İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bu çizimde tribünlerdeki insanlar çok büyük (ölçek olarak) yerleştirildiği için, stadyum küçük ve basit görünmüş. Yani bu resime göre bu stadta ancak 10 bin kişi vardır.
ilgili programları kullanmasını bilen arkadaş varsa tribünleri düzelterek bir görsel hazırlarsa çok farklı olacaktır. Stad eleştrildiği kadar çok kötü değil.
Yorum
-
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemax kullanıyorum işim bu zaten açıkçası sıfırdan çizecek zamanım yok yapan firma dosyaları bizle paylaşırsa üstünde oynamamıza izin verirse zevkle seve seve yaparım ama vermezler gerçi ben olsam bende vermem bu işinde kötü kısmı o
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar aramızdan birini seçelim dedik ama pek ses çıkmadı, isterseniz ben bu işe mesai harcayabilirim, eğer müsadeniz olursa bir e-posta ile kendileri ile iletişime geçebilirim.
Bu arada sen bu işe bizden daha fazla zaman ayırabileceksin gibi duruyor Alper, vekalet arıyorsan benimkini de alabilirsin
Başka da talip olan yok gibi görünüyor zaten, sıkıntı yok yani.
Yorum
-
Ordaki "Şampiyon Trabzonspor" yazısı bile bence herşeyi anlatıyor. AnlayabileneTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDosyalar onlarda da yok. Sadece ayrıntılı planları var. Ama bu konuda ilerleme kaydetmiş olmalılar ki yeni görsellere ulaşabildik.Ama fırsat bulursam aklımda var dış cepheyi tam manası ile allianz arena gibi ışıklandırmak bordo mavi olarak
Yorum
-
Alper ben geçen şirketi aradım ve kale arkalarının değişmesini talep ettim,bunun teknik olarak zor olduğunu söylediler ama genede dikkate alacaklarmış.localı tribünün yapısının ise değişebileceğini söylemişlerdi.. bizim ilk hedefimiz localı tribünün yapısını değiştirmek olsun.zaten arka sayfalarda olmasını istediğimiz localı tribün çizimi mevcut..
Yorum
-
İletişim için kendilerine bir e-posta gönderdim. Muhtemelen gün içinde ya da en geç yarın geri dönüş olacaktır. Bunun ardından her konuda güzel bir diyalog sağlarız inşallah.
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper ben geçen şirketi aradım ve kale arkalarının değişmesini talep ettim,bunun teknik olarak zor olduğunu söylediler ama genede dikkate alacaklarmış.localı tribünün yapısının ise değişebileceğini söylemişlerdi.. bizim ilk hedefimiz localı tribünün yapısını değiştirmek olsun.zaten arka sayfalarda olmasını istediğimiz localı tribün çizimi mevcut..
İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğrudur kendi bünyelerinde yapılmamıştır çizimler verilen planlar ölçülerinde bir ajans yapmıştır. Oda sadece renderları verir.
Yorum
-
Madem adım atıldı, beklentimi yazayım; locaların kat arasına dağıtılması ve en az bir kale arkasının tek katlı olması.
Stadı TOKİ yaptırıyor diye, stadın içerisinde apartman olmasına gerek yok.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi
Madem çatı şeffaf olacak, çatı ve dış cephenin şekli değiştirilsin. O kadar zor olmaması lazım. Sadece yeni bir dizayn yapmak biraz zaman alır, oda stadın kabası bitene kadar yetişir.
En kötü ihtimal dış cehpenin kenarları cam kaplama olsun. Çatı ile birleşik olmasın.
İletirsen sevinirim.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.09.2013, 14:01.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYörük Çadırı Arena...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum