Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selamu Aleykum

Hani kanal renktaslar?
    Tgrt haber 2.20 yazıyor sitesinde.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tgrt haber 2.20 yazıyor sitesinde.
      Sagol kamaleyte!

Yorum

• Sordugumuz stad sorularinin sike meselesine baglanmasi cok güzel oldu. Stadin bize neyin karsiliginda verilmek istendigi apacik cikti ortaya.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak vampir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

• Ulan bu videonun kaynağı kim diye beni almasınlarBakan konuşurken çok rahattı beni kimse izlemiyor gibi bir havası vardı.

Yorum

Ulan bu videonun kaynağı kim diye beni almasınlarBakan konuşurken çok rahattı beni kimse izlemiyor gibi bir havası vardı.
              Renktaş yerel basın bekliyor şuan bu videoyu gözünü seveyim kayda al.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş yerel basın bekliyor şuan bu videoyu gözünü seveyim kayda al.
                Tam olarak bizimle ilgili reklamdan sonra mı konuştu çünkü ben ondan sonra izledim.

Yorum

Tam olarak bizimle ilgili reklamdan sonra mı konuştu çünkü ben ondan sonra izledim.
                  Evet reklamdan sonra konuştu.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet reklamdan sonra konuştu.
                    Tamamdır

Yorum

• Burdan itibaren başlıyor heralde bu stat mevzusu...
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://tvarsivi.com/player.php?y=37&...-13%2022:30:00

Burdan itibaren başlıyor heralde bu stat mevzusu...
                        Hay ellerine saglik. Bende tvarsivini aradim bir sey bulamadim..

Yorum

• bugün cay tv de belediye baskani gümrükcüoglu vardi. programi kacirdim. orda akyazi projesi üzerine konusuldu mu? programin konusu trabzonda 61 proje idi!
                          „Choose a lazy person to do a hard job.
                          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                          BILL GATES

Yorum

• Beyin tutulması

İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Spiker: S
                            Bakn: B

S: Sayın bakanım bu stat konusunda taraftarlar Mainz'ın kopya,çalıntı projesi olduğunu söylüyorlar,siz ne dersiniz bu konuda?

B: Neyyyyyyyyyyy Mainz mi?Mainz da neduuuuuu????

S: Almanya'da bir futbol takımı sayın bakanım.

S: Sayın bakanım öyle sanıyorum ki Trabzon halkı,Trabzonsporlular bu şike konusunda sonuçlanmadan,haklarını almadan hiçbir konuda kendilerini iyi bir pozisyonda görmeyecekler.

B: Biz o davayı geride bıraktık Trabzonlular olarak.Bizim için o konu bir MAZİ oldu artık.

S: Sayın bakanım Trabzonlular kızmasın size şimdi?

B: Hahaha yok biz kendi aramızda hallederiz onu stat konusunda bakın çok ince eleyip dokuyoruz Galatasaray kulubünün çektiği sıkıntıları çekmesinler diye ve ön yeterlilik ihalesi yapıyoruz şimdi yarın.Trabzon halkı bana kızmaz biz kendi aramızda hallederiz herşeyi...

Yorum sizin...

Padişahım çok yaşaa!!!!

Bu arada sevgili bakanımız locaların arttıralabileceğini yani o tribünün komple loca olabileceğini söyledi.
                            trabzonsporu tutanlar yani bizler 60 yaşını göremeyiz gibi geliyor bana (bu strees ve alaletsizlik üzüntüden vb)neyse özgür bu yazın beynimi bir an durdurdu şimdi şöyle birşey düşünelim Allah varmıdır ben tüm kalbimle inanıyorum müslümanım ve burdaki herkeste müğslümandır ve allaha inanıyordur peki bunca insanın üzüntüsü stresi belki kimide kanser olup ölür aramızdan ve en önemlisi HAKKI(ALLAH derki bana herşeyle gel kul hakkıyla gelme)bence ahir zamandayız (kıyamet yaklaştı)artık ben adalete inanmıyorum adalet türkiyede en çok taraftarı olan şike yapmış ayrıca bu dünyaca onaylanmış şampiyonlar ligine alınmayarak kulübün taraftarlarının oylarını kaybetmemekmidir adalet? peki siyasilere göre adalet bu olsun peki HAK ALLAH ? mahşer meydanında toplanınca Allah dediğinde siz devleti yönetenler adaletli oldunuzmu belki olduk derler ama Allah hayır olmadınız işte sebepleri diye açıklar(üstü örtülen şikelirin yandaş medyanın yapılan pazarlıkların videosunu oynatır) ve şimdi 10 milyon trabzonspor taraftarı sizden hakkını alıcak der inşallah.Şimdi bakana gelelim biz o davayı geride bıraktık o konu bizim için mazi artık biz aramızda hallederiz bu işleri aslında hepsi skandal cevaplarından umursamaz tavrına kadar şimdi bayağı düşündüm çok dehşet yazıyı yazıcaktım ama deymez çünkü bizde icraat yok ama şunu diyim biz sirk çadırınıda hak ediyoruz bu bakanıda hakediyoruz nasıl istersen öyle gider işler yani bu şu demek kalp ve samimiyet gerçekten istemek bu forumun yüzde 95 i klavyeci biz samimi değiliz yada korkak ve görüntü olsun(sorumluluk almayan) diye konuşuyoruz herkes hakkedildiği gibi yönetilir yada hakettiğini bulur ya bu dünyada ya öbür tarafta NOT: son iki seçimde oyumu akp ye vermiştim 2.NOT:trabzonlu olupta trabzonsporu tutmayan trabzonsporun trabzonun menfaatleri için çalışmayan insan benim gözümde yahudidir

Yorum

• Beyfendinin lafını aynen aktarıyorum.

Sitat,bizım namusumuz oldu.

Sizin namusunuzu ......m

Namussuz, yüzsüz,ahlaksız,hırsız,padişah yalakası şerefsizler.
                              Allah belanızı versin sizin.
                              Utanıyorum ulan sizden,utanıyorum.Gece gece sinirimi boşalttın.
                              Allah sizi bildiği gibi yapsın.
                              O gelmesini geciktirdiğiniz,engellediğiniz kupa, o haram paralarınızı yedirdiğiniz çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın.
                              Namussuz herifler.....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• sike meselelerini mazide birakmisiz:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X