Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İhale iptal edildi
    ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• TOKİ ve ekap.gov.tr'de ihaleye ilişkin hiçbir bilgi yok maalesef.
      Sanırım bir sıkıntı var ve ihale yapılmayacak.

Yorum

• dolgu yapılması iyi olmuş... Stad yapamasalar da kurban bayramı için kurbanlıklara alan olmuş. önümüzde uzun yıllar kurban bayramı yaza gelecek,şehir merkezinde olsa koku olacak vatandaşlar rahatsız olacak.onun için Stad inşaatına ara verildi. Hele bi kurban kışa gelsin... ozaman yapacaklar(mış).
        buda benim bakış açım
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• ihale kik tarafından iptal edildi...
          Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• ihale, albayraklar grubunun yeterlilik alamamasından dolayı, kik'e haksız olarak elendim diyerek başvurması sonucu iptal edilmiş...
            Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• Bakan tek sorun zaman diyordu. Durarak konuşuyordu. Ordan işkillenmiştim süreç uzayacak diye. Burda da yazmıştım. Ne yazık!
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Al işte! Ulan bir işi de düzgün yapın be.
                Müstehak gerçi bu yaşananlar...
                Fanki tonki zonki...

Yorum

• Yeni arena stadinin gs.yi aldigi ucurumdan getirdigi nokta ortada.Aysal 90 milyon tl bilet gelirinden bahsediyor,bu bile baslibasina devlet eliyle buyuk haksizlik,bizim stad bitse bunu imkanlari belli Trabzonda ticari basariya cevirebilirmiyiz o da ayri soru tabii.

Istanbuldan mac gunleri charter tipi ucus arti mac bileti falan gibi seyler dusunmek gerekebilir

Yorum

• Madem ihale iptal edilebiliyor o zaman gerçekten istediğimiz gibi bir stadın yapılması için bastırmanın tam zamanı.
                    Her şerde bir hayır vardır.
                    Kamuoyu oluşturmalıyız.
                    1 sene 2 sene geciksin gerekirse ama yapılması istenen stadda bizim de etkimiz olmasını istiyorsak bence son şans.

Yorum

• Eğer her itirazda ihaleler iptal edilirse bu iş bitmez
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yav o değilde ülkemizin o kadar iytiyacı varken bu stadlar çok mu gerekli.
                        bursanın trabzonun mersinin ali samiyenin suyumu çıktıda bu kadar paralar buralara yatırılıyor.
                        hiç stad olmasa neyse
                        buraya yatıracağın paraları ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verse daha çok okul yapsa ne bileyim stada gelene kadar yapacak o kadar şey varki
                        okulda yapılacak stadda bursta zaten veriliyor.

Ama bu ihalenin suyu çıktı artık.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Diğer kulüplerin stadyumları takır takır yapılırken neden Trabzonspor'un stadyumu uzadıkça uzuyor, 2008 yılından beri rant sağlıyorlar bir stadyum üzerinden kan emiciler bir bırakmadı şu kulübün yakasını...
                          .

Yorum

• yav arkadaş nedir bu iptal işi bitmeyecek bu stad yazıklar olsun!
                            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

Durmak yok oylara devam !!!

Yorum

• Bu danışıklı dövüştür Allah belanızı versin.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X