Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• Allah aşkına Trabzonlu kardeşlerim uzak falan demiyorsunuz değil mi stadın yerini..otostopla vakt-i zamanında Trabzonspor-Gençlerbirliğ finaline Eskişehir'den yetişmiş bi kardeşiniz olarak söylüyorum şehrinize har 2 haftada bir Trabzonspor geliyor..Etmeyin..Okuduklarımdan anladığım kadarıyla ilerleme var hem de ciddi manada.İnşallah kale arkası tribünler tek katlı ve dikine olur.Dortmund'un kale arkaları gibi..Ha bir de hepimizin arzusu şu dış görünüşü çatı işini hallederek düzenleseler daha iyi olacak gibi..

Yorum

• İlk olarak 7rmeyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TŞK

Yorum

• Arkadaslar ben sizi anlamiyorum..

Ben cok güzel buldum stadi Avni Akerin yeni halini bilmiyorum ama eski hali igrencdi.. Ve Saracoglundan daha güzel bir stad gibi duruyor
          Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak devran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaş loca nedir ya ? Trabzonspor kimliğine yakışıyor mu loca ? Varsın ordan gelecek para olmaz olosun. Şeref tribünü bile terstir benim tuttuğum takıma
            Neden? Is adamlari gelip de Trabzon sehrine Trabzonspor vasitasiyla katkida bulunulurlar diye mi korkuyorsun?

Biraz zamana ayak uydurmak gerekir.

1970lerde degiliz artik. Eger rekabet etmek istiyorsak ozaman zengin insanlarda bu kulübü sahiplenmesi gerekiyor. Trabzonlu olmayanlar.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar ben sizi anlamiyorum..

Ben cok güzel buldum stadi Avni Akerin yeni halini bilmiyorum ama eski hali igrencdi.. Ve Saracoglundan daha güzel bir stad gibi duruyor
              önemli olan o stadı cehenneme çevirebilmektir. Ve tek endişem büyük maçlar dışında o stad dolmayacaktır bence. İstanbul basınının eline büyük koz vermiş olacağız. Avni Aker bile şampiyon olduğumuz sene İBB maçında dolmamıştı.
              Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
              https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• İlk olarak Mehmet Mangan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                önemli olan o stadı cehenneme çevirebilmektir. Ve tek endişem büyük maçlar dışında o stad dolmayacaktır bence. İstanbul basınının eline büyük koz vermiş olacağız. Avni Aker bile şampiyon olduğumuz sene İBB maçında dolmamıştı.
                Trabzonspor taraftari nasil bir taraftar oldugunu cok iyi biliyoruz. Ultraslan,Carsi gibi Taraftar gruplara ortaya cikaramadigimiz icin .. Cehennem olacagini da sanmiyorum
                Nefsin icin sevme

Yorum

Trabzonspor taraftari nasil bir taraftar oldugunu cok iyi biliyoruz. Ultraslan,Carsi gibi Taraftar gruplara ortaya cikaramadigimiz icin .. Cehennem olacagini da sanmiyorum
                  inanın çarşıyı bir kenara bırakıyorum. UltrAslan abartıldığı kadar iyi bir taraftar grubu değil. Bizim taraftar gruplarımız arasındaki husumeti bitirip aynı kale arkasında omuz omuza bir araya gelirlerse inanın çok büyük işler başarabiliriz. Beste konusunda sıkıntımız yok çok güzel bestelerimiz var. Mesela biz dar sokaklarında bestesini vira grubu yaptı çok güzel ama onlar stadda bağırmaya başlayınca tg falan karşılık vermiyorlar çünkü bizim bestemiz değil niye bağıralım diyorlar. Beşiktaş öyle mi her besteleri yaşlısı genci hiç farketmiyor hepbir ağızdan söylüyorlar. Bu sorunu atlatamazsak deplasman olmaktan çıkarız. Gs,bjki,fb hiç etki altında kalmıyor. Sadece maç başı üçlü o da 30 saniye.
                  Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                  https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• zor hemde cok zor . trabzon insanının fıtratında yok o iş . kıskanır sinir olur ayrılmak ıster . kimse ortada bulusalım demez herkes uc noktaları ister . o yüzden o taraftar işini gecin . öyle dortmund ornekleride vermekten vazgecelım artık o bambaska bır kultür. adam maçın ertesi günü arkadasına rakibini yendiğini anlatmıo stadı nasıl doldurduklarını anlatıo . sadece dortmunda degıl almanyanın cogu takımında oyle . stad doldurmak üstünlük göstergesi haline gelmıs durumda onlarda
                    61

Yorum

Neden? Is adamlari gelip de Trabzon sehrine Trabzonspor vasitasiyla katkida bulunulurlar diye mi korkuyorsun?

Biraz zamana ayak uydurmak gerekir.

1970lerde degiliz artik. Eger rekabet etmek istiyorsak ozaman zengin insanlarda bu kulübü sahiplenmesi gerekiyor. Trabzonlu olmayanlar.
                      Zengin insan senin yanında oturamıyor mu kardeşim ? Avni akerden bahsetmiyoruz modern bir stad yapılacak. Kıçı süngerli koltuğa deyecek merak etmesin. Katkısını yapar maçını da izler. Beğenmediğin 70 lerden beri doğru düzgün top oynayamıyoruz yalnız o nasıl olacak ?

Yorum

• Stadyum cok mu iyi ? hayir degil ama abartildigi kadar da kötü degil bence.

Tribünlerin dikligi de iyi diyebiliriz.

Sadece dis görünümün bos olan yerlere cam felan yapip bordo-mavi isiklandirilma yapilabilir...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yapılacak en iyi iş şu dört adet olan kapıları ikiye düşürmek olacaktır.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Stadyum cok mu iyi ? hayir degil ama abartildigi kadar da kötü degil bence.

Tribünlerin dikligi de iyi diyebiliriz.

Sadece dis görünümün bos olan yerlere cam felan yapip bordo-mavi isiklandirilma yapilabilir...
                            Hatta stadyumun kabası yapılırken bile başka bir dış cephe projesi çizilebilir, hatta ve hatta kabası biter bitmez yapımına bile başlanır. Yeterki taraftar istesin ve organize olsun. O kadarda adam yerine koyarlar bizi he?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bugün Trabzonda fotoğraf çekme şansı buldum. Birazdan paylaşacağım.

Yorum

• Trabzonda şuan sel olacak nerdeyse. Bu dolgu şuan bu kadar yumuşaksa şuan neler oluyor bilemiyorum :/
                                En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 26.09.2013, 00:03.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X