Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Temelinin Melih Gökçek'in yap(a)madığı inşaattan gelecek malzemeyle atılacak olan stadımız için kimbilir daha kaç yıl bekleyeceğiz.!
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.Benim için Trabzonspor,en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
    Kazım Koyuncu

Yorum

• .
      En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 26.10.2013, 02:45.

Yorum

• 2015 Ağustosta biter bence artık dönüşü olmaz

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya beyler Stadı yapacak firmanın sahibi Salih Turan Yeşilbaş benim akrabam olur.

Ya bizim oradaki apartmanı bitiremeyen bir adamdı bu 15 yıl öncesinde...

Ben pek güvenemiyorum...

Ayrıca stada şimdi tekrar baktım ve en az 25-30 yıl bu stadı kullanacağımızı düşünürsek...

Ne cafeler ne mağaza restaurantlar hiçbirşey yok...

Suriyeli Mültecilere yapılan,Mülteci Çadırı gibi

''Deveye diken insana ...''le başlayan bir söz geliyor aklıma hep bu konuda ve çokta üzülmüyorum açıkçası...

Ben İstanbul'da bu stada yılda 3-5 kez gidebilecekken,hergün bu stada gidebilme şansından yoksun kalacak Trabzondaki taraftar gıkını çıkarmadı...

MÜSTEHAKKKKK!!!...
          projeyi inclemeden ortalığı karıştırmanın bir anlamı yok önce bir inceleyin bakalım kafe restoran var mı ?

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            projeyi inclemeden ortalığı karıştırmanın bir anlamı yok önce bir inceleyin bakalım kafe restoran var mı ?
            Var mı?

Yorum

Var mı?
              Sarıyer ve balıktan bir alacağım var görmedim sanma.
              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sarıyer ve balıktan bir alacağım var görmedim sanma.
                Başım,gözüm üstüne üstad-ı muhterem...

Yorum

• Önüne ne konulursa bereket okuyan Trabzon halkına müstehaktır bu stat... Hayrını görün...

Yorum

Var mı?
                    şu en üstteki resimlerin olduğu mesaja bak 3 ve 6. resimler de stadın altında ki yerler cafe restorant tsclub olacak yerlerdir. tabi kullanmasını bilirsen..

Yorum

• Arkadaşlar; akyazıdaki inşaatın beton santralinde çalışan inşaat mühendisi arkadaşım var. bayramda görüştüm, henüz 180 kazık çakıldığını söyledi, aydınlatma olmadığı için gece çalışılmıyormuş. Bayramdan sonra aydınlatma sorunu halledilip, işçi ve ekip sayısı arttırılacakmış.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Önüne ne konulursa bereket okuyan Trabzon halkına müstehaktır bu stat... Hayrını görün...
                        Aynen malesef bu stad bu kafadaki taraftarlarımıza çok bile. (Forumdakileri kastetmiyorum)
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• stad projesinin değişmesi konusunda firmanın çalışmaları varmış sanırım. özellikle kale arkalarının tek kat olması ve dış cephenin şekli vs. konusunda umarım doğrudur bu söylentiler. ayrıca ışık sistemi yapıldıktan sonra çalışmalar hızlanacakmış sanırım..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stad projesinin değişmesi konusunda firmanın çalışmaları varmış sanırım. özellikle kale arkalarının tek kat olması ve dış cephenin şekli vs. konusunda umarım doğrudur bu söylentiler. ayrıca ışık sistemi yapıldıktan sonra çalışmalar hızlanacakmış sanırım..
                            haha birazda böyle oyalarlar sizi

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haha birazda böyle oyalarlar sizi
                              siz ve sizin gibiler için bu başlık biraz fazla siz gidin transfer veya maç başlığına yazın.. bilgi almak isteyenlere engel olmayın kafi..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                stad projesinin değişmesi konusunda firmanın çalışmaları varmış sanırım. özellikle kale arkalarının tek kat olması ve dış cephenin şekli vs. konusunda umarım doğrudur bu söylentiler. ayrıca ışık sistemi yapıldıktan sonra çalışmalar hızlanacakmış sanırım..
                                İnş doğrudur.Trabzon daha iyi bir stadı hakediyor o kadar bekledik bari güzel bir şey olsun.
                                Bordomavi.net

Yorum

Çalışıyor...
                                X