Başkan da bugün Akyazı konusunda golü attı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan da bugün Akyazı konusunda golü attı...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Stad için sesimizi duyuracağımıza o stad için bozulan çevre sorunlarına, stadı doldurmak için katledilen ağaçlar ve topraklar,insanların ekmek kapısı olan tarlaları bozup oradan toprak alıp da deniz'i dolduranlara karşı da bir sesimiz olsaymış keşke. Trabzon'un denizle bağlantısı kalmadı. Kalan yerleri de paralı plajlara dönüştürmüşler sağolsunlar. Yıllardır deniz ile iç içe olan bir şehir gözlerimizin önünde betonlaşıyor. Bu insanlar deniz'e girmek için en pis yerlerde deniz'e girmek zorunda kalacaklar. Geçen yaz gittiğimde ilk defa Trabzon'da deniz'e giremedim.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
Akyazı'nın doldurulmasına seyirci kaldık...
Zararın neresinden dönsek kâr. Bari şu stad işine seyirci kalmasak...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
niye kimse kulak asmıyor
haftaya olimpiyata gidiyoruz yapılabilecek en iyi protesto zamanı taksimde toplanabilinir yada daha başka bir yer neresi olursa. sonra toplu halde olimpiyata gelip ordada baya bir protesto yapıldımı gerekli yere mesaj gider yanlışmıyım. ama forumu takip ediyorum organize eden kimse yok bordomavi.net yetkililerindende ses cıkmıyor zaman azalıyor organize olmalıyızkahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftaya olimpiyata gidiyoruz yapılabilecek en iyi protesto zamanı taksimde toplanabilinir yada daha başka bir yer neresi olursa. sonra toplu halde olimpiyata gelip ordada baya bir protesto yapıldımı gerekli yere mesaj gider yanlışmıyım. ama forumu takip ediyorum organize eden kimse yok bordomavi.net yetkililerindende ses cıkmıyor zaman azalıyor organize olmalıyız
Ancak kişisel tepkiler...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
habere dikkat!!!
geçmişe bir göz atayım dedim, sivas bile ilk etapta 3 proje hazırlatmış. bunu bile yapamadık.. yazık....
yalnız ikinci sıradaki projeye dikkat edin. dalga biçimli bize uygun olabilirmiş ama. projeyi hazırlatan adam karaktersiz. eksik kalsın genede...
En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 09.12.2012, 14:43.
Yorum
-
Önümüze saçma sapan bir stat koyduklarında, en azından vicdanım rahat olacak...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
işte muhatap olacağımız kişiler... nokta atışı.. şimdi bu kişilere nasıl ulaşırız sorun o. renktaşlar yardımcı olun...
Buna göre Trabzon Akyazı Spor Tesisleri projesini hazırlayan TOKİ iştirakçisi İnşaat Proje Yönetimi Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüseyin Karaca, Proje Müdürü Yüksek Mimar Bora Saykut, Emay Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hamdi Aydın Trabzon’a gelerek projenin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundular.
haber kaynağı :
Yorum
-
Bir mail ve telefon listesi çıkartılmalı ilk başta.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum