Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herifleri savunmuyorum ama kardeşim bu saydıkların zaten onların. Kimin yerini alıp da ne yapıyorlar. Bu çok mu zor anlamadım. Hala aynı şeyler konuşuluyor. Yahu zaten o mülk ve arsaların hepsi devletin, sen kiracısın, bu konu üzerinden karşı çıkmak çok saçma geliyor. Haksızmıyım acaba.
    TT Arena'yı,Samiyen'den gelen para ile yaptılar.Simdi samiyende devletinde ama gs'nin samiyende uzun yıllar oynama hakkı vardı ve adamlar bu haklarını satarak kendilerine stad yaptırtı.

Avni Aker Devletin ama şu an icin kullanım hakkı bizim,tabi ne kadar daha kullanım hakkımız var ? Araştırma yaptım ama bir sonuc bulamadım.

Yorum

• Avni Aker ve diger yerler Stadi yapmaya yetmiyor yalanina inanmayin.Hayli hayli yetiyor.Yetmeyen para dolgu ve diger yapilacak seyler icindi.Simdi birer birer o seyler projelerden cikariliyor.Bakalim yerlerine neler yapacaklar.Sanmayin o yerler bos veya yesilik kalacak.Yandaslar ceblerini dolduracak ve Hesabi Trabzonspor ödiyecek.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TT Arena'yı,Samiyen'den gelen para ile yaptılar.Simdi samiyende devletinde ama gs'nin samiyende uzun yıllar oynama hakkı vardı ve adamlar bu haklarını satarak kendilerine stad yaptırtı.

Avni Aker Devletin ama şu an icin kullanım hakkı bizim,tabi ne kadar daha kullanım hakkımız var ? Araştırma yaptım ama bir sonuc bulamadım.
        Söylediklerin doğru. Bu yapılanda yanlış bir şey yok ki. Devlet eskiyen stadların arazilerinin geliriyle günümüz şartlarına uygun modern stadlar yapıyor. Burda ne devlet zararlı çıkıyor, ne kulüpler zararlı çıkıyor. Kulüpler kendi imkanlarıyla yapamayacağı Avrupa standartlarında ki eskisine göre çok çok güzel stadlara kuruş vermeden sahip oluyor.

Bu döngü içerisinde yanlış olan nedir?
        horyanli

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avni Aker ve diger yerler Stadi yapmaya yetmiyor yalanina inanmayin.Hayli hayli yetiyor.Yetmeyen para dolgu ve diger yapilacak seyler icindi.Simdi birer birer o seyler projelerden cikariliyor.Bakalim yerlerine neler yapacaklar.Sanmayin o yerler bos veya yesilik kalacak.Yandaslar ceblerini dolduracak ve Hesabi Trabzonspor ödiyecek.
          Kafadan konuşmamak lazım. Mesela neden kimse almak istemedi de devlet yapmak zorunda kaldı? Değeri ne kadar? Dedim ya objektif olamıyoruz, ondan sonra da ağlarız.. Adam burada bana göre de çok doğru şeyler yazdı linç etmediğiniz ( genel olarak söylüyorum ) kaldı..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
          En son omondoles tarafından düzenlendi; 19.03.2013, 11:22.

Yorum

• adaletin olmadığı yerde hiçbirşey olmaz arkadaşlar. toplumları huzur içinde yönetmenin ilk şartıdır bu. ne refah seviyesi, ne ekonomi ne yatırımlar. haksızlığın, suçun cezasız kaldığını düşünen insanlar hiçbir zaman mutlu olamazlar. adaleti sağlaması gereken kurumlar adaletsizliğin başı olmuşsa eğer, yapacakları herşey de art niyet ararım ben. şimdi akyazı stadı ile ilgili şike sürecinden önce konuşsaydık muhtelemel görüşüm pahalı ve zor olduğu için, avni aker'in arazisi maliyeti karşılamıyor diye geciktiğini düşünürdüm, ama artık öyle düşünmüyorum. artık artniyet arıyorum. aklıma yüzlerce pis senaryo geliyor ve hepsini de bunlara yakıştırabiliyorum. varın gerisini siz düşünün. yıllarca dünyanın en ağır vergilerini ödedik, bir an olsun bu ülkenin menfaatine olmayan birşeyi yapmadık, yeri geldi vatansever olduğumuz için faşist dediler, yeri geldi üvey evlat muamelesi yaptılar sesimizi çıkarmadık ama karşılığında aldığımız adaletsizlik, hakkımızın yenmesi ve çocuk gibi oyalanan bir trabzon ve trabzonspor halkı olduk.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avni Aker ve diger yerler Stadi yapmaya yetmiyor yalanina inanmayin.Hayli hayli yetiyor.Yetmeyen para dolgu ve diger yapilacak seyler icindi.Simdi birer birer o seyler projelerden cikariliyor.Bakalim yerlerine neler yapacaklar.Sanmayin o yerler bos veya yesilik kalacak.Yandaslar ceblerini dolduracak ve Hesabi Trabzonspor ödiyecek.
              altına büyük bir zevkle imzamı atarım.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi'nde Kapasite: 40.000

@masterkey özellikle adalet ile olan cümlelere sonuna kadar katılıyorum. Hatta daha ileri gideyim bir ülkenin bekası ne din, ne maddiyat nede başka bir şeyle olur. Bir ülkeyi adalet ayakta tutar. Ne demiş Hz Ömer "Adalet devletin temelidir. "

Şahsen ben şike soruşturması çıkmasa idi stad olayının bu kadar uzamasına "çok masraflı vs" gibi bakmazdım, art niyet düşünürdüm ve bu stad ile kaç seçim kazanırım diye düşündüklerini düşünürdüm.

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @masterkey özellikle adalet ile olan cümlelere sonuna kadar katılıyorum. Hatta daha ileri gideyim bir ülkenin bekası ne din, ne maddiyat nede başka bir şeyle olur. Bir ülkeyi adalet ayakta tutar. Ne demiş Hz Ömer "Adalet devletin temelidir. "

Şahsen ben şike soruşturması çıkmasa idi stad olayının bu kadar uzamasına "çok masraflı vs" gibi bakmazdım, art niyet düşünürdüm ve bu stad ile kaç seçim kazanırım diye düşündüklerini düşünürdüm.

Konuyla alakası yok ama bir konuyu vurgulamak istedim.
                  Yorumunuz içindeki 'Adalet mülkün(devletin) temelidir' sözü, Atatürk'ün sözü diye bilinir,hatta mahkemelerde bu sözün altında Ata'mızın da imzası vardır fakat bu söz sizin de dediğiniz gibi Hz.Ömer'e aittir.Bir çok kişi bunu farklı bilir.
                  İkisinin de ruhu şad olsun.....
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak masterkey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adaletin olmadığı yerde hiçbirşey olmaz arkadaşlar. toplumları huzur içinde yönetmenin ilk şartıdır bu. ne refah seviyesi, ne ekonomi ne yatırımlar. haksızlığın, suçun cezasız kaldığını düşünen insanlar hiçbir zaman mutlu olamazlar. adaleti sağlaması gereken kurumlar adaletsizliğin başı olmuşsa eğer, yapacakları herşey de art niyet ararım ben. şimdi akyazı stadı ile ilgili şike sürecinden önce konuşsaydık muhtelemel görüşüm pahalı ve zor olduğu için, avni aker'in arazisi maliyeti karşılamıyor diye geciktiğini düşünürdüm, ama artık öyle düşünmüyorum. artık artniyet arıyorum. aklıma yüzlerce pis senaryo geliyor ve hepsini de bunlara yakıştırabiliyorum. varın gerisini siz düşünün. yıllarca dünyanın en ağır vergilerini ödedik, bir an olsun bu ülkenin menfaatine olmayan birşeyi yapmadık, yeri geldi vatansever olduğumuz için faşist dediler, yeri geldi üvey evlat muamelesi yaptılar sesimizi çıkarmadık ama karşılığında aldığımız adaletsizlik, hakkımızın yenmesi ve çocuk gibi oyalanan bir trabzon ve trabzonspor halkı olduk.
                    Esasında Akyazı projesiyle ilgili protesto niteliğindeki yorumların sebebi de budur.Bunu görmek için alim olmaya gerek yok.
                    Bu kadar açık ve net.
                    Teşekkürler...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• bir zamaların terörist başının söylemleri ulusa sesleniş gibi algılanıyor bu ülkede
                      demirören gibi tarihe geçeçek kadar başarısız bir spor külübü yöneticisi teşekkür bekliyor .
                      valla ben baştan beri yeni stad filan istemiyordum,akyazı hiç istemiyordum
                      iyice yenilenmiş yeni bir avni aker istiyordum hep
                      ben de iyi yönetildiğini düşünüyordum türkiyenin ülkenin 4-5 yıl öncesine kadar
                      şimdi ülkedeki herşeyi çıkarları için yeniden yapılandırdıklarını düşünüyorum
                      eski trabzon yok ve olmayacak bir daha eski trabzonspor da olmayacak
                      bu camianın içinden onların çıkarlarına göre çalışacak insanlar yeni ts yi kuracak
                      akyazı da bu yeni ts nin stadı olacak

Yorum

• Çok siyasete girmek istemiyorum da ekonomi iyi diyorsunuz gidin 3 çocuklu ayda 400-500 TL kira ödeyen asgari ücretliye sorun bakalım ekonomi iyi mi kötü mü?Kalem kalem ödediğimiz vergileri çıkarın yılda ne kadar vergi ödüyoruz.Neyse herkes görmek istediğini görür.
                        Bordomavi.net

Yorum

• * Sadece beton yapmakla olay bitmiyor. Beden'den ruhu sök sonra deki hadi koş bakalım evlat. Kim gidicek bu Stad'a ? Kupası göz göre göre çalınan adam gider mi aptal mı ? Alın size beton'dan stad yaptım nankörler daha ne istiyorsunuz edebiyatına tokum ben ama yiyecek olan varsa afiyet olsun.
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Diğer klüplere stat yaparlar siyasetin adı geçmez Trabzona 10 yıldır stat yapacaklar iliğimizi kuruttular.

Yorum

• Sapla samani karistiriyorsunuz. Duygusal degil akilli davranin. Bu stadlar tum sehirlere yapiliyor. Bu stadin yapilmasiyla iktidarin koyunu olmayacaksiniz. Bilakis onlardan bu sehrin bu takimin hakettigi bir seyi almis olacaksiniz. Minnet gibi bir durum yok ortada. Dogal haklar var. Trabzonspor un guclulerle daha iyi savasabilmesi icin bu stad gerekli. Millet sadece stad hakkindan 100 milyon eurolar alirken siz bu takimi avni aker e muhtac edemezsiniz. Ederseniz bir kac sene sonra Bursaspor a bile asagidan yukari imrenerek bakarsiniz. Bunun da farkina varin. Kontrolsuz isyan degil, akillica isyan edilmeli.
                              horyanli

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her gelen kazik atiyordu demisin, bir Trabzonspor taraftari olarak hicmi bu stadyum konusunda kaziklandigini düsünmedin?

Projenin böyleyken

Bu hale gelmesi hicmi kanina dokunmadi?

Konu sikeden acilinca bayraktarin konuyu unuttugumuzu söyleyip konuyu direkt stadyuma baglarken hic bir sey sekillenmedimi kafanda?

**

Ülke gelismis melismis hic umrumda degil. Trabzonspor taraftari olarak beni bunlardan yedigim kazik ilgilendiriyor!
                                Ilk gordugumuzde hayallerimizi susleyen ustteki projemiz yine devlet eliyle asagidakine dondurulerek mahvoldu. Bunda en buyuk suc tabi ki bu isi yapanlarda. Projeyi devlet yapti istedigi projeyi istedigi sekilde yapar diyenler goruyorum. Daha once de yazmistim, yahu insanlar sanki devleti herhangi bir sirketmis bilmemneymis gibi gormeye basladi, baslatildi daha dogrusu. Devlet nedir? Devlet beni yonetmek icin degil mi? Benim verdigim parayi yonetip bana hizmet yapmakla yukumlu bir yapi! Artik oyle bir hale geldik ki, devlet babamiz "lutfederek" hizmet yapiyor. Bu duruma sebep olanlar kadar seslerini cikaramayan trabzonspor yoneticileri, milletvekilleri de suclu. Ama yine donup dolasip suc bize, halka geliyor. Taraftar olarak biz imza toplayamayiz, cunku turkiyede insanlarin cogu, yonetilmeye bayiliyor, yoneticilere tapiniyor neredeyse. Aman efendim sepet efendimciler o kadar fazla ki. En kucuk bir ilcedeki bi parti yoneticisinden tut da devletin basbakanina kadar herkesin etrafinda her nedense bir soytariya donuyor insanlar. Bunun sebebi bazen ekonomik menfaat ile ilgili olsa da, asil mesele "guce tapma" durumu. Simdi durum boyleyken, biz dogru duzgun imza toplayamiyoruz, coluk cocuk topyekun eylemler yapamiyoruz istanbulda ankarada veya trabzonda. Kimse umursamiyor acikcasi. Hem burdaki insanlarin tamami olarak imza toplasak bile onu alir burusturur cope atarlar, hicbir yaptirimimiz olmuyor cunku. Calinan sampiyonlugun bas sorumlusunun yuzde 60 oy aldigi, uyusturulmus bir memlekette hangi tepkiyi verebilirsiniz ki? Bizim yapmamiz gereken, aramizdan duzgun insanlari bi yere getirmek. Kulup baskanligi secimi oncesi, siyasi secim oncesi kamuoyu yaratip aramizdan duzgun insanlari bi yerlere getirmek. Yiyicileri, yalakalari omuzlarimizda tasimamak. Bundan sonra artik is onlara kaliyor, bizim yapabilecegimiz bir sey maalesef kalmiyor. Temsili demokrasinin mantigi budur. Burda bir avuc insan dovunsek de sonra secimlerde ne olacagini gayet iyi biliyoruz, bugune kadar hep boyle oldu. Televizyonda birini goruruz yonetimi elestirir, sonra bakariz aa kendisi yonetici olmus, ayni tas ayni hamam.
                                Ahlakli, becerikli birileri hepimizin bildigi gibi yuksek yerlerde barinamiyor. Baskan olmak istiyorsan yanina yonetici olarak yakinini alman lazim, yoksa kuser sana, destek vermez, ustune ustluk bir de dusmanin olur. Aman haa dikkat et. Taraftar grubuysan illa bedava bilet alman lazim, birileriyle yakin olman lazim, "baglantilarin", "arkadaslarin" olmasi lazim ki takima, yoneticilere destek veresin.

Yukarida anlattigim insanlar hep biziz. Birilerini sirtimizda tasiyip biyerlere getiren de biziz, oralara cikip da kendimizi insanlarin sirtinda tasitan da biziz. Her toplum hak ettigi gibi yonetilir.
                                En son atomantcum tarafından düzenlendi; 19.03.2013, 13:34.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X