Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaynak neresi sorabilir miyim çünkü böyle bir şey hiç duymadım.E.b 15 gün içinde ihale olacak dedi ama inanmak zor tabi.Üst dolguda kimi yapılacak kimi yapılmayacak diyor orası da muamma.İşlerin yavaşlamasına gelince ne zaman hızlıydı ki
    15 gün içinde yapılacak 2 ay içinde sonuçlanacak bu da Marta tekabül ediyor bu da haberi http://emlak.kanald.com.tr/haber/Iha...cak/44804.aspx
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      15 gün içinde yapılacak 2 ay içinde sonuçlanacak bu da Marta tekabül ediyor bu da haberi http://emlak.kanald.com.tr/haber/Iha...cak/44804.aspx
      Sağol abi de hep yapacağız edeceğiz yani kesin bir şey yok.15 içinde yapılırsa en erken 2 ayda demiş nereden tutsan elinde kalıyor sözleri inşallah yanılırım da hemen ihale yapılır ama hiç sanmıyorum.

Yorum

• Proje buymuş

Yorum

• 24/04/2010 tarihinde çekmiştim.. daha sondaj aşamasındaydı..

u will need justice at the end..

Yorum

• Şu resimlere bakınca artık Trabzon silüeti yerine ucube bir stat ve yükselen beton yığınları göreceğiz yazık valla.

Yorum

• Ucube .

Yorum

• Stadımız yapılırken Avni Aker yıkılacak mı yoksa yapımı bitene kadar Avki Aker'de oynamaya devam mı edeceğiz ? Yani başka stat da oynama durumumuz olacak mı ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stadımız yapılırken Avni Aker yıkılacak mı yoksa yapımı bitene kadar Avki Aker'de oynamaya devam mı edeceğiz ? Yani başka stat da oynama durumumuz olacak mı ?
                  Sanmıyorum sonuçta başka bir yere yapılıyor toki hemen alacağım avni akerin yerini diye bir yüzsüzlük yapmazsa tabi

Yorum

• Akyazi

Selam arkadaslar.. Kusura bakmayin uzun zamandir mimardan cevap alamadigim icin geri yazamamistim.. Bugün mete arata son yolladigim maili tekrardan yolladim, ve kendisinden aninda cevap aldim.. hatirlatayim hemen.. Son mailimde kendisine stadin bizler tarafindan pek begenilmedigini, ve neler degistirilmesi gerektigini anlatmistim.. Ve bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda rica etmistim.. ve iste aninda verdigi cevap:

cihan bey kardesim , stadyum konusundaki heyecan ve merakinizi cok iyi anliyorum . ben de futbol hastasi sayilirim. böyle büyük projeler yavas yavas ,cesitli yetkililerle birlikte gelistirilen prosesler oldugundan e-maille her sorunuza cevap vermek zor oluyor .

bana bir telefon no.su verin rahat rahat sizlere neyin ,neden ,nasil gelistigini bildigim kadari ile anlatayim . selam mete arat

----
                    Numarami vermeden önce kendisi ile ne konusmam gerektigi konusunda sizlerden bilgi ve öneri istiyorum.. malum, hepsini bi not alayim önce.. heyecan var biraz anlayacaginiz

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selam arkadaslar.. Kusura bakmayin uzun zamandir mimardan cevap alamadigim icin geri yazamamistim.. Bugün mete arata son yolladigim maili tekrardan yolladim, ve kendisinden aninda cevap aldim.. hatirlatayim hemen.. Son mailimde kendisine stadin bizler tarafindan pek begenilmedigini, ve neler degistirilmesi gerektigini anlatmistim.. Ve bizim isteklerimizi ciddiye almasi konusunda rica etmistim.. ve iste aninda verdigi cevap:

cihan bey kardesim , stadyum konusundaki heyecan ve merakinizi cok iyi anliyorum . ben de futbol hastasi sayilirim. böyle büyük projeler yavas yavas ,cesitli yetkililerle birlikte gelistirilen prosesler oldugundan e-maille her sorunuza cevap vermek zor oluyor .

bana bir telefon no.su verin rahat rahat sizlere neyin ,neden ,nasil gelistigini bildigim kadari ile anlatayim . selam mete arat

----
                      Numarami vermeden önce kendisi ile ne konusmam gerektigi konusunda sizlerden bilgi ve öneri istiyorum.. malum, hepsini bi not alayim önce.. heyecan var biraz anlayacaginiz
                      Gözüm İsmini görünce sana tam da bu durumu soracaktım
                      Hayırlısı, mesajlarını bekliyorum.

Yorum

----
                        Kardeşim öncelikle sana yeniden şükranlarımı sunuyorum.

Şunu bilmek istiyoruz resimlerde görülen proje aynen mi yapılacak yani o merdiven altları boş mu kalacak.

Localar tek tribünde mi toplanacak.

Çatının basık olma gibi bir durumu var mı akustiğini hesaplamışlar mı?

Ve de bu proje mainz için çizilmiş bizim için neden yeniden proje çizme ihtiyacı duymamışlar.

Yorum

----
                          1-)Stadyumun çatısı açılır kapanır olacak mı ?
                          2-)Tribün yapısı (katlı sistem mi,dik ve rakibi boğucu bir dizayn olacak mı ? )
                          3-)Loca sistemi nasıl olacak-olacak mı ?
                          4-)Teknolojik olarak daha önce uygulanmayan bir sistem bir farklılık var mı ?
                          5-)24 saat yaşanılan bir yer olması için neler plânlanıyor?
                          6-)Kaç senede bitirilmesi öngörülüyor?
                          7-)Koşu pisti olacak mı ?
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Sor abi, bu çadır mı yapılacak, yoksa başka mı.
                            Bir de kale arkaları tek kat olmasa bile alt kat daha büyük olsun ve tribünler dik olsun.

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1-)Stadyumun çatısı açılır kapanır olacak mı ?
                              2-)Tribün yapısı (katlı sistem mi,dik ve rakibi boğucu bir dizayn olacak mı ? )
                              3-)Loca sistemi nasıl olacak-olacak mı ?
                              4-)Teknolojik olarak daha önce uygulanmayan bir sistem bir farklılık var mı ?
                              5-)24 saat yaşanılan bir yer olması için neler plânlanıyor?
                              6-)Kaç senede bitirilmesi öngörülüyor?
                              7-)Koşu pisti olacak mı ?
                              .. iyi de adam projenin resmini yollamisti.. kosu pisti olmayacagi belli, loca olacagi belli .. cati sistemi de gözüküyor.. degistirmek icin ugrasmamiz gerekiyor..yani proje hazir

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kardeşim öncelikle sana yeniden şükranlarımı sunuyorum.

Şunu bilmek istiyoruz resimlerde görülen proje aynen mi yapılacak yani o merdiven altları boş mu kalacak.

Localar tek tribünde mi toplanacak.

Çatının basık olma gibi bir durumu var mı akustiğini hesaplamışlar mı?

Ve de bu proje mainz için çizilmiş bizim için neden yeniden proje çizme ihtiyacı duymamışlar.
                                tamam abi..bunlari mail ile de yazmistim..telefonda da söylerim.. öyle tahmin ediyorumki, bize projeyi degistirebilmemiz icin bir yol gösterecek.. hepsini not aliyorum, sabah numarami verecegim.. biraz hazirlik yapayim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X