Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri başkan ucuza aldılar, batacaklar iş uzayacak diyordu.

Umarım ne batarlar, ne de ucuz olacak diye işi kötü yapmazlar

Bu stadın projesinin değişmesini, Trabzonspor'a özel ve tüm yeni yapılan stadyumlar incelenip iyi yönlerinin alınmasıyla oluşturulmasını istiyorum

Ayrıca stadın gecikmesi Trabzonspor'a büyük zararlar veriyor. Yönetim bu işi öncelikle gündemine alması lazım
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadri başkan ucuza aldılar, batacaklar iş uzayacak diyordu.

Umarım ne batarlar, ne de ucuz olacak diye işi kötü yapmazlar

Bu stadın projesinin değişmesini, Trabzonspor'a özel ve tüm yeni yapılan stadyumlar incelenip iyi yönlerinin alınmasıyla oluşturulmasını istiyorum

Ayrıca stadın gecikmesi Trabzonspor'a büyük zararlar veriyor. Yönetim bu işi öncelikle gündemine alması lazım
      Yönetimin gündeme aldığı birşey yok ki. Stad konusunda ağızlarından henüz tek bir kelam duymadık. Muharrem Usta'nın stadyum konusunda bazı projelerim var dediği an işte bu adam belki olabilir demiştim. Ama nasip değilmiş. Aralık ayını bekleyelim bakalım..
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Biraz evvel akyazının önünden geçtim.

1 delici ( fore kazık için ) makine vardı

1 tanede göremediğim ufak bir makine. Toplam 5-6 kamyon.. Çok miktarda tesisat borusu. Başka da hiçbir şey yoktu.

Şantiye kurulmuş ama yoğunluk başlamamış. Ki makinelerde çalışmıyor zaten.

Bu inşaat hiç bitmesin istiyorum.. Türkiyenin en kötü stadına sahip olacağız.

Yorum

• İnönü stadımı önce biter yoksa Bizim stadmı ?

Yorum

• İlk olarak turgutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnönü stadımı önce biter yoksa Bizim stadmı ?
            Bence İnönü Stadı daha önce biter. Bu arada Beşiktaş'ın yeni stadının adı artık İnönü olmayacak: Vodafone Arena (yanılmıyorsam).

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence İnönü Stadı daha önce biter. Bu arada Beşiktaş'ın yeni stadının adı artık İnönü olmayacak: Vodafone Arena (yanılmıyorsam).
              Bütün müteahhit tayfası ve zenginler bizden çıkıyor ama bize kuruş faydaları yok. Şu şarapçı Çarşı gurubu bizden önce yeni stadlarına girerse yazıklar olsun bize.

Yorum

• Bugün önünden geçtim akyazı'nın şimdiye kadar yapılan dolgu sadece taban dolgusu en az iki katına kadar daha dolgu yapılması gerekecek ki bunun ne kadar bir süre alacağını takdirlerinize bırakıyorum, buradan görünen durum şu iki öncelik var, 1-Gençlik Spor İl Müdürlüğü Binası, 2-Stadyum... Bu ikisi toplam dolgu alanının 1/3'ünü kaplamıyor, bu hızla en iyi ihtimalle 2 yıl sonraki lig açılışına bu ikisi belki yetiştirilebilir, ancak geriye kalan alanlar çevre düzenlemesi derken ancak 5 sene sonra proje tam anlamıyla tamamlanır ve stadyum ve çevresi yaşayan bir yer haline gelir kanaatindeyim...

Tabi bir de bu işin ulaşım kısmı var ki orayı hiç aklınıza bile getirmeyin derim, zaten akyazı'yı bilen bilir önünden geçen çift şeritli yol mevcut yoğunluğu bile kaldırmaktan aciz iken, maç öncesi ve maç sonu yaşanacak olumsuzluklar nasıl aşılacak merak konusu.. Bir de bizim meşhur ilçe minibüslerimiz var ki bilen bilir maç çıkışı 5 şeritli yolu tıkamazlarsa dişimi kırarım... Gelelim yapılması planlanan ulaşım planına Trabzon'da şuan konuşulan durum Ford Tunalar Servisi ve Mirapark'ı da içine alan bölümün kamulaştırılarak yıkılacağı ve devasa bir kavşakla akyazı projesinin hem sahil yolu, hem de yapılmakta olan Kanuni Bulvarı ile entegre edileceği yönünde.. Tabi bunca yol ne zaman biter, bir apartmanı bile kamulaştırmak bazen yıllar alırken onca özel mülk ne kadar zamanda kamulaştırılır sorularının henüz bir cevabı yok...

Madem bu kadar yazdık bir de çözüm önerisi sunalım bari; yolla, kavşakla çözüme kavuşturulacak işler değil bunlar, Trabzon'a acilen hafif raylı sistemin getirilmesi gerek, Havalimanı'ndan Akçaabat'a kadar uzanan bir hafif raylı sistem ve bu sisteme entegre edilerek insanların Meydan, Atapark vb. merkezlere ulaşımını sağlayacak Finiküler sistemleri ile yapılması planlanan yol, kavşak vb.'nin yarı fiyatına Trabzon'un gelecek 30 yılı kurtulur, yoksa 10 şeritte yol yapsak fayda etmez kanaatindeyim. Bu arada bilen bilir Trabzon'a ray döşemek yüzlerce yıldır planlanan ancak ne hikmetse kimsenin başaramadığı birşey olduğundan, benim bu öneri ancak teoride kalır biz yine rezilliğin daniskasını çekeriz herkese saygılar...
                whisper

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün önünden geçtim akyazı'nın şimdiye kadar yapılan dolgu sadece taban dolgusu en az iki katına kadar daha dolgu yapılması gerekecek ki bunun ne kadar bir süre alacağını takdirlerinize bırakıyorum, buradan görünen durum şu iki öncelik var, 1-Gençlik Spor İl Müdürlüğü Binası, 2-Stadyum... Bu ikisi toplam dolgu alanının 1/3'ünü kaplamıyor, bu hızla en iyi ihtimalle 2 yıl sonraki lig açılışına bu ikisi belki yetiştirilebilir, ancak geriye kalan alanlar çevre düzenlemesi derken ancak 5 sene sonra proje tam anlamıyla tamamlanır ve stadyum ve çevresi yaşayan bir yer haline gelir kanaatindeyim...

Tabi bir de bu işin ulaşım kısmı var ki orayı hiç aklınıza bile getirmeyin derim, zaten akyazı'yı bilen bilir önünden geçen çift şeritli yol mevcut yoğunluğu bile kaldırmaktan aciz iken, maç öncesi ve maç sonu yaşanacak olumsuzluklar nasıl aşılacak merak konusu.. Bir de bizim meşhur ilçe minibüslerimiz var ki bilen bilir maç çıkışı 5 şeritli yolu tıkamazlarsa dişimi kırarım... Gelelim yapılması planlanan ulaşım planına Trabzon'da şuan konuşulan durum Ford Tunalar Servisi ve Mirapark'ı da içine alan bölümün kamulaştırılarak yıkılacağı ve devasa bir kavşakla akyazı projesinin hem sahil yolu, hem de yapılmakta olan Kanuni Bulvarı ile entegre edileceği yönünde.. Tabi bunca yol ne zaman biter, bir apartmanı bile kamulaştırmak bazen yıllar alırken onca özel mülk ne kadar zamanda kamulaştırılır sorularının henüz bir cevabı yok...

Madem bu kadar yazdık bir de çözüm önerisi sunalım bari; yolla, kavşakla çözüme kavuşturulacak işler değil bunlar, Trabzon'a acilen hafif raylı sistemin getirilmesi gerek, Havalimanı'ndan Akçaabat'a kadar uzanan bir hafif raylı sistem ve bu sisteme entegre edilerek insanların Meydan, Atapark vb. merkezlere ulaşımını sağlayacak Finiküler sistemleri ile yapılması planlanan yol, kavşak vb.'nin yarı fiyatına Trabzon'un gelecek 30 yılı kurtulur, yoksa 10 şeritte yol yapsak fayda etmez kanaatindeyim. Bu arada bilen bilir Trabzon'a ray döşemek yüzlerce yıldır planlanan ancak ne hikmetse kimsenin başaramadığı birşey olduğundan, benim bu öneri ancak teoride kalır biz yine rezilliğin daniskasını çekeriz herkese saygılar...
                  特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün önünden geçtim akyazı'nın şimdiye kadar yapılan dolgu sadece taban dolgusu en az iki katına kadar daha dolgu yapılması gerekecek ki bunun ne kadar bir süre alacağını takdirlerinize bırakıyorum, buradan görünen durum şu iki öncelik var, 1-Gençlik Spor İl Müdürlüğü Binası, 2-Stadyum... Bu ikisi toplam dolgu alanının 1/3'ünü kaplamıyor, bu hızla en iyi ihtimalle 2 yıl sonraki lig açılışına bu ikisi belki yetiştirilebilir, ancak geriye kalan alanlar çevre düzenlemesi derken ancak 5 sene sonra proje tam anlamıyla tamamlanır ve stadyum ve çevresi yaşayan bir yer haline gelir kanaatindeyim...

bende o kamulaştırma olayını duydum akyazının altından (dağ olan akyazı) tünelle geçecek kanuni bulvarı kavşakla birleşecek deniyor. ama ne kadar yol yaparsan yap dediğin gibi raylı sistem şartoğlu şart yoksa 200 küsür akçaabat minibüsüyle o ulaşım sağlanamaz..

Yorum

• raylı sistem şart ve çok basit bunu yapmayanlar yıllardır bu şehre ihanet etmişlerdir dolmuş olayını sahilde bitirmek lazım
                      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• arkadaslar Akyazi Proyesinin Mimari iste bu Sirket.
                        cok ilginc fenerin Stayumuda fu sirket Cizdi.
                        Karadenizli

Yorum

• arkadaslar Akyazi Proyesinin Mimari iste bu Sirket.
                          Karadenizli

Yorum

• İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.azaksu.com/tr/spor/trabzo...spor-kompleksi

arkadaslar Akyazi Proyesinin Mimari iste bu Sirket.
                            Demekki koskoca kentimizde bu projeyi çizecek bir tane adam yokmuş.

Yorum

• İlk olarak turgutlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnönü stadımı önce biter yoksa Bizim stadmı ?
                              Kesinlikle adamların ki daha önce bitecek. çünkü bir yandan yıkım devam ederken diger yandan yeni acık tribun tarafının kazıklarını çakıyorlar. anlayacağın inşaat başlamış bile. bizimkiler daha sondaj yapsın.

Yorum

• işveren:
                                toki (epp-emay)
                                yer:
                                akyazı, trabzon, türkiye
                                kullanım alanı:
                                207.841 m²
                                proje tarihi:
                                2012
                                Konsept ‘asp’ architekten gmbh
                                Stadyum 174.356 m² 41.235 seyirci
                                Kapalı Spor Salonu 21.922 m² 3.265 seyirci
                                İl Gençlik ve Spor Md. 4.768 m²
                                Kamp Eğitim Merkezi 6.795 m²
                                Spor Kompleksi Çevre Dzn 405.185 m²

41.235 iyi bir sayı ilerde bu hs gibi artırılabilir. spor salonu içinde 3bin üstü gayet makul..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X