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış biliyorsunuz. 4 sene önce dolgu bile başlamamıştı neredeyse. Dolgu geçen sene bitti. 2 yıldır kurban pazarı kuruluyor orada.Akyazı başlı başına kurbanlık alanı zaten
9 # Osvaldo'
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba açiliş nasil olacak? Bi kazigi da başbakana mi çaktiracaklar?
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnceki açılışlardan gördüğümüz kadarıyla sadece bi düğmeye basacaklar..
Tek düğme kesmez biziBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
E bir yerden başlamak lazım. Elbet temeli atılacaktı. Eleştirilerin çoğunu anlıyorum kimseye de kalkıp burada siyasi salvo yapacak değilim. Herkesin kendine göre haklılığı var. İnşallah bundan sonra süreç uzamaz. Sürecin uzamaması ile ilgili neler yaptırılabilir onlar konuşulabilir. Bu stadyum hayırlısıyla bitecek görünen o.Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
* Bundan sonra en az 10 temel atma töreni daha bekliyorum, böyle Temel'i bol memleketi bulmuşken hemen bitirmek olmaz !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
2007'de "bu proje 2011'de bitecek" denilmişti. 2013 yılında temeli atılıyor. Buna da şükür arkadaşlar. Halkın tercihine saygı duymak lazım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam iyi hoş da soruma cevap alamadım, bu yerlerin ederi nedir acaba çok merak ediyorum bunu, net olarak bilen birisi yok mudur?
Otogar işi de taa Nuri Albayrak'ın ilk ortaya attığı projede de vardı, eski görsellere bakabilirsin. Sonradan ortaya çıkmış bişey değil yani.
Yani bu iş dediğin gibi çok karlı bişeyse niye bir işadamı çıkıp da ''ben yaparım'' demedi? Galatasaray'ın stadında ise hemen üzerine atladılar, sonradan batırdılar iş TOKİ'ye kaldı, orası ayrı...
Bu işin başından beri nasıl yapılacağı, karşılığında nerelerin verileceği belliydi. Kimse elini taşın altına koymadı, karlı görünmedi demek onlara. Herhalde onlar bizden daha iyi maliyet analizi yaparlar diye düşünüyorum, sonuçta bu işlerin içindeler sürekli. Biz uzaktan fikir yürütmeye çalışıyoruz sadece.
Bu arada mesleğin nedir bilemiyorum, belki anlıyorsundur bu işlerden ama ben anlamıyorum ve olan bitene bakarak bazı çıkarımlar yapmaya çalışıyorum. Çıkardığım sonuç da bu işin senin dediğin kadar da karlı bir iş olmadığı...
yani ortada devlet fedakarlığı falan yok, aksine fedakarlık yapmış ya da yaptırılmış bi şehrin 10 yıldır oyalanması ve siyasete alet edilmesi var. yani öyle ağzımızı açıp gariban gariban devletten yardım isteyecek bi durumumuz yok. hibemizi yaptığımız halde 10 yıldır avucumuzu yalıyoruz, neden? çünkü bu siyasi fırsattan dibine kadar nemalanmak istiyolar.
ben stadı yapmak karlı bi iştir demiyorum. stadın karşılığında boşa çıkarılan yerler staddan ve projeden kat be kat daha değerli diyorum. şuan için olmasa bile en fazla 4-5 yıl sonra bu değer farkı çok net belli olacak. net bi rakam veremem elbette ama projenin tüm maliyetini 4-5le çarp sen. ya da normal bi avm'nin rezidansın yatırım maliyetleini araştır.
*** bi de inşaatı zaten tokinin kendisi yapmıyo ki bildiğm kadarıyla, yine bi firmaya ihale ediyo sadece akyazı projesi olarak. o bahsettiğim stad arsası ve otogarın alakası yok. onlar ayriyetten ihale ediliyo. yani projeyi alan o alanları da almış olmuo. sadece inşaat kısmını alıyo, bunun da yol yada apartman yapmaktan pek farkı yok. tek avantajı sıkışınca devletten çok rahat yardım alabiliyosun. param bitti yapamıyorum diyosun devlet sana ya maddi destek veriyo ya da kredi falan ayarlıyo.
avni akerin ya da otogarın yeri ihale edildiğinde yada ileriye dönük yatırım geliri hesaplandığında daha net ortaya çıkacak rakamlar.
Yorum
-
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç TGRT Haber’de Ankara’nın Gündemi programında Batuhan Yaşar’ın konuğu oldu. Yurt kapasitesinden karma modele, şike sürecinden futbolda şiddete kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
ŞİKE SORUŞTURMASI HUKUKİ BİR SÜREÇTİR, SABIRLA BEKLEMEK LAZIM
Şike soruşturması siyasi bir süreç değildir, sportif bir süreç de değildir, şike soruşturması tamamen hukuki bir süreçtir. Bu uzun sürecin sonuna gelindi. Sabırla beklemek lazım. Kupa konusuna bizim girmemiz doğru değil, futbolun özerk yapısı içinde bu işin TFF’si, UEFA’sı, FIFA’sı var.Özerk yapısı içinde bu işi çözmek tamamen futbolun profesyonel yönetiminin meselesidir, siyasetin meselesi değildir.Türkiye’de bugüne kadar siyasiler eli ile alınmış ya da verilmiş bir kupa yoktur, bu konuda herkesin anlayış göstermesi lazım.
ŞİKE SÜRECİ YARGITAY DA YENİ BİR SÜREÇ KAZANACAK
Şike süreci nihayetinde siyasi bir süreç değil. Bizim doğrudan taraf olduğumuz bir süreç de değil. Yargıtayın ortaya koyacağı karara göre yargı süreci ya Yargıtay aşamasında sonlanacak ya da yeni bir boyut kazanacak.
TRABZONSPOR SPOR KOMPLEKSİNE KAVUŞMUŞ OLACAK
Trabzon’da zemin sorunu var, dolgu yapıp denizin üzerine inşa ediyoruz, denizin üzerine inşa etmesek seneye yetişme sözünü verirdim bile. Şu ana kadar temelini attığımızı stadyumlar; Mersin bitti, Afyon %90 düzeyinde, Malatya %30 düzeyinde, Sivas’ta %10, Samsun’da %15 düzeyinde. Eskişehir, Antalya, Gaziantep’te temelini attık devam ediyor. Bursa ve Konya stadyumlarını da belediye ile birlikte yapıyoruz, temellerini attık, kaba inşaatları devam ediyor. Bu stadyumlar 15 bin ila 40 bin kişi seyirci kapasitesi arasında değişiyor. Trabzon’da sadece bir stadyum yapmıyoruz. Trabzon’un bilinen kamp tesislerini de stadyumun yanına taşıyoruz. Ayrıca 12 tane spor salonu ve 3 bin kişilik spor salonu yapıyoruz ve açık diğer spor alanlarını kuracağız. Dolayısı ile Trabzon sadece bir stadyuma kavuşmayacak, Trabzonspor bir spor kompleksine kavuşmuş olacak.
Yorum
-
Akyazı projesi hayaldi gerçek oldu, tüm olumsuz düşüncelere rağmen Trabzon şehrinin çehresini değiştirecek, Trabzonspora yakışan bir proje gecikmiş olması dışında hiç bir olumsuzluğu yoktur ancak unutmayalım ki bu proje için TBMM de yasal düzenleme yapılmıştır. http://www2.sporx.com/futbol/superli...SXHBQ120098SXQ
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcut Avni Aker arazisi ne olacak net olarak?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum