Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu mimarlar odasına çok kızıyorum arkadaş.Stat işini geciktirdikleri için değil bunların eline koz verdikleri için.Papağan gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyor sevgili bakanımız.Sanki gecikme bir sene sürmüş gibi konuşuyor.

Yorum

• Boğucu bi stad yapsın bize o mimar çok modern olmasın tribünler sahaya 1-2 metre uzak olsun en fazla

Yorum

• bu stadın projesini yapan arkadaşın mail adrsibi flan blen varmı stadı ingilizlerin stadı gibi yapmasını rica edelim bizim baskımızın etkisi olucanı düşünyorum renkdaşlar bu işe el atalım

Yorum

• ingiliz stadı gibi olsa nolcak çekirdek etkisimi yaratma niyetimiz var karsı takım üstünde

Yorum

• Bu dolgudan sorumlu mühendis kör olmuş.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu dolgudan sorumlu mühendis kör olmuş.
              iyi güldüm akşam akşam

Yorum

• İlk olarak Murat 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TRABZON'A MÜJDE, ANTALYA'YA UYARI

Bakan Kılıç, Trabzon ve Antalya'ya yapılacak statlar hakkında da açıklamalarda bulundu. "Trabzon'a yapılacak stadyum konusunda biz sözümüzün arkasındayız. Ama dolgu aşamasında mahkemeye yapılan itirazlar yüzünden bir takım gecikmeler yaşandı" diyen Kılıç; sözü Antalya'ya getirdi: "Şimdi benzer duyumlar Antalya'ya yapılacak stat için de geliyor. Eğer aynı hukuki sorunlar yaşanırsa orada da geciklemeler olabilir. Eğer böyle şeyler olursa hukuki gecikmeye yol açanları halka duyuracağız" Trabzon'da yargı aşaması yüzünden çok vakit kaybettiklerini söyleyen Suat Kılıç, sözlerini "Ama hukuki süreç sona erdi. Dolgu çalışması da bitmek üzere. Sonra da stat inşaatı başlayacak ve 2 yıl içinde Trabzonlular 40 bin kişilik yeni stadına kavuşacak." diye tamamladı.
                Sayet sen gider antalyada stadi sehrin gobeginde, meltem sitelerine dayarsan antalya halki olarak tokmak gibi iner beynine, alaşağa ederiz 3 yil once oldugu gibi.
                Bide utanmadan tehdit ediyo bizi
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 06.11.2012, 21:40.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Koskoca Trabzonspor diyoruz ama ne yönetim ne taraftar ne siyasileri akyazı projesinin a sını ağızlarına almıyorlar nasıl bir proje olucak araştırılmıyor taraftarlarların bilgisi yok sonuçta biz gidiceğiz bu stada bir fikir birliği yok bakan açıkladı ocakta ihalesi olucak 1.5 ay var daha projeyi gören yok bu nasıl bir iş anlamış değilim mimar mete arat cizmiş projeyi kimsenin haberi yok az önce galatasaray taraftar formuna baktım akyazı stadı 40 bin kişilik proje adı altında başlık var nisan 2011 de bir taraftar yazmış mete arat sık sık trabzona gidiyor heralde projeyi o yapıcak hayırlı olsun demiş vay be trabzonun stadının kimin yapıcağını galatasaraylı taraftar biliyor biz trabzonluların haberi yok vay be ..........helal olsun bizlere takımımızada bu kadar sahibizki takım bu durumda HEPİMİZE BÜYÜK BİR ALKIŞ.......

Yorum

• İlk olarak adem28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koskoca Trabzonspor diyoruz ama ne yönetim ne taraftar ne siyasileri akyazı projesinin a sını ağızlarına almıyorlar nasıl bir proje olucak araştırılmıyor taraftarlarların bilgisi yok sonuçta biz gidiceğiz bu stada bir fikir birliği yok bakan açıkladı ocakta ihalesi olucak 1.5 ay var daha projeyi gören yok bu nasıl bir iş anlamış değilim mimar mete arat cizmiş projeyi kimsenin haberi yok az önce galatasaray taraftar formuna baktım akyazı stadı 40 bin kişilik proje adı altında başlık var nisan 2011 de bir taraftar yazmış mete arat sık sık trabzona gidiyor heralde projeyi o yapıcak hayırlı olsun demiş vay be trabzonun stadının kimin yapıcağını galatasaraylı taraftar biliyor biz trabzonluların haberi yok vay be ..........helal olsun bizlere takımımızada bu kadar sahibizki takım bu durumda HEPİMİZE BÜYÜK BİR ALKIŞ.......
                    Taraftarın büyük bir bölümünü sadece saha sonuçları ilgilendirdiği için bir tepkisizlik var.Bu sadece stat için değil her konuda böyle.Biz ne kadar konuşsak boş.

Yorum

• Taraftar olmak ve biz ha çok daha yol kadetmemiz lazım, biz takım kötü gidince günah keçisi arayan psikolojik sorunları olan bir topluluğuz sadece o kadar.

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu stadın projesini yapan arkadaşın mail adrsibi flan blen varmı stadı ingilizlerin stadı gibi yapmasını rica edelim bizim baskımızın etkisi olucanı düşünyorum renkdaşlar bu işe el atalım
                        Almanya'da http://www.asp-stuttgart.de/index.php firmasının ortağıymış Mete Arat.

Birde ilgili firmanın Türkiye temsilcisi olarak gösterilen sitede Trabzonla ilgili 2010 yılına ait Trabzon Arena ismiyle bir proje de mevcut.

En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 07.11.2012, 02:26.

Yorum

• artık şu stadın projesi çıksın ortaya videosunu üçboyutlu falan neyse yayınlasınlar görelim bi fikrimiz olsun hiçbir şey istedimiz gibi gitmiyor hem fazla gecikti hemde ortada bir proje bile yok.
                          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            artık şu stadın projesi çıksın ortaya videosunu üçboyutlu falan neyse yayınlasınlar görelim bi fikrimiz olsun hiçbir şey istedimiz gibi gitmiyor hem fazla gecikti hemde ortada bir proje bile yok.
                            Proje ciksa ne olurki? Sanki degistirebilecez. O iradeyi gosteremeyiz biz. Ne yapalarsa eyvallah dicez
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İhalenin bir an önce yapılması, somut bir adım atılması gerekiyor.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ben dahil Sürekli Bursa'nın stadını örnek gösteriyoruz ama o konuda değişik şeyler var, stadın tüm geliri Bursa Belediyesine ait olacak.

Enteresan bişey.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X