İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla hemşerim biz neden böyleyiz şöyle bin kişi toplanıpta kulüb binasına gidipte bu iğrenç stadı istemiyoruz diyemiyoruz sende kabullendin mainzın stadını haHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
o kadar isi sürüklediler uzattilar, ama hiç te ahim sahim bir sey çikmiyor ortaya
millet de 2 tenis kortu 3 magaza bilmem ne falan filan açilacak diye aaauuuuuu projeye bak beeeaaa diyip duruyor, bu proje denen saçmaligin hiç ilgi çekici bir seyi yok, cazibesi yok, bakacaz ne çikacak ortaya ama görünen köy kilavuz istemez
tamam yapimi zor denizi doldurmasi bilmem nesi var diger yapilan stadlarla karsilastirmak dogru olmayabilir ama bu kadar da olmaz ki yaahu, hâlen daha o olursa bu olursa bilmem ne miçarsa ohooo renkdasin dedigi gibi saglamsa lassa reklamina döndü bu is....Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKabullenmeyi bırak kapasitesi artttırılmış halini görmek için yalvarıyorum bu noktaya geldik malesef.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşun... Allah'ını seven konuşsun... bir şey desin.
Kendinizi bir an sinemada düşünün... sahibi(şirket), sinemanın üstünü açmış; naylon torba veriyor seyirci ıslanmayın diye... susar mısınız?.
Profosyonellikte hak aranmaz mı?.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşun... Allah'ını seven konuşsun... bir şey desin.
Kendinizi bir an sinemada düşünün... sahibi(şirket), sinemanın üstünü açmış; naylon torba veriyor seyirci ıslanmayın diye... susar mısınız?.
Profosyonellikte hak aranmaz mı?.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcunun ayağının altına iki defa çim mi, seyircinin başına (ıslanmasın diye) dam mı önemli?... "Ağlamayan uşağa meme yok!".
Yorum
-
Arkadaşlar stadyumun yapısına ilişkin ayrıntılı görseller var mı elimizde?
Dış görüntüsü o kadar kötü gelmiyordu bana o yüzden söylüyorum.
Sanırım iç kısmında loca, şeref ve basın tribünü konumları baskıyı engelleyecek şekilde belirlenmiş, bu açıdan sıkıntı olabilir deniyordu.
Ayrıntılı görselleri göremedim ben nereye baksam da..."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Stadla birlikte kulübe sürekli gelir getirici ek yapılardan bahsedilmiyor hiç..
Otel,ürün satış mağazası,kafeterya,lokantalar gibi tesisler olmayacak galiba..
Bunlar da çok önemli bence..
Stadyumla ilgili bir birim kurulmalı ve bu işleri takip etmeli kulüp.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMevcud Stadın üstünün açılması iyi olmadı... tam tamına 66 ay oldu(12.8.2008 Tarih fotoğraflı)... Akyazı, olur ki; karayazı olur belli olmaz!...
Maratondaki seyircilerin naylon torbalara terk edilmesine üzülüyorum...
Buranın üstü, bir başka biçimde ve âcîlen kapatılmalıdır...
Bu iş, yap- yık oldu... Seyircinin kıymetini O'nu, varlığında korumaktır...
Sağlığını yitireni orada görmek zor olmadan.
Durum: Size yeni ev yapıyorum biraz ıslanın ne olur ki, demek gibi...
Seyirciye Sağlık.
Kadir Yeter.
30.01.2013- TRABZON.
/forum.bordomavi.net
..........................................................................
Arşivimden:
Stad, Maraton şemsiyesi fazla geldi idi... yıktık kurtulduk; 5 yıldır biraz ıslanıyoruz amma, şikâyet etme hakkımızı yitirdik... yanlış yaptık, eyvâh!.
Duydum ki; Hataylı bir hurdacı satın- almış yıkıntı malzemesini... söküp götürdü, gözümüzün önünde... Kadir Yeter de belgelemiş o günleri...
Muhasebe yapalım. Yaptıklarımızı, kendimiz denetleyelim; olmaz mı?.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadla birlikte kulübe sürekli gelir getirici ek yapılardan bahsedilmiyor hiç..
Otel,ürün satış mağazası,kafeterya,lokantalar gibi tesisler olmayacak galiba..
Bunlar da çok önemli bence..
Stadyumla ilgili bir birim kurulmalı ve bu işleri takip etmeli kulüp.
ihale şartnamesinde yukarıdaki cümle var. Benim kanaatim bunlar olacak. Zaten stad görsellerinde zemin katta, müze, store gibi şeylerin olabileceği bölümler var.
Locaların tek yerde toplanması çok da kötü değil bence, belki kapalı tribünün sadece alt katı olacak ama, diğer tribünlerde kat aralarında loca olmayacağı için ve kapalı üst kapasitesi diğer tribünlere dağıtılacağı için, görünüş olarak 45-50 bin gibi gözükecek.horyanli
Yorum
-
Kulübe gelir kazandıracak yapıların sadece stadyum bünyesinde toplanması da makul değil aslında.
Müze, idari bina pekala inşa edilecek başka bir yapı içinde olabilir.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum