Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi benzeri Rhein Neckar Arena 60 Milyon Euroya yapildi. Kapasitesi 30.000. Yukardaki 170 Milyon Euro ama 50.000 kapasiteli.

Isiklandirmayi yukardakinin aynisi seklinde yaptiklarini düsünün Neckar Arenanin. Bunun 40.000'ligini yap, son derece modern, isil isil bir stadyuma sahip olalim. Cokmu sey istiyoruz?

Sen koca devletsin bu sana 70-80 Milyon Euroya patlar. Büyük sehir yapmayi düsündügün ile bu para senin icin devede kulak. Ne eziyet cektiriyorsun millete?

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.04.2013, 00:50.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İbrahim bahsettiğin stadın içi

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İbrahim bahsettiğin stadın içi
        Yok icini biliyorum. Ben disini kastetmistim, girisler, LED isiklari falan.

Yorum

• vay be. millet stadları bitirecek biz hala örnek resimler koyuyoruz...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            vay be. millet stadları bitirecek biz hala örnek resimler koyuyoruz...
            Bize yapilacak olan belli zaten. Onun yerine böyle böyle olabilirdi diyorum ben sadece.

Yorum

• bizim 40.00 stad böle olur inş ama ne zaman biteceği soru işareti bence stadımız yapılmıcak
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Haftaya ihalesi var nasil yapilmiycak?

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tribünler bizdede keske böyle dik bir sekilde olsa bu stad kimin ?

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribünler bizdede keske böyle dik bir sekilde olsa bu stad kimin ?
                      juventusun stad 41.000 kişilik ..
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Herkez stad küçük olsun ve dolsun istiyor,Kardeşim stad büyük olsun ve bilet fiyatlarını 5 ytl olsun,böylece paralı askerler kendilerine nefer bulamaz.Gencecik çoçuklar bir maç seyretmek için onların köpekliğini yapmaz.Böylece tribünlerde paralı asker kalmaz.Trabzonspor özgür kalır.En büyük derdinden kurtulur.

Yorum

• İlk olarak Meriç Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Herkez stad küçük olsun ve dolsun istiyor,Kardeşim stad büyük olsun ve bilet fiyatlarını 5 ytl olsun,böylece paralı askerler kendilerine nefer bulamaz.Gencecik çoçuklar bir maç seyretmek için onların köpekliğini yapmaz.Böylece tribünlerde paralı asker kalmaz.Trabzonspor özgür kalır.En büyük derdinden kurtulur.
                          katiliyorum
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bursaspor statında kullanılan sistem bizim yeni kale arkalarının yapılışının aynısı. Beton Prefabrik yani..
                            Her şey lego gibi düşünün. Malatya statında ki gibi beton dökülmesi yerine , basamaklar ve diğer elemanlar fabrikasında dökülüp hazır halde getirilip yerinde lego gibi montajlanıyor.
                            Bütün stadlar aynı şekilde yapılıyor..Olimpiyat stadı bile o şekilde yapıldı.
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Deniz kenarına stad yapıyorsun ama hiçbir özen yok. Kaç kulübe nasipdir? Ona özel yapsana? Çayırın ortasına planlanan stadyum projesini deniz kenarına aynen yapıştırıyorsun. Sonra da o kadar da kötü değil be? Hayır dostum o kadar kötü
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hala ön yeterliliğin sonucu açıklanmadı bide bunlardan iyi stat bekliyoruz.

Lafa geldi mi dünya projesi derler ama işleyişi kantin ihalesi gibi umursamazlık bilinmezlik içinde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X