locaların tek tribünde toplanması taraftar için daha iyi,mimarlar da bunu söylüyor.inşallah yetkililer size uymaz beni tek endişelendiren dış cephe kaplamasının kötü olması...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dış kaplamanın komple değişmesini sormadım,çünkü dış kaplama statiği etkilemiyor belki ama,projenin bir parçası olduğu için komple değiştirmezler zaten. farz edelim dış kaplamayı komple değiştirmek istiyorz, nasıl bişey olmalı daha aramızda mutabık kalamadık ki, yetkilileri nasıl ikna.edebiliriz.. Dış kaplamanın statiği etkilememsi önemli değil, önemli olan yüklenici firmanın en ufak bir değişiklik yapamayacağı gerçeğidir.. Olay tokide çözülür ancak..hatta yetkili bile dedi bana,tokide birçok trabzonlu varken bunu değerlendirin şeklinde konuştu..En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 11.10.2013, 00:13.
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene kazikmis arkadas aylardir kazik dikiyoruz.. sayelerinde kazik muhendisi olduk
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTimsah Arena..
Yorum
-
İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplam kaç kazık varmış?2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyediklerimiz de dahil mi?
Toplam kaçtane var acaba projede?
1 ayda 250 fore kazık çakılmışsa çok iyi bir hızda gidilmiş bence
Tamamı ne kadardı o yüzden sordum"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum
-
İlk olarak Gökhan ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok renktaş ben stad projesinde fore kazıklardan bahsetmiştim (:
Toplam kaçtane var acaba projede?
1 ayda 250 fore kazık çakılmışsa çok iyi bir hızda gidilmiş bence
Tamamı ne kadardı o yüzden sordum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum