Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan da bugün Akyazı konusunda golü attı...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan da bugün Akyazı konusunda golü attı...
      Onu 1 aydır biliyorduk zaten Gamze. Çırpınmam o yüzdendir...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Stad için sesimizi duyuracağımıza o stad için bozulan çevre sorunlarına, stadı doldurmak için katledilen ağaçlar ve topraklar,insanların ekmek kapısı olan tarlaları bozup oradan toprak alıp da deniz'i dolduranlara karşı da bir sesimiz olsaymış keşke. Trabzon'un denizle bağlantısı kalmadı. Kalan yerleri de paralı plajlara dönüştürmüşler sağolsunlar. Yıllardır deniz ile iç içe olan bir şehir gözlerimizin önünde betonlaşıyor. Bu insanlar deniz'e girmek için en pis yerlerde deniz'e girmek zorunda kalacaklar. Geçen yaz gittiğimde ilk defa Trabzon'da deniz'e giremedim.
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Başkanın bugünkü açıklamasından sonra onun da bu konuda kafa yorduğunu gözlemledim.Diyor ya hayallerim vardı diye işte bizim de hayallerimiz suya düştü başkanım.

Yorum

• ...ve başlığı derin bir sessizlik kaplar.
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Akyazı'nın doldurulmasına seyirci kaldık...

Zararın neresinden dönsek kâr. Bari şu stad işine seyirci kalmasak...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• niye kimse kulak asmıyor

haftaya olimpiyata gidiyoruz yapılabilecek en iyi protesto zamanı taksimde toplanabilinir yada daha başka bir yer neresi olursa. sonra toplu halde olimpiyata gelip ordada baya bir protesto yapıldımı gerekli yere mesaj gider yanlışmıyım. ama forumu takip ediyorum organize eden kimse yok bordomavi.net yetkililerindende ses cıkmıyor zaman azalıyor organize olmalıyız
                kahramanlar bordo mavi giyer.
                komandolar viravira61.

Yorum

• Ben başkan olsam bu stad yapılsa bile Trabzonspor Avni Aker'de oynamaya devam edecektir, şikecileri ve hırsızları koruyan RTE ve akp'nin rüşvetini kabul etmiyoruz diye açıklama yapardım ve bunu da uygulardım.

Bu arada o rüşveti verecekleri de yok tabi, o da ayrı konu.
                  https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haftaya olimpiyata gidiyoruz yapılabilecek en iyi protesto zamanı taksimde toplanabilinir yada daha başka bir yer neresi olursa. sonra toplu halde olimpiyata gelip ordada baya bir protesto yapıldımı gerekli yere mesaj gider yanlışmıyım. ama forumu takip ediyorum organize eden kimse yok bordomavi.net yetkililerindende ses cıkmıyor zaman azalıyor organize olmalıyız
                    Şike meselesi gün gibi ortada dururken ve o konuda bile organizasyon problemi çekerken, açık konuşayım; bu konuda organize olmak çok çok çok çok zor.

Ancak kişisel tepkiler...
                    Ayağa KALK!

Yorum

• habere dikkat!!!
                      geçmişe bir göz atayım dedim, sivas bile ilk etapta 3 proje hazırlatmış. bunu bile yapamadık.. yazık....
                      yalnız ikinci sıradaki projeye dikkat edin. dalga biçimli bize uygun olabilirmiş ama. projeyi hazırlatan adam karaktersiz. eksik kalsın genede...

Süper Lig'de iki sezondur şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor için yeni yapılması planlanan stat ve spor kompleksinin projeleri ortaya çıktı. Teknik Direktör Bülent Uygun'un bizzat ilgilenmesiyle...
                      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 09.12.2012, 14:43.

Yorum

• Önümüze saçma sapan bir stat koyduklarında, en azından vicdanım rahat olacak...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• mete arata soru soracak renktaş nerde acaba?. cevap verdimi mimar??
                          stat projesinde revize olma durumu teknik olaraka mümkünmü diye soracaktı mete arata? cevap geldimi acaba??

Yorum

• ...
                            En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 09.12.2012, 15:10.

Yorum

• işte muhatap olacağımız kişiler... nokta atışı.. şimdi bu kişilere nasıl ulaşırız sorun o. renktaşlar yardımcı olun...

Buna göre Trabzon Akyazı Spor Tesisleri projesini hazırlayan TOKİ iştirakçisi İnşaat Proje Yönetimi Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüseyin Karaca, Proje Müdürü Yüksek Mimar Bora Saykut, Emay Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Hamdi Aydın Trabzon’a gelerek projenin uygulanacağı alanda incelemelerde bulundular.
                              haber kaynağı :

Yorum

• Bir mail ve telefon listesi çıkartılmalı ilk başta.
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X