orhancavusoglu (@orhancavusoglu)
@cenguzhan Akyazı stadı Mainz projesi yazan arkadaşlardan bilgi istiyorum. bu bilgi doğrumu.Proje o mu lütfin haber61 iletişim kutusuna bilg
Dun yazmış Orhan aga bu mesajı. Ben gönderiyorum burdaki kopyayı. Bakalım ne yapacak.
İhale Teknik şartname ve Diğer belgeler 40MB ın üstünde olduğundan sisteme tamamı yüklenememiştir. İhale dokümanının tamamını görebilmek / satın almak için idareye gidilmesi gerekmektedir.
İhale Teknik şartname ve Diğer belgeler 40MB ın üstünde olduğundan sisteme tamamı yüklenememiştir. İhale dokümanının tamamını görebilmek / satın almak için idareye gidilmesi gerekmektedir.
T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
TMMOB Trabzon İKK Sekreteri ve İMO Başkanı Mustafa Yaylalı, Akyazı Projesi’yle yakından ilgilendiklerini belirterek, sunumlu bir toplantı organize ettiklerini söyledi. Stat projesinin kotuyla ilgili iddiaları değerlendiren Yaylalı, “Projedeki neyse ilgil
Yorum