Gerçekten şu arka sayfadaki proje mi olacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten şu arka sayfadaki proje mi olacak?
Yorum
-
Sayfadaki proje 30.000 kişilik çizilmiş olan. Bordo-maviye boyayıp yollamışlar.
Bunun 42.000 kişilik olacak şekilde güncellenmesi lazım.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı TOKİ yaptırıyor diye, stadın içerisinde apartman olmasına gerek yok.
Yahu nereden buluyorsunuz bunları...
Yorum
-
bir mimar olarak görüşüm şu. elimizdeki görselleri doğru kabul edersek tabi. yapının dış görünümü vasatın üstü. ama içten yapılan görselleştirme hem tasarım anlamında hem teknik olarak berbat. bence sadece basit bir çalışma zaten. son halini gösterdiğini sanmıyorum.
tam olarak projeleri görmeden, sadece 3 boyutlu görseller üzerinden konuşmak çok doğru değil ama fena bir proje olmadığını düşünüyorum türkiye standardında. ülkemizde diğer yapılan stadyumlarla kıyasladığımda proje dış cephesi olarak bir çoğundan çok daha şık.
benim korkum projeden daha çok uygulama kısmı. düşük maliyetle ordan burdan kırpırılarak , kötü işçilik vs. projenin uygulamasının kötü olacağı.
Yorum
-
İlk olarak allforanezka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir mimar olarak görüşüm şu. elimizdeki görselleri doğru kabul edersek tabi. yapının dış görünümü vasatın üstü. ama içten yapılan görselleştirme hem tasarım anlamında hem teknik olarak berbat. bence sadece basit bir çalışma zaten. son halini gösterdiğini sanmıyorum.
tam olarak projeleri görmeden, sadece 3 boyutlu görseller üzerinden konuşmak çok doğru değil ama fena bir proje olmadığını düşünüyorum türkiye standardında. ülkemizde diğer yapılan stadyumlarla kıyasladığımda proje dış cephesi olarak bir çoğundan çok daha şık.
benim korkum projeden daha çok uygulama kısmı. düşük maliyetle ordan burdan kırpırılarak , kötü işçilik vs. projenin uygulamasının kötü olacağı.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Baksanıza "Şampiyon Trabzonspor" yazısını unutmamışlar. Sallanan bayraklar da bordo mavi. Oldu bu iş(!)
Yorum
-
ilk günden beri söylüyorum..stad tam bir ucube..
ayrıca hadi yapılıyor...
1-yarınları düşünme adına 61.000 kişilik yapılabilir.(mesela 3 katlı yapılabilir..ambiyans adına 10-15 yıl en üst kata seyirci almassın olur biter..)
2-numaları trübündeki localar cok çirkin..stadın iç görüntüsünün içine etmiş.
3-yiğit kardesımin söylediği gibi , localar kat aralarına yapılabilir..stad böylece gs stadı gibi daha büyük ve ihtişamlı görünebilir..
4-stad cok yatay olmus..dikey olmalı aküstik için önemli bu husus...
5-catıda cok çirkin..olmamıs..
ÖZETLE COK ÇİRKİN BİR STAD..
VE DAHA ACISI KİMSE BİZE SORMUYOR..
1 YASINDAKİ BİR COCUĞA MAMA VERİLİRCESİNE BİZE MAMA VERİLYORLAR AĞZImıza, BİZDE ZORLA yiyoruz
TAM BİR REZİLLİK..En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 04.09.2013, 22:00.şike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
* Türkiye'nin en mükemmel olucak stadında durumlar nedir gençler daha kaç seçim götürür, kaç zihin yıkar, daha kaç çalınan şampiyonluğumuzu kapatır bu sus payı ne diyorsunuz ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bana göre stadyum çizimi yapılırken aslında bizim takımın taraftarı düşünülmüş ve ona göre bir stadyum çizilmiş. Şöyle ki:
Bizim taraftarlardan numaralı tribünde oturanlar hemen hemen maçlarda hiç tezahürat yapmazlar; çünkü onlara çekirdekçidirler. Sadece iki kat locanın üstündeki koltukları aşağıya alsınlar yeter. Localar da numaralı tribünde kalsın; çünkü onların da futbola, futbolcuya tezahürat yönünden hiçbir katkısı yok. Bu yüzden çekirdekçilerle locadakilerin tek bir yerde olmaları güzel. Onları diğer tribünlere dağıtmamak lazım.
Kale arkalarının iki kat olması da güzel bence; çünkü her taraftar grubu için bir kat verilmiş olur (Kaç taraftar grubu var onu da bilmiyorum). Yani dört kat düşünürsek dört gruba verilir birer kat olur biter. Şöyle hep birlikte olup da aynı hareket edersek tek kat fikri güzel olur. Biri başka diğeri başka bağırdığı zaman, biri bağırıp diğeri bağırmadığı zaman böyle ayırmak daha iyidir.
Bu da benim düşüncelerimdir. Stadyum yapılsın da artık nasıl olursa olsun.
Yorum
-
Son 1 haftadır çalışma var ama çok az iş makinası var. İnönü Stadında 5 kat daha fazla var...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum