Allah aşkına mete arata direk ulaşacak biri yokmu almanyada ki taraftarlardan.. kesin olarak öğrenelim şu stat projesininin hangisi olduğunu.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına mete arata direk ulaşacak biri yokmu almanyada ki taraftarlardan.. kesin olarak öğrenelim şu stat projesininin hangisi olduğunu.....En son pascalli tarafından düzenlendi; 24.11.2012, 17:09.
Yorum
-
Ben yönetici olsam kombine alan taraftar gruplarının hepsine aynı yerden bilet satarım. İster alsınlar ister almasınlar, paşa gönülleri bilir. Birbirlerini yiye yiye beraber hareket etmeyi öğrenirler...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bence projeler arasında atmosfer olarak Bursaspor'un stadyumunun yanına bile yaklaşan stadyum yok. Umarım koltukların dizimide Kadir Has gibi olmazda tam baskılı bir stadyum olur.
Büyük bir hevesle bekliyorum stadın bitmesini. Bizimkinin yapılacağı yok,tenimiz yeni stadyuma değsin burada.
Ayrıca ak parti iletişim kısmından tc kimlik no ile şike ve stadyum hakkında net sorularla bilgi istedim zamanında, bana utanmadan yurtlardaki yatak sayılarını anlattılar.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 24.11.2012, 19:07.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence projeler arasında atmosfer olarak Bursaspor'un stadyumunun yanına bile yaklaşan stadyum yok. Umarım koltukların dizimide Kadir Has gibi olmazda tam baskılı bir stadyum olur.
Büyük bir hevesle bekliyorum stadın bitmesini. Bizimkinin yapılacağı yok,tenimiz yeni stadyuma değsin burada.
Ayrıca ak parti iletişim kısmından tc kimlik no ile şike ve stadyum hakkında net sorularla bilgi istedim zamanında, bana utanmadan yurtlardaki yatak sayılarını anlattılar.
resmi bir proje ciksin artik biraz fikir yürütürüz.etrafta dolasan projelerini hicbirini begenmedim.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Stad dışında yapılacaklar listesine hem çok sayıda otel hemde fuar alanı eklenmiş...bakın şu sözler Erdoğan Bayraktar'a ait.
“Akyazı Projesi Trabzon’un çehresini değiştirecek. Trabzon’u marka kent yapacak. Bu proje bizim için çok önemli. Avrupa’nın en modern spor tesisi olacak. Doğu Karadeniz’in en büyük fuarından otellere kadar çok sayıda tesis yer alacak”
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad dışında yapılacaklar listesine hem çok sayıda otel hemde fuar alanı eklenmiş...bakın şu sözler Erdoğan Bayraktar'a ait.
“Akyazı Projesi Trabzon’un çehresini değiştirecek. Trabzon’u marka kent yapacak. Bu proje bizim için çok önemli. Avrupa’nın en modern spor tesisi olacak. Doğu Karadeniz’in en büyük fuarından otellere kadar çok sayıda tesis yer alacak”BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Şu projeyi bir göremedik gitti son rötuşlar yapılıyor sanırım gazetelerde internette gösterilen çizimin olmayacağını düşünüyorum temsili bir resim,adını anmak istemediğim şikecinin dostu sözde spor bakanı bu ayın başlarında Mete Arat'ın projeyi bitirdiğini söyledi yani uzun süredir üzerinde çalışılıyordu demek ki zaten temsili olarak gösterilen proje eski ve Mete Arat'a ait değil.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu projeyi bir göremedik gitti son rötuşlar yapılıyor sanırım gazetelerde internette gösterilen çizimin olmayacağını düşünüyorum temsili bir resim,adını anmak istemediğim şikecinin dostu sözde spor bakanı bu ayın başlarında Mete Arat'ın projeyi bitirdiğini söyledi yani uzun süredir üzerinde çalışılıyordu demek ki zaten temsili olarak gösterilen proje eski ve Mete Arat'a ait değil.
Hekimoğlu haklısın..bize gösterilen resim bayağı eski..eğer çizim hala devam ediyorsa demekki başka bir stadyum yapılacak.
Yorum
-
Ciddi söylüyorum Bursaspor'un Timsah Arenası sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en güzel stadyumlarından biri..Mimarları kimse tebrik etmek gerekir. Resimleri bile insanı heyecanlandırıyor.
Artık herkesin hemfikir olduğu konu mevcut yapılacağı söylenen projenin bir ucube olduğu gerçeği. Umarım "yapın ula 2 katlı bi beton yığını, ağlasalarda bize oy veriyorlar zaten.." düşüncesiyle bu ucubeyi oraya dikmezler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum