TT Arenada alttan ısıtma sistemi mevcut olduğu söylendi. Alttan ısıtma sistemi dediğiniz zaten çok kompleks bir sistem değil. Sanırım ertelenme sebebi dolu yağışının verebileceği zararın sıkıntı yapabilecek olarak görülmesi.
TT arenayı bu gün hemen tül örtü ile kapatabilirler aslında
fotoğrafları çekenden çekilmesine vesile olandan Allah razı olsun.yapım aşaması bizi baya yıprattı.çocuklarımıza anlatacak şimdiden birçok anımız var...
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
arkadaşlar kazıklarımız sağlam olsun projesi başlatalım bide isminin ne olacağı hakkında bir kamu oyu yoklaması gibi bişey yapalım millet boktan isimleri yazmış şimdi buradan herkese soruyorum avni aker arenadan başkası olurmu.. buna bordo mavi net yönetimide dahil. herkes bişiler yazarsa haber 61 ii sileriz sanal medyadan
arkadaşlar kazıklarımız sağlam olsun projesi başlatalım bide isminin ne olacağı hakkında bir kamu oyu yoklaması gibi bişey yapalım millet boktan isimleri yazmış şimdi buradan herkese soruyorum avni aker arenadan başkası olurmu.. buna bordo mavi net yönetimide dahil. herkes bişiler yazarsa haber 61 ii sileriz sanal medyadan
Arena çok sıradan kalıyor her yapılan stadyuma arena denilmeye başlandı sıradan oldu bir ayrıcalığı yok. Gecen gün burada bir arkadaş yazdı '' Vadi Trabzon '' diye bence çok daha güzel bir isim. Bu isim üzerinde durulması taraftarıyım .Fırtına vadiye indi veya fırtına vadisi gibi biraz kurtlar vadisine benzedi ama olsun arenadan iyidir
Adam catidan bahsediyor da catiya kadar daha neler var.
Gs'nin stadinin projedeki ile alakasi yok. Yanindan gectiginizde resmen insaat gibi duruyor. Dis kaplama yok, cevre düzenlemesi yok, ic kisimlar boyasiz yarim yamalak. Sözde stat yapmislar.
Bizim ülkedeki projeler neden hep böyle oluyor anlamiyorum. Her is yarim yamalak oluyor, projedeki maketten eser cikmiyor ortaya.
Beyler tt arenada doğalgazlı alttan ısıtma boruları mevcut fakat, doğalgaz bağlantısı için müraacaat yapmamaışlar. Sen ev alıyosun ama elektriği bağlatmıyosun o hesap yani....
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 11.12.2013, 17:47.
Yorum