İhale iptal edildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
dolgu yapılması iyi olmuş... Stad yapamasalar da kurban bayramı için kurbanlıklara alan olmuş. önümüzde uzun yıllar kurban bayramı yaza gelecek,şehir merkezinde olsa koku olacak vatandaşlar rahatsız olacak.onun için Stad inşaatına ara verildi. Hele bi kurban kışa gelsin... ozaman yapacaklar(mış).
buda benim bakış açımNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Bakan tek sorun zaman diyordu. Durarak konuşuyordu. Ordan işkillenmiştim süreç uzayacak diye. Burda da yazmıştım. Ne yazık!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yeni arena stadinin gs.yi aldigi ucurumdan getirdigi nokta ortada.Aysal 90 milyon tl bilet gelirinden bahsediyor,bu bile baslibasina devlet eliyle buyuk haksizlik,bizim stad bitse bunu imkanlari belli Trabzonda ticari basariya cevirebilirmiyiz o da ayri soru tabii.
Istanbuldan mac gunleri charter tipi ucus arti mac bileti falan gibi seyler dusunmek gerekebilir
Yorum
-
Madem ihale iptal edilebiliyor o zaman gerçekten istediğimiz gibi bir stadın yapılması için bastırmanın tam zamanı.
Her şerde bir hayır vardır.
Kamuoyu oluşturmalıyız.
1 sene 2 sene geciksin gerekirse ama yapılması istenen stadda bizim de etkimiz olmasını istiyorsak bence son şans.
Yorum
-
Eğer her itirazda ihaleler iptal edilirse bu iş bitmezTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav o değilde ülkemizin o kadar iytiyacı varken bu stadlar çok mu gerekli.
bursanın trabzonun mersinin ali samiyenin suyumu çıktıda bu kadar paralar buralara yatırılıyor.
hiç stad olmasa neyse
buraya yatıracağın paraları ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verse daha çok okul yapsa ne bileyim stada gelene kadar yapacak o kadar şey varki
Ama bu ihalenin suyu çıktı artık.Önce TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum