İlk olarak sezgyn61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleModern stad diyorsunda kardasım,stadın yarısının üstü acık
Kısın donarsın acık tribünlerde.
Yorum
-
İlk olarak sezgyn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım o sadece kesit resim, stadın içi gözüksün die çatının yarısı çizilmemiş.Sen hiç yarım yapılmış yeni stat gördünmü
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu resimdeki stadyuma üstü açık diyen arkadaşlar o stadı kapalı hayal edebiliyorlar mı ? ? ?
Edebiliyorlar ancak stadın içini göremiyorlar . . . Yanlış mıyım ? ! ? ! ? !
Ne diisin dayı ?
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemodern stad diyorsunda kardasım,stadın yarısının üstü acık :d
kısın donarsın acık tribünlerde.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ne diisin dayı ?9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavni akerde bir sezon boyunca peş peşe kaç defa maç izledin? yada hiç izledin mi? eğer izlemediysen kafandan bu şekil de yorum yapamazsın ve yukar da bilgi veren kişilere katılmak zorundasın. ha ben izledim hiçte öyle birşey yoktu dersen o zaman bu işten anlamıyorsun derim ben.
trabzonda maraton için 30 40 50 lira para verip yağan yağmurda ıslanacaksam, doğru dürüst tuvalete gidemeyeceksem, yiyecek bişe bulamayacaksam, daracık koltuklarda düzgün oturamayacaksam, giriş çıkışlarda ezilme tehlikesi yaşayacaksam.. kusura bakmada bedava da yapsan zor dolar o stad. benim kombinem var çoğu maça gidiyorum ama gitmediğim maçlara sırf hiç eziyet çekemem diye gitmiyorum. millet sanıyor ki sadece tv de görünen kısımlardan oluşuyor stad.. yeni stad dağın başına da yapsan en kötü 20bin kişi gider maça ki akyazı her açıdan güzel bir yerde..
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesm hepsinde haklısın ama bizim hiçmi kabahatimiz yok yani bu sene sadece videoton maçında 22 bin küsür ve gs maçında 20 bin küsür olmuş stad fb macında bile 19bin bilmem ne koca sene de 3 maç madem biz büyük takımız dioruz ben de daha fazla olmalı dirum şuana dek hayatımda 3 maç izledim avni akerde 1kale arkası yeni zamanda 2 de maraton eski avni akerde.ve bu sezon sadece ordu ve gs maçında çoştu taraftar diğer maçlarda çekirdekçiler net sayılıyordu byuzden biraz kendimize bakalım eski taraftar kültürmüz tekrar gelsin avni akerin daha beter halinde kimse yenemiyordu bizi bu stadda full tribünler oynamışız konformu vardı ozamanlar ya da ozamanlar yağmur yağmıyormuydu??? babalarmızn canı varmış bizdeki konfora lükse bak
şu linkte bu yılın ortalama seyirci sayıları var doluluk oranımız %74 3. sıradayız. hemde küme düşeceğimiz söylenen sezonda.. birde modern bir stadımız olsun asla 25. 30binin altına düşmeyiz diyorum ben. çünkü daha fazla kombine satarız biletler de daha makul oldu mu çok daha rahat dolar o stad.
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleozaman biletler bu kadar pahalımıydı? o zaman kulüpler paraya bu kadar önem veriyor muydu? bu sorularda önemli ben trabzon şehrinin ekonomisine ve stad şartlarına göre değerlendiririm olayı
şu linkte bu yılın ortalama seyirci sayıları var doluluk oranımız %74 3. sıradayız. hemde küme düşeceğimiz söylenen sezonda.. birde modern bir stadımız olsun asla 25. 30binin altına düşmeyiz diyorum ben. çünkü daha fazla kombine satarız biletler de daha makul oldu mu çok daha rahat dolar o stad.
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartı şu linkteki rakamlarında 4 büyüklerin dışında doğru olduğunu sanmıorum bursa kayseri ortlama 8bin dior imkansız kayserinin sırf bizim maçta saha doluydu nerdeyse 30bin
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad 32.000 kişilik. Trabzonspor maçında stadın yarısı boştu.tamam 16bin olsun bjk gs fb maçları 28 bin olsun o ortalama 8 bine düşmez
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum