İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Hic kusura bakma ihale tarihinin siteden silinmesi hakkinda gecerli bir sebep sunmadiklari her saniye bu dedikodular devam edecektir.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHic kusura bakma ihale tarihinin siteden silinmesi hakkinda gecerli bir sebep sunmadiklari her saniye bu dedikodular devam edecektir.
Yorum
-
dik olmadı yatay oldu
tribün uzak oldu yakın olmadı
çatı olsun olmasın
mebran olmasın özel cam olsun
40.000 yetmez bari 41.967 olsun
biz birbirimiz yiyelim projelerimizi uğraşıp paylaşalım eksikleri tartışalım hoooooooop bi bakmışın ihale uçmuş...
ki daha dün bakan 2 sene sonra stadyum hazır demişken...
çekin ulen kirli,pis,iğrenç ellerinizi üzerimizden... bize şanlı Avni Aker'im yeter...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledik olmadı yatay oldu
tribün uzak oldu yakın olmadı
çatı olsun olmasın
mebran olmasın özel cam olsun
40.000 yetmez bari 41.967 olsun
biz birbirimiz yiyelim projelerimizi uğraşıp paylaşalım eksikleri tartışalım hoooooooop bi bakmışın ihale uçmuş...
...
Stad konusunu hic tartismamis, olaylardan habersiz biri gelsin bilmem siyaset, 50 sene sonra biter falan desin
Oturup uzun uzun bunu tartisalim
En nihayetinde stad konusu tekrar gündem olsun
Bunada sükür diyelim, hep beraber geleni kabullenelim
Bu bize bir lütufmus gibi aman efendim, sebet, efendim, alkis, kiyamet ortaligi yikanlar olsun
Haftalarca konustugumuz yukarda yazdigin konulari acalim
Sonra bi bakmisiz suclu yine biz olmusuz, hep muhalefet yapan hic bir seyi begenmeyen oyun bozanlar damgasi yemisiz...
vs. vs.En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.04.2013, 21:27.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
DEEP BLUE
Gülüyorum bazen... Önümüze sunulan her hıyara bir avuç tuzla koşmayı Trabzonspor'luluk zanneden acemi çocuklar güldürüyor beni...
Hep söyledik, konu Trabzon ise, futbolun sahada top ile oynanan bir oyun olduğu palavrasına kanmak ahmaklıktır... Bizi her platformda paçamızdan aşağıya çeken toplum mühendisliği aktörlerinin anladığı dil, ''modernizm'' diye yutturulan sünepe tavır değildir. Anarşizmdir, mikro milliyetçiliktir, isyandır...
Bakın ülkenin haline, anlarsınız... Halen Akyazı bekliyoruz, karayazı alnımızda kader gibi parıldıyorken... Yazık...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGülüyorum bazen... Önümüze sunulan her hıyara bir avuç tuzla koşmayı Trabzonspor'luluk zanneden acemi çocuklar güldürüyor beni...
Hep söyledik, konu Trabzon ise, futbolun sahada top ile oynanan bir oyun olduğu palavrasına kanmak ahmaklıktır... Bizi her platformda paçamızdan aşağıya çeken toplum mühendisliği aktörlerinin anladığı dil, ''modernizm'' diye yutturulan sünepe tavır değildir. Anarşizmdir, mikro milliyetçiliktir, isyandır...
Bakın ülkenin haline, anlarsınız... Halen Akyazı bekliyoruz, karayazı alnımızda kader gibi parıldıyorken... Yazık...
Yorum
-
Mersin stadını bitmek üzere
Bursa'da aynı
malatya
konya
samsun,adana,ankara,izmir vs.... daha bunlarda yapılır en son sıra bize geldiğinde bize o çadırı yaparlar demek ki biz bunu hakediyoruz!Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Şu seçim bir gelsin geçsin bakarız.
Akyazı'nın hikayesi budur.
Seçim........Akyazı
2.seçim.......Akyazı
3.seçim.......Akyazı
"Karayazı"mız bizim!Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
DEEP BLUE
Trabzonspor'un ''gerçek taraftar dinamikleri'' harekete geçmeden, stat diye yutturulan yörük çadırı, Demokles'in Kılıcı gibi sallanacaktır tepemizde... Daha acısı ise, bize müstehak olmasıdır bu alçak blöfün... Çünkü, ''Trabzon'da isteyen istediği formayla gezebilmelidir'' zokasını yutturmaya çalışan Truva'lı Helen'ler sırıta sırıta cirit atıyor burada...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum