Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Baksanıza "Şampiyon Trabzonspor" yazısını unutmamışlar. Sallanan bayraklar da bordo mavi. Oldu bu iş(!)
    bu model,hayri gür spor salonu gibi aynı,tasarımdan ve kaliteden yoksun . Gelişi güzel hazırlanmış bir proje.
    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak mc.maneman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar bu çizimde tribünlerdeki insanlar çok büyük (ölçek olarak) yerleştirildiği için, stadyum küçük ve basit görünmüş. Yani bu resime göre bu stadta ancak 10 bin kişi vardır.
      ilgili programları kullanmasını bilen arkadaş varsa tribünleri düzelterek bir görsel hazırlarsa çok farklı olacaktır. Stad eleştrildiği kadar çok kötü değil.
      max kullanıyorum işim bu zaten açıkçası sıfırdan çizecek zamanım yok yapan firma dosyaları bizle paylaşırsa üstünde oynamamıza izin verirse zevkle seve seve yaparım ama vermezler gerçi ben olsam bende vermem bu işinde kötü kısmı o

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        max kullanıyorum işim bu zaten açıkçası sıfırdan çizecek zamanım yok yapan firma dosyaları bizle paylaşırsa üstünde oynamamıza izin verirse zevkle seve seve yaparım ama vermezler gerçi ben olsam bende vermem bu işinde kötü kısmı o
        Dosyalar onlarda da yok. Sadece ayrıntılı planları var. Ama bu konuda ilerleme kaydetmiş olmalılar ki yeni görsellere ulaşabildik.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar aramızdan birini seçelim dedik ama pek ses çıkmadı, isterseniz ben bu işe mesai harcayabilirim, eğer müsadeniz olursa bir e-posta ile kendileri ile iletişime geçebilirim.
          Acil olarak bişey mi yapmamız gerekiyordu, ben mi kaçırdım, her gün düzenli olarak giremiyorum da foruma. Ben yaparım diyip kenara çekilmiş gibi olmayayım da

Bu arada sen bu işe bizden daha fazla zaman ayırabileceksin gibi duruyor Alper, vekalet arıyorsan benimkini de alabilirsin

Başka da talip olan yok gibi görünüyor zaten, sıkıntı yok yani.

Yorum

• Ordaki "Şampiyon Trabzonspor" yazısı bile bence herşeyi anlatıyor. Anlayabilene
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Madem çalışmalar başladı haftalık güncellemelerle fotoğrafları bekliyoruz. Bu talebimi iletirsen sevinirim Alper
              BMN|KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dosyalar onlarda da yok. Sadece ayrıntılı planları var. Ama bu konuda ilerleme kaydetmiş olmalılar ki yeni görsellere ulaşabildik.
                Doğrudur kendi bünyelerinde yapılmamıştır çizimler verilen planlar ölçülerinde bir ajans yapmıştır. Oda sadece renderları verir. Şimdi ufak ufak çizmeye başlıyım desem haftada sadece 1 gün biraz zaman ayırabilirim muhtemelen inşaat benim çizimden önce biter Ama fırsat bulursam aklımda var dış cepheyi tam manası ile allianz arena gibi ışıklandırmak bordo mavi olarak

Yorum

• Alper ben geçen şirketi aradım ve kale arkalarının değişmesini talep ettim,bunun teknik olarak zor olduğunu söylediler ama genede dikkate alacaklarmış.localı tribünün yapısının ise değişebileceğini söylemişlerdi.. bizim ilk hedefimiz localı tribünün yapısını değiştirmek olsun.zaten arka sayfalarda olmasını istediğimiz localı tribün çizimi mevcut..

Yorum

• İletişim için kendilerine bir e-posta gönderdim. Muhtemelen gün içinde ya da en geç yarın geri dönüş olacaktır. Bunun ardından her konuda güzel bir diyalog sağlarız inşallah.
                    İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Alper ben geçen şirketi aradım ve kale arkalarının değişmesini talep ettim,bunun teknik olarak zor olduğunu söylediler ama genede dikkate alacaklarmış.localı tribünün yapısının ise değişebileceğini söylemişlerdi.. bizim ilk hedefimiz localı tribünün yapısını değiştirmek olsun.zaten arka sayfalarda olmasını istediğimiz localı tribün çizimi mevcut..
                    Abi bu tip görselleri özellikle, şirkete göstermek istiyorum ki kafamızda neyin olduğunu daha iyi ifade edebilelim.

İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğrudur kendi bünyelerinde yapılmamıştır çizimler verilen planlar ölçülerinde bir ajans yapmıştır. Oda sadece renderları verir.
                    Evet, tam olarak böyle ifade etmişlerdi.

Yorum

• Madem adım atıldı, beklentimi yazayım; locaların kat arasına dağıtılması ve en az bir kale arkasının tek katlı olması.

Stadı TOKİ yaptırıyor diye, stadın içerisinde apartman olmasına gerek yok.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Madem çatı şeffaf olacak, çatı ve dış cephenin şekli değiştirilsin. O kadar zor olmaması lazım. Sadece yeni bir dizayn yapmak biraz zaman alır, oda stadın kabası bitene kadar yetişir.

En kötü ihtimal dış cehpenin kenarları cam kaplama olsun. Çatı ile birleşik olmasın.

İletirsen sevinirim.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.09.2013, 14:01.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bir stat yapılacak ömürlük ve taraftar dikkate alınmıyor, basit bir proje yapılıyor ya yazıklar olsun böyle işe.

Yorum

• stad mıtad, isteyen kim? sen şampiyon ol kupanı hırsızlar alsın. bu düzen böyle giderse, işbilmez yöneticiler bu kulubü yönettikçe akyazı bittiğinde biz de ptt.de oluruz zaten.
                            L İ M A N

Yorum

• Yörük Çadırı Arena...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yörük Çadırı Arena...
                                Yörük çadırı dayanıklıdır abi. Yayla-ova şartlarına dayanır, adamı sıcak tutar. sağlamdır, uçmaz. Ayrıca bir estetiği vardır. 1 km'den tanırsın gördüğün zaman
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X