İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 gün içinde yapılacak 2 ay içinde sonuçlanacak bu da Marta tekabül ediyor bu da haberi http://emlak.kanald.com.tr/haber/Iha...cak/44804.aspx
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadımız yapılırken Avni Aker yıkılacak mı yoksa yapımı bitene kadar Avki Aker'de oynamaya devam mı edeceğiz ? Yani başka stat da oynama durumumuz olacak mı ?
Yorum
-
Akyazi
Selam arkadaslar.. Kusura bakmayin uzun zamandir mimardan cevap alamadigim icin geri yazamamistim.. Bugün mete arata son yolladigim maili tekrardan yolladim, ve kendisinden aninda cevap aldim.. hatirlatayim hemen.. Son mailimde kendisine stadin bizler tarafindan pek begenilmedigini, ve neler degistirilmesi gerektigini anlatmistim.. Ve bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda rica etmistim.. ve iste aninda verdigi cevap:
cihan bey kardesim , stadyum konusundaki heyecan ve merakinizi cok iyi anliyorum . ben de futbol hastasi sayilirim. böyle büyük projeler yavas yavas ,cesitli yetkililerle birlikte gelistirilen prosesler oldugundan e-maille her sorunuza cevap vermek zor oluyor .
bana bir telefon no.su verin rahat rahat sizlere neyin ,neden ,nasil gelistigini bildigim kadari ile anlatayim . selam mete arat
----
Numarami vermeden önce kendisi ile ne konusmam gerektigi konusunda sizlerden bilgi ve öneri istiyorum.. malum, hepsini bi not alayim önce.. heyecan var biraz anlayacaginiz
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam arkadaslar.. Kusura bakmayin uzun zamandir mimardan cevap alamadigim icin geri yazamamistim.. Bugün mete arata son yolladigim maili tekrardan yolladim, ve kendisinden aninda cevap aldim.. hatirlatayim hemen.. Son mailimde kendisine stadin bizler tarafindan pek begenilmedigini, ve neler degistirilmesi gerektigini anlatmistim.. Ve bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda rica etmistim.. ve iste aninda verdigi cevap:
cihan bey kardesim , stadyum konusundaki heyecan ve merakinizi cok iyi anliyorum . ben de futbol hastasi sayilirim. böyle büyük projeler yavas yavas ,cesitli yetkililerle birlikte gelistirilen prosesler oldugundan e-maille her sorunuza cevap vermek zor oluyor .
bana bir telefon no.su verin rahat rahat sizlere neyin ,neden ,nasil gelistigini bildigim kadari ile anlatayim . selam mete arat
----
Numarami vermeden önce kendisi ile ne konusmam gerektigi konusunda sizlerden bilgi ve öneri istiyorum.. malum, hepsini bi not alayim önce.. heyecan var biraz anlayacaginizİsmini görünce sana tam da bu durumu soracaktım
Hayırlısı, mesajlarını bekliyorum.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelam arkadaslar.. Kusura bakmayin uzun zamandir mimardan cevap alamadigim icin geri yazamamistim.. Bugün mete arata son yolladigim maili tekrardan yolladim, ve kendisinden aninda cevap aldim.. hatirlatayim hemen.. Son mailimde kendisine stadin bizler tarafindan pek begenilmedigini, ve neler degistirilmesi gerektigini anlatmistim.. Ve bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda rica etmistim.. ve iste aninda verdigi cevap:
----
Numarami vermeden önce kendisi ile ne konusmam gerektigi konusunda sizlerden bilgi ve öneri istiyorum.. malum, hepsini bi not alayim önce.. heyecan var biraz anlayacaginiz
Şunu bilmek istiyoruz resimlerde görülen proje aynen mi yapılacak yani o merdiven altları boş mu kalacak.
Localar tek tribünde mi toplanacak.
Çatının basık olma gibi bir durumu var mı akustiğini hesaplamışlar mı?
Ve de bu proje mainz için çizilmiş bizim için neden yeniden proje çizme ihtiyacı duymamışlar.
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
----
2-)Tribün yapısı (katlı sistem mi,dik ve rakibi boğucu bir dizayn olacak mı ? )
3-)Loca sistemi nasıl olacak-olacak mı ?
4-)Teknolojik olarak daha önce uygulanmayan bir sistem bir farklılık var mı ?
5-)24 saat yaşanılan bir yer olması için neler plânlanıyor?
6-)Kaç senede bitirilmesi öngörülüyor?
7-)Koşu pisti olacak mı ?Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-)Stadyumun çatısı açılır kapanır olacak mı ?
2-)Tribün yapısı (katlı sistem mi,dik ve rakibi boğucu bir dizayn olacak mı ? )
3-)Loca sistemi nasıl olacak-olacak mı ?
4-)Teknolojik olarak daha önce uygulanmayan bir sistem bir farklılık var mı ?
5-)24 saat yaşanılan bir yer olması için neler plânlanıyor?
6-)Kaç senede bitirilmesi öngörülüyor?
7-)Koşu pisti olacak mı ?.. cati sistemi de gözüküyor.. degistirmek icin ugrasmamiz gerekiyor..yani proje hazir
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim öncelikle sana yeniden şükranlarımı sunuyorum.
Şunu bilmek istiyoruz resimlerde görülen proje aynen mi yapılacak yani o merdiven altları boş mu kalacak.
Localar tek tribünde mi toplanacak.
Çatının basık olma gibi bir durumu var mı akustiğini hesaplamışlar mı?
Ve de bu proje mainz için çizilmiş bizim için neden yeniden proje çizme ihtiyacı duymamışlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum