Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Allah aşkına Trabzonlu kardeşlerim uzak falan demiyorsunuz değil mi stadın yerini..otostopla vakt-i zamanında Trabzonspor-Gençlerbirliğ finaline Eskişehir'den yetişmiş bi kardeşiniz olarak söylüyorum şehrinize har 2 haftada bir Trabzonspor geliyor..Etmeyin..Okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilerleme var hem de ciddi manada.İnşallah kale arkası tribünler tek katlı ve dikine olur.Dortmund'un kale arkaları gibi..Ha bir de hepimizin arzusu şu dış görünüşü çatı işini hallederek düzenleseler daha iyi olacak gibi..
Yorum
-
-
İlk olarak devran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş loca nedir ya ? Trabzonspor kimliğine yakışıyor mu loca ? Varsın ordan gelecek para olmaz olosun. Şeref tribünü bile terstir benim tuttuğum takıma
Biraz zamana ayak uydurmak gerekir.
1970lerde degiliz artik. Eger rekabet etmek istiyorsak ozaman zengin insanlarda bu kulübü sahiplenmesi gerekiyor. Trabzonlu olmayanlar.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar ben sizi anlamiyorum..
Ben cok güzel buldum stadiAvni Akerin yeni halini bilmiyorum ama eski hali igrencdi.. Ve Saracoglundan daha güzel bir stad gibi duruyor
Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Mangan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönemli olan o stadı cehenneme çevirebilmektir. Ve tek endişem büyük maçlar dışında o stad dolmayacaktır bence. İstanbul basınının eline büyük koz vermiş olacağız. Avni Aker bile şampiyon olduğumuz sene İBB maçında dolmamıştı.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor taraftari nasil bir taraftar oldugunu cok iyi biliyoruz. Ultraslan,Carsi gibi Taraftar gruplara ortaya cikaramadigimiz icin .. Cehennem olacagini da sanmiyorumHer zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
https://twitter.com/MhmtcnMangan61
Yorum
-
zor hemde cok zor . trabzon insanının fıtratında yok o iş . kıskanır sinir olur ayrılmak ıster . kimse ortada bulusalım demez herkes uc noktaları ister . o yüzden o taraftar işini gecin . öyle dortmund ornekleride vermekten vazgecelım artık o bambaska bır kultür. adam maçın ertesi günü arkadasına rakibini yendiğini anlatmıo stadı nasıl doldurduklarını anlatıo . sadece dortmunda degıl almanyanın cogu takımında oyle . stad doldurmak üstünlük göstergesi haline gelmıs durumda onlarda61
Yorum
-
İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden? Is adamlari gelip de Trabzon sehrine Trabzonspor vasitasiyla katkida bulunulurlar diye mi korkuyorsun?
Biraz zamana ayak uydurmak gerekir.
1970lerde degiliz artik. Eger rekabet etmek istiyorsak ozaman zengin insanlarda bu kulübü sahiplenmesi gerekiyor. Trabzonlu olmayanlar.
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum cok mu iyi ? hayir degil ama abartildigi kadar da kötü degil bence.
Tribünlerin dikligi de iyi diyebiliriz.
Sadece dis görünümün bos olan yerlere cam felan yapip bordo-mavi isiklandirilma yapilabilir...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Trabzonda şuan sel olacak nerdeyse. Bu dolgu şuan bu kadar yumuşaksa şuan neler oluyor bilemiyorum :/En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 26.09.2013, 00:03.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum