Hadi ya proje hakkaten bu muymus yok o degildir baskasi adina yapilan projeyi bize yamamazlar herhalde diyordum ilk izlenimim hep olumsuz bu stadyuma sanki sahra çadırı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şapkasını (Çatısını) değiştireceklermiş. Bir de sanırım o proje daha az kapasiteli, onu da büyütürler tamam. Trabzonspor'a proje yaptık olurTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Akyazı diye diye bakalım kaç seçim daha görürüz. Konya gibi futbolla alakası neredeyse kalmayacak şehir bile ülkenin en modern stadına kavuşuyor.
Biz 7 yıldır dolgu daha tek çivi göremedik. Dolduracağız da, ohoo.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
Gökçe abi stadyum inşaatlarının futbol şehri olup olmamakla bir ilgisi yok bence.Ordaki yöneticiler bu konuda gerçekten çok girişimci.Bunun en büyük örneği Kayseri Kadir Has Stadyumu.Küçük bir örnek vereyim, Almanya'nın Leipzig şehrini çoğumuz biliriz. Bundesliga'da ve Bundesliga 2'de herhangi bir takımları yok.Yanlış bilmiyorsam üçüncü ligde oynuyorlar.Fakat şehirlerindeki satdyum aşağıdaki gibidir.Gerçekten de şaşırtıcı, önemli olan girişimcilik, dolgu saçmalığı olmasaydı bizim stadyum şimdi aynı yerinde yapılmış olurdu belki de.
En son Murat' tarafından düzenlendi; 27.11.2012, 11:14.
Yorum
-
Dandik bir stat dikecekler.elimizde ne varsa alacaklar.Sonra akyazidan rantcilar faydalanacak bize yapilacak tesisler dandik olacak ve tüm hesabi biz ödiyecegiz.Bu serefsizleri denize dökmeden hicbir hakkimizi alamayiz.Izmirde Yunanlari döktü atalarimiz bizde bu Trabzonu kandiranlari sömürenleri Trabzonu kücük tutanlari dökmeliyiz denize.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayın bakan Suat Kılıç,
Ben bir Trabzonspor taraftarıyım...
Yapmış olduğunuz basın toplantısında bir çok ilde yapılacak stat projelerinin muhteviyatları ve özellikleri hakkında bilgiler verdiniz. Bulundukları şehirlerden izler taşıyan, yörenin özelliklerini yansıtan projelerden bahsettiniz. Sözgelimi; Malatya'da kayısı şeklinde, Antep ilinde baklava dilimi şeklinde, Samsun'da Karadeniz'i yansıtacak dalgalı şekilde mimari yapılardan bahsettiniz. Bunlar ilk etapta aklıma gelen örnekler...
Üzülere belirtiyorum ki, Akyazı'daki dolgu alanı üzerine inşa edilecek stad Trabzonspor'a yakışır bir stad değildir. Mevcut proje ne binlerce yıllık kültür mirası olan Trabzon şehrinden bir iz taşımaktadır, ne yörenin coğrafi özelliklerini tasvir etmektedir, ne de bölge futbolunu ve hatta ülke futbolunu domine etmiş, yine aynı zamanda ülke futbol tarihini kökünden değiştirmiş ve bir devrimin altına imza atmış Trabzonspor'dan bir iz taşımaktadır. Böyle bir stad projesi hem taraftar açısından hem de kulüp açısından maalesef kabul edilebilir değildir.
Daha önce, kalibresi Trabzonspor'un altında olan bir Alman takımının veto ettiği stadyumu Trabzon'a ve ülke futboluna yakıştırmak ciddi bir yanlıştır. Zaten Akyazı'daki dolgu işlemleri süresince, öncesinden de gelen sıkıntılarla beraber beklentiler tavan yapmış durumda. Trabzonspor taraftarı yıllardır daha modern ve kendini yansıyacak "özel" bir stada kavuşma özlemi içerisinde verilen sözlere inanmaktan bitap düşmüş. İşte tüm bu nedenlerden dolayı, mevcut yanlıştan ivedilikle dönülmesi gerekmektedir. Trabzonspor'a, Trabzon'a "has" bir stad kazandırılmalıdır.
Sürecin sonuna kadar takipçisi ve müdahili olacağımı kendi özelimde Trabzonspor taraftarının adına belirtmek isterim. Saygılar...
Yiğit GAYRETLİ
Bu bir kenarda dursun. Görünen o ki bu maili ulaştırmak zorunda kalacağız. Kabataslak bir şeyler yazdım. Ekleme-çıkarma için tavsiyelerinizi alabilirim.
....... Sanırım zamanı geldi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadı neden beğenmiyorsunuz gerçekten samimi merakımdan soruyorum?
Mainz den dönme oluşu gururumu incitiyor,
trübün saha uzaklığı nevrimi döndürüyor,
en azından 1 kale arkasının tek katlı olmaması canımı sıkıyor,
belki tüm bunlar satılmışşehir yenilgisi ve taraftarımızın kendi futbolcumuza yaptığı beyinsiz tepkiye olan üzüntümden olabilir,3-0 yenseydik belki çok daha hoş gözükebilirdi banaŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ertan abi bana göre,
Dış görünüşü kendine özgü hatta logo olabilecek kadar başarılı
Mainz konusunda incinecek bir şey yok çünkü şimdiki stadları kapasite ve tip olarak çok kötü. Dün söyledim, bu yüzden Mainz'in tercihlerini referans kabul etmiyorum.
Sahaya uzaklık 8,5 metre dendi. Kale uzunluğu 7,5 metre yaklaşık. İşte o kadarcık
Emirates Stadının şu fotoğrafını koyuyorum, fikir olması açısından:
Nou Camp:
Commerzbank Arena:
Bu stadlarda kaleyi göz önüne alırsanız 8,5 metre çok da kötü değil. Penaltı noktası 11 metre kaleye.
Tek kat meselesini ben de bilmiyorum. O konuda bilgili biri konuşsa daha iyi olur
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErtan abi bana göre,
Dış görünüşü kendine özgü hatta logo olabilecek kadar başarılı
Mainz konusunda incinecek bir şey yok çünkü şimdiki stadları kapasite ve tip olarak çok kötü. Dün söyledim, bu yüzden Mainz'in tercihlerini referans kabul etmiyorum.
Sahaya uzaklık 8,5 metre dendi. Kale uzunluğu 7,5 metre yaklaşık. İşte o kadarcık
Emirates Stadının şu fotoğrafını koyuyorum, fikir olması açısından:
Nou Camp:
Commerzbank Arena:
Bu stadlarda kaleyi göz önüne alırsanız 8,5 metre çok da kötü değil. Penaltı noktası 11 metre kaleye.
Tek kat meselesini ben de bilmiyorum. O konuda bilgili biri konuşsa daha iyi olur
Benim ilk izlenimlerin o şekilde ama öyle sürekli körü körüne muhalefet eden biri de değilim,aslına bakılırsa haklısın, öyle feryat edecek bişi yok ta dediğim gibi ben bugün biraz sancılıyım ondan ön yargılı yaklaşmış olabilirimŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum