Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yav o değilde ülkemizin o kadar iytiyacı varken bu stadlar çok mu gerekli.
    bursanın trabzonun mersinin ali samiyenin suyumu çıktıda bu kadar paralar buralara yatırılıyor.
    hiç stad olmasa neyse
    buraya yatıracağın paraları ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verse daha çok okul yapsa ne bileyim stada gelene kadar yapacak o kadar şey varki
    Hocam, biz neredeyizz sen neredesin.

Heyyy heyyy de heyy heyyy

Yorum

• Tanjant yolu :20 yıl 29 m.vekili, 8 başbakan, 5 belediye başkanı, 13 bayındırlık bakanı, 8 vali

Akyazı projesi: 7yıl 1 başbakan ......

Tanjant yolunua bakılırsa daha çoooook sular akar bu köprünün altından...
      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Albayrak bu ihaleyi almazsa ben birsey bilmiyorum.

Dolguyu yapan firmayi "kabul etmiyorsun"... hee tabi biz'de yedik.
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• O paraları yemeyi nasip etmez rabbim size inşallah.
          Milletin parasını kendi aralarında kırışıyor bu yüzsüzler.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O paraları yemeyi nasip etmez rabbim size inşallah.
            Milletin parasını kendi aralarında kırışıyor bu yüzsüzler.
            Afiyetle yerler.Tamam yiyorsunuz en azindan düzgün birsey yapn.Zamaninda kaliteli birsey yapin.
            Cok merak ediyorum Belediye baskani 2015-2016 sezon akyazida oalcagiz demisti yanlis hatirlamiyorsam.2013 yarisi bitecek daha birsey yok ortada ihale en az 1 ay ileri atildi.Ben en az 5 secim götürür bu Stat diyorum ve arlasindayim.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bence yeni bir stad projesi için bastırmanın tam zamanıdır.
              Burada hiçkimse memnun değildi projeden, ben ve birkaç kişi hariç.
              Ama şimdi ihale iptal ve anlaşılan önümüzde uzun bir süreç var.
              Bu süreçte istediklerimizi neden yaptıramayalım?
              Neden bizim isteyip oyladığımız ve hatta tasarladığımız bir proje olmasın?
              Haydi arkadaşlar bu projeye çadır vs diyenler el atsın bu işe ve samimi olarak dört elle bu işi kovalayalım.

Yorum

• allah hepsinin belasını versin.bana hiç yapmadığımı yaptırdılar bela okuttular bana...
                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• süper tespit

İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tanjant yolu :20 yıl 29 m.vekili, 8 başbakan, 5 belediye başkanı, 13 bayındırlık bakanı, 8 vali

Akyazı projesi: 7yıl 1 başbakan ......

Tanjant yolunua bakılırsa daha çoooook sular akar bu köprünün altından...
                  malaesef Trabzonumuza yatırım yapılırken ,o kadar çok düşünülüyorki,..bizimde kürtler gibi baş kaldırmamız mı lazım,birşeya lerin yapılması için...
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• yapılan hesaplar acaba kimlerin cebini dolduruyor ? şu başbakana iyice gıcık oldum !

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Diğer kulüplerin stadyumları takır takır yapılırken neden Trabzonspor'un stadyumu uzadıkça uzuyor, 2008 yılından beri rant sağlıyorlar bir stadyum üzerinden kan emiciler bir bırakmadı şu kulübün yakasını...
                      trabzonda gizli güçler var,tam kurtlar vadisi konseylik şehir,,,,

valla bende anlamadım.10 senede nasıl olurda bir çivi çakılamaz,,,

gecen araştırdim,türkiyede yeni yapıalcak stadyumları,mersin e sivas a malatya ya stat yapacakalarmış,,

bir de ne göreyim stadlar bitmek üzere,şok oldum,hangi ara başladılarda bitiriyorlar,,,

sanırım ülke trabzondan yönetiliyor,, ankara ve istanbul kobay olarak kullanılıyor,talimatlar trabzondan veriliyor,,,
                      başbakan oy için yapmıyor dersem peki konyaya malatyaya sivasa neden hemen başlanıyor,,,burdan 100 oy alacaksa oradan 1000 oy alacak,,,
                      kafa karıştırıyorlar
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İhalenin iptalinde kimin parmağı varsa allah belasını versin.
                        Yeter be, 7 yıl oldu. Mersin, Konya, Bursa stad yapıyor biz hala ihale işleriyle uğraşıyoruz.

Malum kişi ve partisine oy verenler de bundan sonra Trabzonsporluyum demesin kendine!!!

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yav o değilde ülkemizin o kadar iytiyacı varken bu stadlar çok mu gerekli.
                          bursanın trabzonun mersinin ali samiyenin suyumu çıktıda bu kadar paralar buralara yatırılıyor.
                          hiç stad olmasa neyse
                          buraya yatıracağın paraları ihtiyaç sahibi öğrencilere burs verse daha çok okul yapsa ne bileyim stada gelene kadar yapacak o kadar şey varki
                          her akşam kanal 7 de kalp gözünü mü izliyon
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Burda stat icin oymu verilimis diye sözler vardi.Ben öyle kisileri taniyorum.40 yas ve üzeri cok tanidim var."Bak Tayyip calisiyor Trabzonspora koskocaman tesis Stat yapacaklar kendi kulaklarim ile duydum Trabzon mitinginde.Helal olsun" diyen adamlar taniyorum.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• beş veya on günde belli oluyormuş....
                              Başvuru süreleri
                              MADDE 6 – (1) İdareye şikayet süresi; ihale sürecindeki şikayete konu işlem veya eylemlerin farkına varıldığı veya farkına varılmış olması gerektiği tarihi izleyen günden itibaren Kanunun 21 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) ve (c) bentlerine göre yapılan ihalelere yönelik başvurularda beş gün, diğer hallerde on gündür.
                              (2) Ancak, ilan ile ön yeterlik veya ihale dokümanına yönelik şikayetler, birinci fıkradaki süreleri aşmamak kaydıyla başvuru veya teklif sunulmadan önce en geç ihale veya son başvuru tarihinden üç iş günü öncesine kadar yapılabilir.
                              (3) Kuruma itirazen şikayet süresi; şikayet veya itirazen şikayet üzerine idare tarafından alınan iptal kararına karşı yapılacak başvurularda beş gün, diğer hallerde on gündür.
                              http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx...evzuatIliski=0

Yorum

• Bu İhalenin Ekap'daki durumu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X