unutmayalım ki eğer bizim içimizdekiler Akyazı projesini mahkeme kapılarına taşımasa şu anda stadyum belirgin bir şekilde yükseliyor olacaktı ayrıca bize Türkiye' nin en güzel stadyum projesini de yapacak olsalar ondada pek çok eksiklik buluruz , bu bizim yapımızda var, çok seçiciyiz öyle değil mi arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskişehir,Gaziantep,Konya gibi illerin stadyumları futbol atmosferi açısından bizimkinden kat kat daha iyi olduğunda,bizim stadyumumuz tenis kortunu andırdığında sizin dediklerinizin de önemi olmayacak.Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene büyük bi lütuf sayın başbakanım! aynı lütfu gsye yapınca arenanın açılışında lütfuna! çok güzel teşekkür etmişti gs camiası.neyse bırakalım da mamalasın bunlarla halkı.biz yemiyoruz zaten kendi açımdan sıkıntı yok.Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)
Yorum
-
Stadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...
Hakikaten bu stadın olumsuz tarafları somut olarak nedir?“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Bir tek bize yapılsa anlarım derimki stadı oy için kullanıyorlar yada süistimal ediyorlar Gs,BJK bursa konya eskişefir sivas vs vs bukadar stad varken art niyet aramak cahaletten baska birşey deyildir.
Şike konusunda başbakana aşırı kızgınım ve antipatihim ama stad ve yatırım konusunda durucaksınız beyler boş konuşmlara girmiceksnz adamlar yaptı yapıyorlar.
Hükümet tabiki oy aracı edicek yaptığı birşeyi keşke her gelen hükümet böle olsaydı yaptığı bir iş için oy isteseydi de belki bu ülke şimdi bu hallerde deyildi.
Yorum
-
Başbakana ve iktidara şike kapsamında kızmakta son derece haklıyız...
Ama stadyum konusunda sadece ve sadece geç adım atmalarına kızabiliriz...
Ama neticede bu adamların döneminde tüm şehirlerdeki stadlar yenilenir oldu. Bu olumlu bir hadise...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...
Hakikaten bu stadın olumsuz tarafları somut olarak nedir?
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleherkesin görüşü farklıdır tabi ki ancak bana göre dış kaplaması daha ihtişamlı olmalıydı. belli mi olur şirket çalışanlarında biri rüzgar testinden geçemeyebileceğini söyledi mebranın belki o zaman daha güzel daha kabul edilebilir bir stadyum çıkar ortaya..“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa Timsah Arena dış cephesi;
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
O stadin icini dolduramadiktan sonra, en güzelini bize yapsalar ne olur?
O ayri bu ayri ama durum cok ciddi.
Bu proje bize büyük bir hayal kirikligi getirecek. Dis görünümü, localari, bilmem ne kompleksi yüzünden degil.
Önümüzdeki yillar o stadyumu ne doldurabilecegiz, ne de dolduranlar ayni tas ayni haman mantigindan kurtulacaklar.
O bosluk bize ne durumda oldugumuzu her mac hatirlatacak maalesef.En son cerasus tarafından düzenlendi; 19.11.2013, 23:45.
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'nın dış kaplama timsah şekli olacaktı. Yattı mı bu fikir?
Yorum
-
İlk olarak Eren Uğur Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın içine dair beğenilmeyen nedir? Fotoğraflardan çok kötü bir görünümü yok. Ben Avni Aker'in mevcut yerini tercih ederdim ama bunun muhabbetini yapmak için geç...
Hakikaten bu stadın olumsuz tarafları somut olarak nedir?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum