Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yerel seçim zamanı gündeme gelecek bir iki ay kalacak tayyip erdoğan yüzde yetmişi vuracak dönüp faruk özağa diyecek ki
    -bak faruk neden burayı doldurduğumu anladın mı?
    sonra yerel seçim yazan yere genel seçim yazıp tekrar okuyun..
    arkadaş şu lafları bi bırakın ya valla çok komik oluyor bi dönem verdim akpye sonra vermedim çünkü istediğimi alamadım ama akyazıyı tek bir kere düşünmedim kimsede akyazaıyı düşünerek gidip oyunu bi partiye vermez zırt pırt aynı şeyler deniyorda yok öyle bişe ya 100bin oy da toplasan bin oy bile gitmiyordur sırf akyazı için oda seçime zaten etki etmez.. millet sırf akyazı için oy vermez adam cebine bakıyor önce. millet tutturmuş akyazıyla yine yüzde 70 yapacak diye. akyazıyı yapmıyorum dese şuan akp yine eski oy oranına yakın oy alır. millet TS için bişe yapmıyor partiyede akyazı da yapılacak stad için mi yapacak çok komik gerçekten bırakın bu lafları artık cidden.

Yorum

• Hic kusura bakma ihale tarihinin siteden silinmesi hakkinda gecerli bir sebep sunmadiklari her saniye bu dedikodular devam edecektir.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hic kusura bakma ihale tarihinin siteden silinmesi hakkinda gecerli bir sebep sunmadiklari her saniye bu dedikodular devam edecektir.
        geçerli bi sebebi resmi olarak açıklamaları gerekiyor zaten ama basından da burdaki bazı arkadaşlardan da duyduğumuz şeyler doğru olabilir. Albayrak stadı yapmayı çok istiyordu demek ki dendiği gibi elendi dolayısıyla itiraz etti uzattılar işi ama resmi açıklama yapmaları lazım artık bi hafta kala iptal ediliyor ihale hala resmi bişe yok çok saçma..

Yorum

• dik olmadı yatay oldu

tribün uzak oldu yakın olmadı

çatı olsun olmasın

mebran olmasın özel cam olsun

40.000 yetmez bari 41.967 olsun

biz birbirimiz yiyelim projelerimizi uğraşıp paylaşalım eksikleri tartışalım hoooooooop bi bakmışın ihale uçmuş...

ki daha dün bakan 2 sene sonra stadyum hazır demişken...

çekin ulen kirli,pis,iğrenç ellerinizi üzerimizden... bize şanlı Avni Aker'im yeter...
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dik olmadı yatay oldu

tribün uzak oldu yakın olmadı

çatı olsun olmasın

mebran olmasın özel cam olsun

40.000 yetmez bari 41.967 olsun

biz birbirimiz yiyelim projelerimizi uğraşıp paylaşalım eksikleri tartışalım hoooooooop bi bakmışın ihale uçmuş...

...
            Devami var:

Stad konusunu hic tartismamis, olaylardan habersiz biri gelsin bilmem siyaset, 50 sene sonra biter falan desin

Oturup uzun uzun bunu tartisalim

En nihayetinde stad konusu tekrar gündem olsun

Bunada sükür diyelim, hep beraber geleni kabullenelim

Bu bize bir lütufmus gibi aman efendim, sebet, efendim, alkis, kiyamet ortaligi yikanlar olsun

Haftalarca konustugumuz yukarda yazdigin konulari acalim

Sonra bi bakmisiz suclu yine biz olmusuz, hep muhalefet yapan hic bir seyi begenmeyen oyun bozanlar damgasi yemisiz...

vs. vs.
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 01.04.2013, 21:27.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• akyazı kuyruklu yalanı arena...
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Gülüyorum bazen... Önümüze sunulan her hıyara bir avuç tuzla koşmayı Trabzonspor'luluk zanneden acemi çocuklar güldürüyor beni...

Hep söyledik, konu Trabzon ise, futbolun sahada top ile oynanan bir oyun olduğu palavrasına kanmak ahmaklıktır... Bizi her platformda paçamızdan aşağıya çeken toplum mühendisliği aktörlerinin anladığı dil, ''modernizm'' diye yutturulan sünepe tavır değildir. Anarşizmdir, mikro milliyetçiliktir, isyandır...

Bakın ülkenin haline, anlarsınız... Halen Akyazı bekliyoruz, karayazı alnımızda kader gibi parıldıyorken... Yazık...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gülüyorum bazen... Önümüze sunulan her hıyara bir avuç tuzla koşmayı Trabzonspor'luluk zanneden acemi çocuklar güldürüyor beni...

Hep söyledik, konu Trabzon ise, futbolun sahada top ile oynanan bir oyun olduğu palavrasına kanmak ahmaklıktır... Bizi her platformda paçamızdan aşağıya çeken toplum mühendisliği aktörlerinin anladığı dil, ''modernizm'' diye yutturulan sünepe tavır değildir. Anarşizmdir, mikro milliyetçiliktir, isyandır...

Bakın ülkenin haline, anlarsınız... Halen Akyazı bekliyoruz, karayazı alnımızda kader gibi parıldıyorken... Yazık...
                  alkışlayarak destekliyorum.

Yorum

• Akyazi dolgsu gercekten buyul bir alan uzerine muthis bir projeyle degerlendirsek ortaya harika bir yer cikacak bugun prda gecme firsatim oldu iki tane döZer calisiyodu...okdar
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

Ulan EMRE Trabzon'a gelmişte akyazıda teftiş yaparmışta bizim haberimiz yok. Akyazı ya gelince bu sene de kurban pazarı daha yapılmadan ne çok işe yarıyor siz daha neyin beşindesiniz

Sent from İphone Tapatalk 2

Yorum

• Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooopppppp aynı yerdeyiz!
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Mersin stadını bitmek üzere

Bursa'da aynı

malatya

konya

samsun,adana,ankara,izmir vs.... daha bunlarda yapılır en son sıra bize geldiğinde bize o çadırı yaparlar demek ki biz bunu hakediyoruz!
                          Eski kullanıcı adı: olikos61
                          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• yetmezzz
                            bunlara %61'de yetmezzzzzz
                            biraz daha verin bari bakalım o zaman ne olacak

Yorum

• Şu seçim bir gelsin geçsin bakarız.
                              Akyazı'nın hikayesi budur.
                              Seçim........Akyazı
                              2.seçim.......Akyazı
                              3.seçim.......Akyazı

"Karayazı"mız bizim!
                              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Trabzonspor'un ''gerçek taraftar dinamikleri'' harekete geçmeden, stat diye yutturulan yörük çadırı, Demokles'in Kılıcı gibi sallanacaktır tepemizde... Daha acısı ise, bize müstehak olmasıdır bu alçak blöfün... Çünkü, ''Trabzon'da isteyen istediği formayla gezebilmelidir'' zokasını yutturmaya çalışan Truva'lı Helen'ler sırıta sırıta cirit atıyor burada...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X