Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• locaların tek tribünde toplanması taraftar için daha iyi,mimarlar da bunu söylüyor.inşallah yetkililer size uymaz beni tek endişelendiren dış cephe kaplamasının kötü olması...
    Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• Dış kaplamanın komple değişmesini sormadım,çünkü dış kaplama statiği etkilemiyor belki ama,projenin bir parçası olduğu için komple değiştirmezler zaten. farz edelim dış kaplamayı komple değiştirmek istiyorz, nasıl bişey olmalı daha aramızda mutabık kalamadık ki, yetkilileri nasıl ikna.edebiliriz.. Dış kaplamanın statiği etkilememsi önemli değil, önemli olan yüklenici firmanın en ufak bir değişiklik yapamayacağı gerçeğidir.. Olay tokide çözülür ancak..hatta yetkili bile dedi bana,tokide birçok trabzonlu varken bunu değerlendirin şeklinde konuştu..
      En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 11.10.2013, 00:13.

Yorum

• ne kazikmis arkadas aylardir kazik dikiyoruz.. sayelerinde kazik muhendisi olduk
        u will need justice at the end..

Yorum

• gecen dubai ye gittigimde gördüm kazik islerini. fotoyu otobüsten cektigim icin net olmadi. cekilen yer palm jumera adasi

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
          En son Serdær tarafından düzenlendi; 11.10.2013, 13:06.

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Timsah Arena..

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne kazikmis arkadas aylardir kazik dikiyoruz.. sayelerinde kazik muhendisi olduk
                Abartmayın. 1 ay oldu.

Yorum

• Fotograflar için teşekkürler, keşke o kamera işi olsaydı da hem sürekli birisinin zahmet etmesi gerekmezdi hem de geniş bir açıdan görürdük çalışmaları

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Timsah Arena..

Bursa stadındaki kaplamada membran olacağından oraya bakıp bizimkininde nasıl birşey olacağını hayal edebiliriz...

Yorum

• yeşil kaplama olcakmış birde bunun üstüne. (timsah olayı için)

bizimki de mersininki çadır arena gibi birşey olacak. umarım yanılırım.
                      En son diensi61 tarafından düzenlendi; 11.10.2013, 20:42.

Yorum

• Şuana kadar 250 kazık dökülmüş
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Toplam kaç kazık varmış?
                          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Toplam kaç kazık varmış?
                            yediklerimiz de dahil mi?
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yediklerimiz de dahil mi?
                              Yok renktaş ben stad projesinde fore kazıklardan bahsetmiştim (:
                              Toplam kaçtane var acaba projede?
                              1 ayda 250 fore kazık çakılmışsa çok iyi bir hızda gidilmiş bence
                              Tamamı ne kadardı o yüzden sordum
                              "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                              Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok renktaş ben stad projesinde fore kazıklardan bahsetmiştim (:
                                Toplam kaçtane var acaba projede?
                                1 ayda 250 fore kazık çakılmışsa çok iyi bir hızda gidilmiş bence
                                Tamamı ne kadardı o yüzden sordum
                                4.000 Adet diye yazılmıştı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X