Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bır kere kucuk harfle yazmayı ogren ne bu sıddet bu celal..
    ikincisi sen 2 kere gelmişsin ben 20 senedir bu sehırdeyım bırakta bu sehrın durumunu senden daha iyi bilelim.
    üçüncüsü baska sehırlerden ınsan getırtmek dıyorsun bunun malıyetını uste arkadas 2 milyarlı rakamlardan bahsettı kım verebilir bu kadar meblayı kac kişi verir hesap yaptınmı daha dogrusu yapabildinmi.
    dördüncüsü stada sen ucuz bılet sokup taraftar cekersen niteliksiz ne kadar taraftar varsa toplamıs olursun. bela bu kişilerden gelir taraftar vardır birde taraftar vardır. bu ayırımı yapamıyormusun sen.. 90 dakka boyunca arkamda küfür eden bir insan şahsen ben görmek istemem..
    beşincisi bu takımın iyi yerlere gelmesini istiyorsan önce kendinden başlamalısın lakin imzan bazı şeyleri çok kolay ele veriyor.

Yorum

• ya kardeş mantıklı konuş allah aşkına

ikincisi sen 2 kere gelmişsin ben 20 senedir bu sehırdeyım bırakta bu sehrın durumunu senden daha iyi bilelim.
      sorunun cevabı
      allah aşkına soylesene ne aktivite var trabzonda yapıcak bileyimde onları yaparım trabzona gelince

üçüncüsü
      baska sehırlerden ınsan getırtmek dıyorsun bunun malıyetını uste arkadas 2 milyarlı rakamlardan bahsettı kım verebilir bu kadar meblayı kac kişi verir hesap yaptınmı daha dogrusu yapabildinmi.

sorunun cevabı burada okumanı isterim aynı zamnada pegasuus uçakları 42 ytlye bile gidiyor
      YONETİM DİĞER ŞEHİRLER UÇAK FİRMALARIYLA ANLAŞSIN ORAYA SEYİRCİİ ÇEKSİN DİYORUM NE KADAR ÇEKERSE KARDIR DİYORUM HEM ŞEHİR İÇİN HEM TRABZON İÇİN DİYORUM

dördüncüsü stada sen ucuz bılet sokup taraftar cekersen niteliksiz ne kadar taraftar varsa toplamıs olursun. bela bu kişilerden gelir taraftar vardır birde taraftar vardır. bu ayırımı yapamıyormusun sen.. 90 dakka boyunca arkamda küfür eden bir insan şahsen ben görmek istemem..

trabzon insanına senin yaptığın hakarettir istanbullu yazarlar gibi konuştun o stadda teller sokulduğunde kıyamet kopıcak dediler ne oldu sen korma trabzon insanı medenidir

Yorum

• Yapılacak stadın kapasitesi maksimum 50.000 olmalıdır.Ondan daha fazlası hem israftır hem de gereksizdir.
        Özkan SÜMER

Yorum

• 50000 bin kişilik bir stad boş kalır...etmeyin ya biraz mantıklı düşünün... olimpiyat stadını görüryorsunuz 30000 kişi bile gelse bomboş duruyor bizim maçlara en fazla 30000 kişi gelir.... 50000 kişiyi ne yapacaz ya...
          Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

• 30 35 bin arası yeter bence ......abartmaaya gerek yok....
            HAMSİBALUG
            61

Yorum

• ELA ELA LEOSE yazdıklarına yine cevap verecektim ama senin susacagın yok.. burda sana yeteri kadar cevap verdim ama belliki hep boşa yazmışım..
              evet telleri kaldırdılar 1 senemize mal oldu.. daha ne olacak dimi !!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu stad yapılacaksa kim ne derse desin 80 bin olmalı hem fener kadar pahali bilet satamıcan hemde fenerden az olan bir stad yapıp nasıl feneri yakalıcan

bide trrabzonpor trabzondan ibaret değil çeşitli sehirlerden insanlarda gelicek
                bi takım kotu nasıl dolucak diye bir şey yok
                55 bin kişilik fener stadı yapılırken fener çok mu iyidi avrupadan kupa almamıştı taraftar bıkmıştı galatasary şampiyonluklarından ama adamlar stadı yaptı parasal olarak herkesi geçti yavaş yavaş avrupada yukselmeye başladı

adamların bi mtk maçı fiyatı 66 ytl bu adamları yakalamam için onlardan daha buyuk stad yapmalısınki onların stad gelirine biraz yaklaşabilesin

yonetim niye istanbuldaki taraftar kitlesini trabzona maça çekmiyor anlamdım

bin kişi bile gelse kardır hem maç biletinden hemde uçak biletinden para alır
                1-Bizim amacımız feneri yakalamak değil başarıyı yakalamak olmalı.Başarının anahtarı da sadece para değildir.Ayrıca öteye itsen beriye itsen feneri yakalayamassın merak etme.

2-Başka şehirlerden de taraftar gelicek demişsin.Şu an gelmiyor mu? Sonuç belli..

3-Takım başarısıyla stad büyüklüğünün hiçbir ilgisi yok(25 bin den az olmamak şartıyla)
                Bunun kanıtı da 25 bin lik gs nin 55 bin lik fenerden şampiyonluk şansının her zaman fazla olmasınıdır.Bunun örneklerini de görüyoruz.

4-Adamların bileti 66 ytl demişsin.ve stadları 55 bin.80 bin kişilk stad yapılsın diyosun.Hadi bu stadı yaptık ve 80 bin kişi geldi diyelim.Stada gelenlere en az 40 ytl lik bilet satıcanki ciro kafa kafaya gelsin.
                Ama çelişkiye bakınki aradaki farkı kapatmak için daha büyük stad yapalım diyenler adam çekmek için de biletlerde indirim yapılsın diyor.Yahu zaten biletler nerdeyse bedava indirim yapılınca mı fenere yaklaşıcaz.adamlar 45..50 bin tane en az 60 liralık bilet satıyor

Takımın kar etmesini sağlayacaksan hem stadı kapasitesini büyütücen hemde biletlere indiirm değil zam yapacaksın.
                Şu anda sudan ucuz biletler bile zor satılırken zamlı bilet hiç satılmayacağına göre taraftar bileti alamaz o stad da hayatta dolmaz
                Bilmem anlatabildim mi(artık da anlayın yani)
                En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 18:06.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• 80000 binlik stadı 5 ytl yaparsan nekadar çapulcu varsa girer içeri esrar çeken girer atlar sahaya
                  sakın ola da demogoji yapma trabzon insanına hakaret etti diye
                  80000bin kişilik yarı boş stadım olcana 40bin kişi kapalı kutu gibi boğa boğa oynarım

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    80000 binlik stadı 5 ytl yaparsan nekadar çapulcu varsa girer içeri esrar çeken girer atlar sahaya
                    80000bin kişilik yarı boş stadım olcana 40bin kişi kapalı kutu gibi boğa boğa oynarım
                    Evet aynen böyle.
                    Bir de şehir dışından uçaklarla taraftar taşınır diyorlar.Çocuk oyuncağı mı bu ya.
                    Kar edelim diye neredeyse beleşe bilet verilcek birde bunlar uçakla taşınacak.
                    ''Bulgura giderken pirinçten olmak'' böyle bişey heralde

Dediğin gibi 40 bine de gerek yok aslında.Deli gibi bağıran 30 bini bile ben 80 bine yeğlerim
                    En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 18:27.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

80000 binlik stadı 5 ytl yaparsan nekadar çapulcu varsa girer içeri esrar çeken girer atlar sahaya
                      turkiyenin en iyi tribünü beşiktaş gel misafirim ol bak bakalım alayı nasıl esrar içiyor ama deli gibi de bağırıyor bırak stada nasıl adam gelirse gelsin adam manyaksa o stadı 10 bin kişi yapsan o gelir olay yapar zaten

Yorum

• 30 -35 bin arası yete diyenleri anlayamıyorum niye bu kadar kucuk dusunuyosun kayseri bile 32 bin kişilik stad yapsın sen 30- 35 bin kişilik stad yap bi kre bu rakam ts'nin buyuklugunu gostercek bi rakam degil tamam cok yuksek kapasite olmasın ama cok dusuk kapasite de olmasın oratsını bulalım 40 ile 50 kişilk olursa yeter de artar bile ama 30-35 bin dersen olmaz derim
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          turkiyenin en iyi tribünü beşiktaş gel misafirim ol bak bakalım alayı nasıl esrar içiyor ama deli gibi de bağırıyor bırak stada nasıl adam gelirse gelsin adam manyaksa o stadı 10 bin kişi yapsan o gelir olay yapar zaten
                          sağol içyüzünü gösterdiğin için
                          yani bağrsın ama esrarkeş de olsa farketmez diosn ayrıca çarıyı beğenen kim

Yorum

bnce yapmışken 200bin kişilik olsun ilerde de kullanırız
                            Ya buna çok güldüm

Arkadaşlar biz 50 bin tartışırken 80 bin e çıktık. Arkadaşın dediği gibi 200 bine çıkarız bu gidişle. Ya hiç kimse demiyor ki bizim stat kesin yapılacak mı? Daha durun temeli bir atılsın, projesi bir kesinleşsin Bu şuna benziyor ; Herkes sayısal loto kesin bana çıkacak diyor, yok şöyle harcayayım böyle harcayayım derdine düştük Durun 30 bin de olsa, 40 binde olsa,80 bin de olsa şuna eminiz, hepsi şuanki Avni Aker Stadyumu ndan çooook daha güzel olacak. Çok dert etmeye gerek yok bence
                            Sonuç kendi fikrimi sorarsanız 40-45 bin civarı bize rahat yeter galiba.
                            En son tonyali_yildiz tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 21:29.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              30 -35 bin arası yete diyenleri anlayamıyorum niye bu kadar kucuk dusunuyosun kayseri bile 32 bin kişilik stad yapsın sen 30- 35 bin kişilik stad yap bi kre bu rakam ts'nin buyuklugunu gostercek bi rakam degil tamam cok yuksek kapasite olmasın ama cok dusuk kapasite de olmasın oratsını bulalım 40 ile 50 kişilk olursa yeter de artar bile ama 30-35 bin dersen olmaz derim
                              Düşünülen stad 35+5 bin kişilik.
                              Yani istenildiği zaman 40 bine çıkarılabilir.Bu kapasite de bize gayet yeterlidir.
                              T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• 40 kişi yeter ona bi itirazım yok ama egr 30-35 bin arası yapılmasın ts bu kadar kuculmedi.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X