bende siyasete alet olduğunu düşünenlerdenim ama köprüyü gecene kadar dayı dememizi istiyorlar ya onların dediklerini yapıp stadı onlara yaptırtacağız yada işi inada bindirip yaptığımız dolguya pazar yeri kuracağız.zor bir seçim olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegözüyle akustik ayarını anlayan adam burada
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha stadyumun iç tasarımları tam anlamıyla gösterilmemiş. Stadyumun dışından bakıp buranın akustiği yok demek. Selimiye Camii'nin dışında avazı çıktığınca bağırıp Mimar Sinan bu işi bilmiyor. bu cami'de akustikten söz edilemez demekten bir farkı yoktur...
1. köseler düz yuvarlak degil yani daha ucuza kacilmis ve modern görüntü daha az
2. cati tribünlerrden daha uzun degil yani akustik icin dezavantajli
3. giris ler alt kat tribünün üst tarafdlarindan yani ic alandaki seyirci alanlari daha kücük ve daha az masrafli
4. girisler ilk katin üst tarafi oldugu icin disardan daha alcak bi stad yani
etkileyiciligi azaliyor
5.cati hafif seffaflik var yani kullanilan malzeme akustigi destekleyci malzeme degildir en iyi akustik beton veya celik catida olur seffaf catilarda dünya üzerindeki stadlara bakildiginda daha hafif malzeme kulaniliyor
6.dolgu alandaki diger projeleride yapabilmek icin stadda masraflardan kacinmislar buda ic taraflarin süper kaliteli olmayacagini gösterir
kisaca ucuz ve standart YENI bir stad olacaktir
hic kimse özel bi stad olacak demesin
ve bunlar benim SIMDILIK resimlerden cikardiklarim
simdiye kadar okdar cok stad insaati takip ettimki projeden yapimina kadar
az cok göz karari ile bi fikir ssahibi olabiliyorum
ve buda benim fikrim katilan olur katilmayan olur NOKTA
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebari bu stad olsaydı.
en azından emek var projede.
Siz su an gerceklesen projede calissaydiniz ne anlardiniz bunu okusaydiniz!!
Ayip yaptiklariniz!
Stat bitince sizde hayran kalacaksiniz ama sonra dünü unutup vay cok güzel felan demeye kalkmayin lütfen!!
Bugüne kadar bu ülkelerin önde gelenleri size Stat yapalim dedide, biz mi hayir dedik!! Eger öyleyse söyleyinde, bende biligim!
Resimleri göstermese, vay seref*** secilemezse demekki yapmayacak bu stati! Yayinlayincada secim malzemesi!
Yorum
-
En son izzet tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 01:20.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Ne acaip bir milletiz herşeyi biz biliriz hatta elimizde olsa gider o stadı yaparız bir senede bitiririz.Ne gerek var ki bunca mühendise vesaireye,siyasetin en iyisini biliriz spordan anlarız bizim bilmediğimiz hiçbirşey yok ama gel gelelim ki ortaya koyacak HİÇBİR ŞEYİMİZ de yok sadece MUHALİFLİKTEN BAŞKA.
Yorum
-
Daha önce şantiye mühendisinden aldığım bilgileri sizlerle paylaşmıştım. Elçiye zeval olmaz sözüne istinaden cuma iş çıkışı gittiğim akyazıda görüştüğün gökhan bey adlı kişiden aldığım yeni bilgileri ve çektiğim birkaç benze resmi sizlerle paylaşıyorum:
1. Danıştay kararının henüz resmi olarak tokiye tebliğ edilmediğini, edildiği vakit çalışmanın duracağı söylendi. Ancak toki bir üst mahkemeye itirazda bulunacakmış ve bu itirazdan çok büyük olasılıkla yürütmenin durdurulmasının iptal edilmesini beklediklerini söylediler.
2. Hava şartlarının çalışmayı gerçekten çok etkilediğini bununla birlikte çalışmanın duracağı süre ne kadar kısa olursa dolgunun o kadar kısa biteceğini ve şu an 24 saat vardiya usulü çalıştıklarını belirttiler.
3. Büyük ihtimalle stadın dolgu projesindeki düzleme yapılacağını ancak yine de yerinde sağa yada sola doğru değişiklik yapılabileceğini belirttiler.
4. Şu an yapılan dış dolgu yayı sağdan ilerlemeye devam ediyor ancak duruma göre soldan da devam edebileceği söylendi. İç dolgu soldan yani akçaabat tarafından başlamıştı. Sağdanda başladığını söylediler. Ben de çıplak gözle dolgu malzemesi toprak yığınlarının sağ tarafa döküldüğünü gördüm ama henüz serpme işlemi yapılmamıştı.
5. Dolgunun dikine en uzun bölümünün 500 metreye yakın bir uzunlukta olacağını söyledi Gökhan bey. Israrla kalkıp duvardaki projede elimle birkez daha gösterdim yoldan denize doğru.. Evet yaklaşık 500 metre olacak dedi en uzun yeri.
6. Stadın oturacağı bölümün 180X240 yani yaklaşık 45 dönüm yer olacağını belirtti.
7. Stadla ilgili üst yapı ihalesinin ve projenin ne olacağının henüz belli olmadığını söyledi. Bunu da toki yaptıracakmış.
8. Kenarlarda derinliğin 6 metreyi bulduğu ama ortalarda 2 metreye bile düştüğünü bu yüzden zamanla çok daha hızlı ilerleneceğini belirttiler.
9. Dışardan geçecek yolu da sordum. Henüz netlik kazanmadığını ama öyle bir düşüncenin olduğunu, olup olmayacağının üst projelerde karar verileceğini belirttiler.
10. Şuanda çalışmalar hiç durmazsa 2 ayda stadın temelinin atılabileceğini belirttiler. Tabi bunu duyunca hemen sordum dolgu olmadan nasıl atılacak diye. "durdurma olmazsa 2 ayda stadın yapılacağı yere geliriz dedi dolguda"
yine hatırlatmak isterim ben elçi lütfen zeval vermeyiniz
Bu arada bana resim çekerken akyazının tepesinde -çok ilginçtir alttan üste doğru genişleyen- bir inşaatın resmini çektirdiler siteye koymam için. Mimarlar odası bunu görmüyor ama akyazı projesi için hemen yargıya başvuruyor dediler.....
Arkadaşlar bana söylenenleri aynen size aktardım. yorum siz renkdaşlarıma ait tabiii. Allahım bize şampiyonluğu ve en kısa sürede de muhteşem bir stad nasip eyle Yarabbi. AMİN
Not: altta soldan 2. ve. 3. resim birbirinin devamı arkadaşlar. tek kareye sığdıramadım çekerkenEn son azad53 tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 01:26.
Yorum
-
İlk olarak azad53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada bana resim çekerken akyazının tepesinde -çok ilginçtir alttan üste doğru genişleyen- bir inşaatın resmini çektirdiler siteye koymam için. Mimarlar odası bunu görmüyor ama akyazı projesi için hemen yargıya başvuruyor dediler.....
Ayni bu mimaride bir baska ev, degirmendere yolunda tepelere dogru yapilmis sekilde görülebilir.
Müteahitini kutlamak lazimTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdoğan Bayraktar'a haksızlık yapıldığı kanaatindeyim,ortada millet vekili adaylığı yokken de Akyazı projesini sahiplenmiş ve gerçekleşmesi için çaba sarfetmiş bir insan..Ayrıca daha önce de yazmıştım:Bence bu zamana kadar Akyazı ile ilgili haber ve reklamlarda verilen resimler sadece görsellik katması amacıyla verilmiştir.Asıl proje henüz ortada yok.Biraz sabır lütfen...
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni bu mimaride bir baska ev, degirmendere yolunda tepelere dogru yapilmis sekilde görülebilir.
Müteahitini kutlamak lazim
Ama gerçekten akyazıya doğru dönüp baktığında çok çirkin bir görüntü ve ne olduğu belli olmayan bir ev tipi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum