Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 20.000 Kişilik stad dolmuyor biz 40 .000 kişilik stad yapıyoruz. Bize dünyaları bahşetmişler sanki !! Bu nasıl bakandır adı gibi sadece '' bakanmıdır''

Yorum

• Bu şerefsize oy vermedim, o yönden içim rahat.

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor bu bakan sefiline yarin resmi siteden cevap vermezse onlarinda allah belasini versin.
        Çok hayalperestsin Abi
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İnsanların şu sözleri gördükten sonra fikirlerinin değişeceğini bilsem gam yemem ama değişen hiç bir şey yok.

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu şerefsize oy vermedim, o yönden içim rahat.
            O secimde olsaydim verecektim. Allah korumus beni. Ömür boyu vicdan azabi cekecektim...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İyi facebookta çıkmaya başlamış haber bunu video ile süslemek lazım.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi facebookta çıkmaya başlamış haber bunu video ile süslemek lazım.
                Bakalim Haber61, Zaguda, medyatrabzon vs. ne zaman verecek bu haberi...

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  20.000 Kişilik stad dolmuyor biz 40 .000 kişilik stad yapıyoruz. Bize dünyaları bahşetmişler sanki !! Bu nasıl bakandır adı gibi sadece '' bakanmıdır''
                  Dediğim gibi düşük zekalı bir zat Gs'nin stadının açılışında da zırvaladı yedi küfürü.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İnşallah elektrikler kesilmez de kaydederim videoyu tabi sinirlenip televizyonu parçalamazsam.
                    Yerel basın şuanda hareketlendi.Levent ustabaşı videoyu istiyor.Yarın yerel basında yayınlayacağım dedi.Kıyamet kopacak gibi...

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dediğim gibi düşük zekalı bir zat Gs'nin stadının açılışında da zırvaladı yedi küfürü.
                      Hatta spiker sordu stat konusunda gs de tepki aldınız bunda da olmasın diye yok olmaz dedi.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yerel basın şuanda hareketlendi.Levent ustabaşı videoyu istiyor.Yarın yerel basında yayınlayacağım dedi.Kıyamet kopacak gibi...
                        Aaaminn...

Yorum

• Birde Trabzon'dan ekmek yiyor, haram olsun insallah.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Selamu Aleykum

Hani kanal renktaslar?

Yorum

Hatta spiker sordu stat konusunda gs de tepki aldınız bunda da olmasın diye yok olmaz dedi.
                              Cahil cesareti işte.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• birazdan dehşet bir cevabım olucak özgüre bakın beyler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X